Va uitati la desene animate?
Mie imi plac chiar dac nu am virsta optima pt asa ceva.Acum sint pasionata de filmele gen:"shrek","Ice age","Chicken run","Dinosaurus".Sint infantila sau mai plac si altora,de multe ori le prefer multor filme pt adulti.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Raspunsuri
alexxia spune:
quote:
Initial creeata de Mia.
Mie imi plac chiar dac nu am virsta optima pt asa ceva.Acum sint pasionata de filmele gen:"shrek","Ice age","Chicken run","Dinosaurus".Sint infantila sau mai plac si altora,de multe ori le prefer multor filme pt adulti.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Nu pot sa spun ca sunt pasionata dar m-am uitat cu drag la multe desene animate, cum sunt Monster inc, Ice age, Finding Nemo, Shrek.
Iar de curand m-am amuzat copios la Shark Tale
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
aysha spune:
Pai,vreau nu vreau,trebuie.
Stiu replicile pe de rost la "Sinbad","shrek2","spirit","treasure planet".....pai nu?
Cind bebe vrea desene cine esti tu se te pui contra?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
onutza spune:
Mia nu iti mai face probleme degeaba ca esti infantila ...eu ma uit la desene animate mai rau decit copiii...e adevarat ca ma uit mult la X-Man dar si la Tom si Jerry, ciocanitoarea Woody si au aparut acum unele cu Looney Tunes cind erau copii...super.
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
FourStrings spune:
In general doar la "old school". Exclus cele futuriste gen Spiderman, Batman, X-men, Jetsons, etc.
scarmanus spune:
Eu ma uit cu drag la Tom si Jerry, la Chip si Dale , Pluto si altele clasice, de genul Cenusareasa, Alba ca Zapada.
scarmanus
Pisicile mele
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
aschiutza spune:
Mai , daca nu v-ati lipit nasul de vreo vitrina si scincit ca e prea ascumpa Casuta celor 7 Pitici...sunteti departe de a fi lesinati dupa desene animate ca mine .
Shrek l-am vazut deja de cel putin 50 ori ....iar Ice Age urmeaza in top... de cite ori sunt trista si singura pac! cu animalute vorbitoare!
Asta e, nu mai am vindecare!
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
mirabela spune:
Subscriu si mie imi plac desenele animate. Tom si Jerry, Shrek, Pluto , Pantera roz....
ninutza13 spune:
Desene animate....Si mie imi plac desenele si filmele animate, mai ales cele clasice...dar nu refuz nici ceva nou si amuzant.Acum cativa ani ma gandeam ca imi va "trece" repede, dar se pare ca nu mi-a "trecut" nici pana acum...la 26 de ani!
Ninutza si bb-lusha Erica
gen68 spune:
mmm, desene animate de walt disney cu melodii frumoase in ele: frumoasa si bestia, mica sirena (melodia lui sebastian este super: kiss the girl), frumoasa adormita, iar mai nou imi place simsalagrimm! eu sunt de moda veche, m-as uita la astea tot timpul si nu m-as mai satura.
gen, mamica doar de marius
dianamaria spune:
Mamaaaaaaaaa!
Mulan, Shrek, Frumoasa si bestia, Tarzan, Tom si Jerry, Dinosaurus si constransa (de pitic ) si X-men, Spiderman si tot ce tine de super-eroi!
Diana