Criza varstei de 30 de ani!
Raspunsuri - Pagina 5
alexa121 spune:
cand am implinit 30 de ani a fost ok nici gand de crize sau alt ceva insa la 33 nu am vrut sa vad pe nimeni(cu exceptia familiei-sot+2copii)glumeam si spuneam ca am depresie. nu ma simt rau la 33 e chiar foarte bine, am inceput sa m-ai uit cate ceva, e oare grav?
HelleneC spune:
Cand ma gandesc ce vesela eram cand am implinit 30..., petreceam dar nu pricepeam de ce (oare varsta?), apoi am uitat, nici nu ma mai gandeam la mine prea mult... Cand am facut 31, ma intrebam: cati ani fac? Iar nu m-am impacientat, insa zilele trecute ma gandeam cati ani am si nu puteam sa calculez si mi-am dat seama ca anul asta fac 32... mi se par multi, dar mai rau imi pare ca nu am realizat ce vroiam eu: doi copii pana la 30. Cand ma gandesc la varsta, ma gandesc la copil si uit de mine, ma bucur ca el creste si e bine, parca timpul a uitat de mine... sau eu de el 'om vedea!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
sirod spune:
Aprilie - mai, am plins la mesajul tau!Asa cum pling la un film care ma impresioneaza foarte mult - nu neaparat vreo tregedie!
Stii ce ai reusit tu sa faci (pentru mine) cu mesajul tau?Sa-mi schimbi modul de a privi aniversarile...unde pina, nu ieri, pina de dimineata nu gaseam nici un motiv de bucurie ca a mai trecut un an din viata mea, acum .... o sa implinesc 32 de ani peste citeva zile si o sa fiu extrem de fericita ca...sint in viata, ca am un copil reusit (si altul pe drum), ca am un sot extraordinar, ca am prieteni, ca am parintii in viata - sanatosi, ca ma bucur de iubire, ca traiesc intens orice clipa de fericire, ca un necaz ma umanizeaza si mai mult si ma apropie de oameni, ca ma bucur ca un copil de bucuria copiilor, ca ma iau la trinta cu provocarile profesionale, ca...
Haideti, doamnelor, sa incercam sa privim astfel viata!
DORIS cu bb la purtator
energy spune:
ce aveti fetelor????mie mi s-a parut extraordinar la 30 de ani, m-am simtit minunat, implinita si fericita....., acum ma incearca criza....dar n-o las
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol
Bic spune:
Fetelor,
eu ma dadeam viteaza aici, ca ce frumoasa mi se pare virsta de 30 de ani, dar acum ca-s cu zece zile inainte de taiere, parca au intrat dracii in mine.
Pling in fiecare zi si-s tare deprimata.
Elise spune:
he he he....
Eu fac 30 de ani peste citeva luni, si m-a incercat gindul asta... o fi bine, o fi rau?
In mod cert, e mult mai bine ca la 20, cind eram la inceput de drum...bezmetica...dezorientata...singura.... nu-mi convenea nimik la mine (intotdeauna exista o tipa mai frumoasa, sau mai desteapta, iar eu nu acceptam locul 2 si eram la concurenta cu tot universul ).
Mi-a fost destul de greu sa imi gasesc locul sub soare - si nu cred ca mi-ar conveni sa o iau de la capat, cu mintea de atunci.
Asa ca sint fericita cu virsta mea.
BBi am timp sa fac: mama a facut un bb la 40 de ani, bunica-mea la 43... prietena mea are 39 si e proaspata mamica. Nu vad nici un inconvenient.
Elise