Jocul cu filmele (25)

Jocul cu filmele (25) | Autor: iubibubi

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28364" target="_blank">Jocul cu filmele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29205" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29651" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30101" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 4-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30724" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 5-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31060" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 6-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31406" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 7-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32180" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 8-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32630" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 9-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32732&whichpage=1" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 10-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32962" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 11-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33266" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 12-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33493" target="_blank">jocul cu filmele (partea a 13-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33625" target="_blank">
jocul cu filmele (partea a 14-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33862" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 15-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34293" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 16-a)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34581" target="_blank">
Jocul cu filmele (partea a 17-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34769" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 18-a)
Jocul cu filmele (partea a 19-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35646&whichpage=1" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 20-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36181" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 21-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36692&whichpage=11" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 22-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37259&whichpage=1" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 23-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38401&whichpage=1" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 24-a)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31059" target="_blank">Jocul cu filmele - rezumat
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33618" target="_blank">Jocul cu filme - rezumat (continuare)

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

urma buli, dar probabil inca se reface dupa reve :) imi permit eu sa pun urmatoarea ghicitoare:

o familie ciudata (mama, tata, 3 adulti fosti copii-geniu :)) se reuneste cand tatal anunta ca are o boala in faza terminala.

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

The Royal Tenebaums ... eu zic ca este

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pfiii ... uitasem ca am pus un raspuns

imi cer scuze ca v-am tinut in loc.

si nici acum nu-mi aminteam daca nu vedeam un alt titlu de film, si anume "crima din orient expres"

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

La multi ani cu sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

da, Gabriela!

Mergi la inceput

Ziua ea este vultur (noaptea femeie), iubitul ei ziua este barbat noaptea este lup.
Poftitzi la chicit

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nu era ceva de genul "printesa soim"?

Nu aruncati cu oua in mine daca nu am nimerit, incerc si eu!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Off topic. Imi cer scuze dar a trebuit sa plec. Primul film cu sonor era "Cantaretul de jazz".(ma simteam datoare cu un raspuns).

aura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Nu era ceva de genul "printesa soim"?

Nu aruncati cu oua in mine daca nu am nimerit, incerc si eu!

Vladut 7 luni

Lady Hawke

Pune urmatoarea intrebare.

0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Un viitor in care doar oamenii nascuti prin inginerie genetica au sanse de succes, oameniilor li se poate "ghici" probabiliatea de a face diferite boli sau de performante prin simpla analiza a unui fir de par...

Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Gattaca?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput