Centura postnatala

Am primit zilele acestea cadou de la o prietena de a mea o centura postnatala, cumparata de la Help Net, dintr-acelea despre care scria in reviste ca contine nu stiu ce particule de argint, bla, bla, bla.
Imi spuneti si mie va rog daca ati folosit acest tip de centura si daca ati fost multumite de el?In primul rand daca s-au deformat?
Ce alte tipuri de centuri ati folosit, ca eu daca nu o primeam pe asta imi cumparam dintr-alea chinezesti din piata.
La cat timp dupa nastere este recomandat sa fie folosite?(si dupa cezariana si dupa epiziotomie, caci inca nu stiu modalitatea de nastere)
Kita si samburasul ei vioi de 34 de saptamani
Raspunsuri

corina iulia spune:
hai,mai, ca eu sunt mai in plop decat tine la acest subiect.
ce e cu centurile astea si la ce folosesc pt ca eu aud prima oara de le aici. stiu ca in urma cu 10-15 ani se foloseau saci de nisip pt ca burtica sa se lase dupa sarcina si ca au fost mai tarziu interzise. nici pe aceia nui-am vazut, so...
ma lamuriti si pe mine?
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

mariana tache spune:
Si eu sunt nedumerita! Sa fie vorba de burtiere? Daca da, eu am folosit una de la Jolidon. Am purtat-o dupa ce am iesit din spital (am nascut prin cezariana) dar nu am suportat-o mai mult de o saptamana sau 2. Ma enerva la culmea! Asa ca am abandonat-o. Mi-am adus burta la normal prin masaj. Asta e sfant.
Nastere usoara!
mariana tache, mamica lui Stefan (20.04.04).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!

Mia. spune:
Eu ,dupa ce am nascut prin cezariana,am purtat ocentura data de la spital,care era cum era,apoi mi-am luat un chilot din Obor,care strigea burta,a fost scump,dar cred ca mi-a folosit.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

DianaR spune:
Eu am purtat o burtiera facuta de una din asistentele din spital, din bumbac, pe masura mea. Era OK, poate ar fi fost mai buna daca avea un pic de material elastic in ea. Am purtat-o pana la 5 saptamani cand mi s-a refacut tonusul musculaturii.
P.S. am nascut prin cezariana.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Veve spune:
Originally posted by Bebe Beca
Eu am folosit o centura de la Anita, care se gaseste in magazinele Rococo. Este ca un chilot a carui marime se ajusteaza. Din cate stiu eu, centurile de acest fel sunt cele mai bune. In ceea ce priveste momentul oportun de folosire a centurii, parerile sunt impartite. Unii recomanda, altii nu. Unii spun ca imediat dupa cezariana, altii ca dupa o perioada de timp( o luna). Eu am facut cezariana si am pus-o imediat. Chiar m-am simtit mai bine cu ea, parca imi mai lua din durere.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca

jojo_nr1 spune:
nu stiu ce fel de burtiera ai tu,eu am vazut una dintr-un material elastic ca un fel brau,e ieftin din piata dar alta centura n-am vazut.in schimb am o pereche de chilotei care strange ff tare burtica,cred ca am sa le folosesc pe amandoua.