Jocul cu filmele (25)
Raspunsuri - Pagina 4
iubibubi spune:
Sclava Isaura???
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by ANDRUSHKA
E din ce in ce mai greu sa gasesti un film la care nu s-a referit nimeni...
hai c-am gasit io unu' (asta daca n-a scapat cumva din index) :)): un om de afaceri avar si profitor isi schimba "profilul" de activitate intr-unul mult mai... uman.
ps Andrule, da' di ce detesti portugheza? ca seamana foarte bine cu romana (mai ales de ferentari, ca accent, asa :))
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
iubibubi spune:
actiunea se petrece in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
iubibubi spune:
Diana,
DianaR spune:
Film in care apare obsedant un peste ce zboara prin aer de parca ar pluti in apa...
P.S. sper ca nu a mai fost
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
iubibubi spune:
Arizona Dream?
ps daca asta e, a mai fost. vezi ca exista un index, e subiect "fierbinte", unde poti verifica mai usor filmele care au mai fost "jucate"
Donia spune:
quote:
Originally posted by DianaR
P.S. sper ca nu a mai fost
Daca e Arizona Dream, a mai fost, uite la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36894" target="_blank">index
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
DianaR spune:
De Arizona Dreams era vorba, mii de scuze , Iubibubi, cred ca e randul tau!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni