Jocul cu filmele (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Asa...ce m-am chinuit sa-mi amintesc titlul!

Deci e randul meu: o fata si doi baieti. Prietenia perfecta din copilarie intre cei trei se transforma la maturitate intr-un joc serios despre iubire si credinta!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze si poze noi din decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

"Keeping the faith" cu preotul catolic, rabinul si fata... l-am vazut pe bucatele (pe motiv de copil), nu am inteles mare lucru din el.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bravo, Donia!

E foarte frumos filmul. Cei trei copilaresc impreuna, sunt cei mai buni prieteni, de nedespartit. Pana cand familia ei pleaca din oras. Dupa 20 de ani, ea se intoarce in New York, mare bussines woman, cu o cariera stralucita, fara viata personala. Intre timp, cei doi ajung preot catolic, respectiv rabin. Se indragostesc amandoi de ea, fara sa-si doreascca nicunul asta, fireste din cauza religiei. Ea il alege pe rabin. Mi-a placut mult.

Sooo, e randul tau, Donia!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze si poze noi din decembrie 2004

Mergi la inceput

Un musafir neobisnuit isi gaseste adapost intr-o casa si se imprieteneste cu unul dintre cei trei copii. In final, dupa o cursa cu biciletele, copiii reusesc sa il ajute pe musafir sa se intoarca acasa.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Desigur ca da!
Parca a fost primul film transmis de Televiziunea Romana Libera, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

un baiat este terorizat de tatal vitreg care este alcoolic si canta prost la saxofon.

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

iubi iubi nu e legat de subiect dar am citit acum "moderator de Andrei" si mi-a placut tare

Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

baiatul are un anturaj cam dubios, este satul de necazurile pricinuite de tatal vitreg (care "knows a thing or two about a thing or two" - o replica leit-motiv :)) si lupta sa scape din orasul in care tocmai a venit impreuna cu mama sa. are un interviu pt. inscriere la college si este acceptat.

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Ala cu Robert de Niro.
This Boy's life

Sanatate

Mergi la inceput