cuplu: ea-capricorn , el- geaman

cuplu: ea-capricorn , el- geaman | Autor: corina iulia

Link direct la acest mesaj

mai e cineva in situatia asta? cum va descurcati? sunt ei duali ca si personalitate sau doar noi ii simtim asa? si ce faceti voi cu cele doua "fete" al lor, cum manuiti situatiile ?
sunteti de acord sa discutam pe tema asta?

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Din cate am auzit eu, nu prea se potrivesc. gemenii = un semn de aer, iar capricornul = de pamant. Capricornul se potriveste cel mai bine cu fecioara si taurul, iar gemenii cu balanta si cu varsatorul.

Asa zic zodiacele, eu personal nu stiu vreun cuplu cu zodiile astea sa iti zic cum se inteleg. Eu is scorpion, iar el capricorn si ne intelegem bine. Dar depinde foarte mult si de educatie, ereditate etc etc...

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Eu stiu ca nu se potrivesc .E o relatie dificila cu datorii karmice, si procentul de potrivire e cam 20%.Acum depinde de fiecare dintre voi. Nici eu nu cunosc nici un cuplu sub aceste semne.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Eu am o prietena foarte buna capricorn (6.01), careia i-am facut cunostinta cu un geaman (17.06) in urma cu 2 ani si ceva si se impaca super bine. Ca in orice reletie mai sunt si discutii dar ei sunt un cuplu dragut si intotdeauna au stiut sa se distreze si sa se inteleaga. Plus de asta stau si de 1 an impreuna si totul e ok. In 2006 prin august fac nunta si sunt super bucuroasa ca oarecum cu ajutorul meu s-au cunoscut si s-au cuplat si asta chiar de ziua mea.
Pupici, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La noi e invers...
Eu - geaman, sotul meu - capricorn
Si noi ne intelegem ff bine, ne completam reciproc si desi suntem incapatanati amandoi o scoatem la liman foarte bine fara prea multe cratiti sparte!!!
Suntem impreuna de aproape 7 ani, casatoriti de aproape 3 si relatia noastra a mers lin si roz pana acum....

Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

sa inteleg ca suntem cazuri "rare"
si noi ne intelegem bine dar mai sunt si hopuri pe care le trecem mai cu greu. amandoi suntem foarte pe pozitie de prea multe ori
asta e probl mea

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ohaulica spune:

La noi asa sta treaba eu 30.12 el 03.06 , ne intelegem f. bine, ne distram excelent , eu vorbesc mult si il trag si pe el de limba. In momentele dificile el acuza, eu ma imbufnez, el isi cere iertare(chiar daca sunt eu de vina) dupa care se termina totul.
Poate intradevar e o zodie duala dar eu zic ca el e altul la servici, mult mai serios si responsabil, fata de taticul care ajunge acasa si isi ia copii pe sus si vrea ceva bun de mancare.
Nu se implica in chestii care nu-l intereseaza dar daca face un lucru il face bine pana la capat .E foarte dragastos si ar vrea mereu de la mine mai mult. Asteapta totdeauna sa-l surprinzi cu ceva. Isi iubeste mult familia . Avem 8 ani impliniti de casnicie, cu reusite si impliniri cu 2 prichindei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

La noi e invers...
Eu - geaman, sotul meu - capricorn
Si noi ne intelegem ff bine, ne completam reciproc si desi suntem incapatanati amandoi o scoatem la liman foarte bine fara prea multe cratiti sparte!!!
Suntem impreuna de aproape 7 ani, casatoriti de aproape 3 si relatia noastra a mers lin si roz pana acum....

Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna

Iaca si exceptia care intareste regula...

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ptiuuuuuu, sa-mi scape mie subiectul asta.....natydea, nu-i frumos, adica vorbesti de mine si eu nu stiu, bravos, prietena ce-mi esti, . Mda, eu capricorn, el gemeni...si imediat dupa, cum facem noi, fetele, de obicei...da-i cu horoscoape, compatibilitati, etc...peste tot, ca nu se potrivesc, ca mai bine pastrati o relatie formala...cum sa pastrezi relatie formala cand aia mici tropaiau de zor, hm?? Neeehh,si pare-se ca prin august, anul viitor, ne-am cam lua. Hihihi, abia astept...
Pupuri.

PS....o avea vreo legatura ascendentul comun?

Krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Exemplul cu care vin eu: soacra-mea capricorn (01.01) socru-miu gemeni (02.06) si se pare ca au o relatie sanatoasa.
Ceea ce am observat eu la ei: ea dicteaza, el executa! Fara drept de apel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Exemplul cu care vin eu: soacra-mea capricorn (01.01) socru-miu gemeni (02.06) si se pare ca au o relatie sanatoasa.
Ceea ce am observat eu la ei: ea dicteaza, el executa! Fara drept de apel.

hihihi! ce faza! la noi nu tine figura de loc, nici eu cu el nici el cu mine dar in final ajungem la un acord pe care-l pastram cu sfintenie.
dar ne iubim nespus si cred ca atata timp cat amandoi ne dorim sa ramanem impreuna , totul se va rezolva in timp.
inainte imi era asa de frica de casnicie si de faptul ca e lung-lung timpul si ca se pot intampla atatea... acum vad cum e, ne-am mai asezat si noi asa ca... inainte

cu drag de forum, corina

Mergi la inceput