HSG la Medsana !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucs spune:

Fetelor va multumesc mult de raspunsuri.Nici nu va imaginati cat de mult m-ati incurajat.Felicity , ma bucur mult ca esti bine.Asta insemna ca in cel mult 2 luni o sa auzim de bebe.Sa ma tii la curent neaparat.Va pup pe toate! Rucs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

shylili si valentinag, multumesc mult pt. räspunsuri!

Am sä väd cum este dupä cm acesta. Cert este cä dpdv cantitativ e foarte putin. In plus, väd cä lui Felicity i-a spus medicul sä revinä dacä sangereazä.

rucs, iti tinem pumnii si sä fie cu noroc si cu bb apoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Fetele fromoasele
eu nu vad motivul pt care sa sangerezi dupa HSG. ca doar nu e avort, nu iti face nimic, nu te agatza, nu te ciupeste, nu te raneste.
se poate sa fie considerata sangerare, vopseaua aia...mie mi-a zis si mi-a repetat, daca sangerez...de urgenta sa vin la spital.
eu nu mai am nimic, nu mai pica de acolo chiar nimic, si au fost pete mici de tot de vopsea.
fetele care sangerati, mergeti la doctor, nu e de gluma, se pot face infectii serioase.

Mergi la inceput

Mersi mult Salmida.Sa dea Dumnezeu si pentru tine la fel.Eu tot mai sper sa fi ramas acum si sa nu mai fie nevoie.Imi fac si eu iluzii desi e putin probabil.Sunt in ziua 23 si mi-am facut un test de sarcina Narcis care a iesit negativ.Oare sa-l fi facut mult prea devreme ?
Oare este posibil sa iasa un test de sarcina pozitiv in ziua 23 ?
Stie cineva vreun caz?
Va pup pe toate ! Rucsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

rucs cred ca te-ai cam grabit cu testul de sarcina, din ce am inteles eu testele ies pozitive cam dupa 10 zile de la implantare, cel mai bine este sa astepti pana in ziua de rusi si daac intarzie atunci sa repeti, la cateva zile de intarzie
cel mai bun test am inteles ca este clear blue
sa dea domnu sa fie cu ochisori si sa fi scapat de anlize si de tot stresul; incearca sa fii linistita si sa mananci sanatos in perioada asta-nu se stie, daca e bebele acolo nu e bine s afaci eforturi prea mari
iti tin pumnii sa iasa urmatorul test pozitiv si te pupic

“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”

Winston Churchill

Mergi la inceput

Cu siguranta m-am grabit dar imi doresc atat de mult inca un copil ca uneori parca nici nu mai gandesc bine.Am facut testul in ideea ca poate poate apare cea de-a doua si miraculoasa dunga rosie.Eh, inca mai sper, desi daca e cum ai spus tu, ar cam fi 10 zile de la data cand am prestat (din perioada optima) Asa ca nici nu stiu daca sa mai sper sau nu.Oricum Shylili, iti multumesc din suflet pentru incurajari.Apropo, acum m-am prins ! 10 zile de la momentul actului sau 10 zile de cand ajunge in uter? Pentru ca, parca am auzit ca din momentul fecundarii mai trec vreo 2-3 zile pana coboara in uter.
Tu ce stii? Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

rucs iubita 10 zile de la implantare-ca atunci cica se elibereaza hormonelul ala beta-hgc or smt-ala de da pozitivitatea la testele de sarcina; se mai spune si ca testul de sange e cel mai tare
eu zic asa: stai calma(daac poti) si ma fa unul peste 2 zile macar
iti inteleg nerabdarea-eu am cm mai neregulat adica la 30-35 dar luna trecuta trecusera 40 de zile si cm ioc si eram asa de fericita si sigura ca testele toate sunt najpa si ca dc mea e cu pluta si cand au venit rusii am bocit toata noaptea
nu vreau sa te descurajez sau altceva , vreau doar sa te ajut sa te mentii pe linia de plutire, sa nu cazi in nici o extrema, daca va fi cu ochisori dam chef, daca nu, mergem la hsg, mai faci analize, trebuie sa o scoatem la capat
daca am inteles ceva in ultimul an este ca cel mai important este sa inveti, sa te educi sa ai rabdare-stresul poate inflenta negativ starea hormonala; pentru toate problemele exista solutii
hai te pup si fruntea sus, nu-ti mai frange mainile ca oricum nu mai ai ce face acum, "jocurile" sunt facute si tot ce-ti ramane este sa mai astepti putin-incearca sa-ti ocupi timpul cu ceva placut-iesi la cumparaturi, suna un prieten bun si o sa fie mai bine.promit

“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”

Winston Churchill

Mergi la inceput

Shylili, esti o scumpa.Da , ai dreptate.S-ar putea sa o iau razna.Acum doua seri am avut un sentiment timpit.Am realizat ca deja sunt cam batrana sa mai fac inca un copil.In februarie fac 32 de ani.In cel mai fericit caz as naste la 33, ceea ce mi se pare cam mult.Poate pentru altele nu pare , dar eu deja am doua nasteri si nu stiu cum ar reactiona organismul la a treia.La a doua sarcina mi-a fost tare greu.M-am chinuit cu palpitatii si cu extrasistole pe care n-am cum sa le uit.Si uite asa imi fac griji tot timpul.Ori ca nu raman gravida, ori ca e prea tarziu, ori ca daca raman cum va reactiona organismul.Cread ca am inebunit de tot.Tu cati ani ai? Mai ai copii? Te pupic si mersi ca-ti pierzi timpul cu mine.Rucs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicity in Romania uterul se prinde cu niste pense si se trage putin in afara(nu iti inchipui ca iti scot uterul in nici un caz)asa ca sangerarea este f posibila dar in cantitati f mici cateva picaturi.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput