Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

MIRCEA!!!!!!!!!
SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!!!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Eu am intrat aseara pe forum si stupoare! In forum nu mai era nici un subiect! Asa ca am intrat repede acum sa vad ce si cum.
Fetelor, multumim mult pt. urari. Sinteti niste dragute.
Eu bizii de juma de ora recitind mesajele de anul trecut. Adriana, pt. surpriza.
Mircea a sarbatorit 1 anisor in felul lui. I-a iesit al 8-lea dintisor, ii iese si o masea, am vazut-o prin gingie, asa ca a facut si febra 37.7, a fost toata ziua cam miriit, dar i-a trecut cind au venit musafirii, adica parintii mei si prietena mea din liceu cu sotul ei. A fost toata ziua in centrul atentiei si a fost f. bucuros. Nu ca n-ar fi tot timpul in centrul atentiei mele, dar acum era mai multa lume care sa-l admire.
Din pacate Lia cu Alexutzu n-au putut sa vina, pt. ca eu si Bogdan sintem usor raciti si n-am vrut sa raceasca si Alexandru.
Nu i-am taiat ieri motul pt. ca nasii n-au putut sa vina. Pina la urma ce semnificatie are taierea motului?

Pupici multi.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Album Mircea

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Servici usor celor care deja muncesc!!! Sa aveti spor si succese maxime !!!

Multumim mult pentru aprecieri!!! Si eu zic ca Rares e un frumos, dar, deh, sunt mama-cioara .

Fetelor, ce ma bucur ca va fac placere mesajele de anul trecut!!! A fost ideea Ioanei. Eu le-am salvat din dorinta de a putea sa recitesc peste un timp cum au fost acele momente atat de frumoase. Am salvate si cateva subiecte de inceput cu bebelusii.

Cred ca urmatoarea este Ane.

Noi suntem bine, tot nu imitam insa nimic. Rares se uita f. incantat la noi cum facem pa, cum facem morisca si alte gesturi in speranta ca le va face si el. Asta este, mai asteptam.
Cu mersul insa progreseaza de la o zi la alta. Deja poate sa se aplece stand in picioare sa ia o jucarie de jos, apoi se redreseaza si pleaca cu jucaria prin casa. Ma minunez ce jucarii grele poate ridica si duce cu el.
Ii place tare mult sa asculte muzica si poate sta pe burtica si 10 minute ca sa se uite la luminile de la combina muzicala.

Cu mancatul eu nu ma prea stresez. Nu stiu exact cat papa, dar copilul arata bine, e sanatos si asta e de ajuns. Noi dimineata papam de regula nectar de fructe in care mai adaug cereale, branzica de vaci sau biscuiti, la pranz piureul de legume cu carnita sau galbenus (cu sau fara bucatele depinde de chef), spre seara un iaurt danone cu branzica si faina de porumb, iar seara si dimineata laptic cu cereale. El mai are inca o masa la 3 noaptea, de laptic.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Revin cu partea a doua:

Claudia felicitari lui Dragos!!! Se inmultesc mergaretzii.
L-am si vazut pe gogosar . E scump foc!

Mav, asteptam povestile cu nazdravanii. Rares nu a inceput inca sa ne darame casa. Este pasnic pana acum.

Roxi, esti mai bine cu moralul? Ia gandeste-te ca puteai incepe de azi munca! Tu esti privilegiata fata de Ioana.

Babee, pe unde esti??? Nu te-am vazut deloc pe messenger zilele astea. Poate dai un chiot. Ce mai face Phillip? I-a trecut cucuiul?

Andra, Adina cred ca este inca in Suedia, la sora ei. Ne da ea un semn de viata cand se intorc.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

claudiachirila – felicitari pentru pagina...
Dar sa revin la cele cuvenite zilei de ieri – am fost sabotat de provider (nu a mers netul deloc) si nu am putut sa pun ieri mesajul :

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Laaaaa Muuuuuuuulti Ani !

Mircea si Rares Alexandru saaaaa traiascaaaaaa,
Laaaaaaaaaa Multi Ani !

pentru comori, pentru parinti, pentru toti cei ce au chefuit si au mancat tort si au baut laptic si sampanie...

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Mi-e un somn. Nu am dormit prea bine. In plus aseara am muncit o multime sa scoatem bradul (pentru ca s-a uscat rau si se facuse mare mizerie, mai ales daca tragea Alex de clopotei), sa aspir tonele de ace de brad de pe covor, sa matur si pe scara sa nu prinda vecinii autorul dezastrului. Plus ordine in debara, ca sa incapa globurile. Apropos, niciodata nu inteleg de ce globurile nu mai incap in cutiile din care au iesit. Daca veti vreo idee legata de scosul bradului fara mizerie, sa ma anuntati pana la anul.

A venit bona. Insa ma calca pe nervi, cred ca sunt geloasa ptr ca Alex a primit-o foarte bine. Oricum m-am abtinut cu greu sa nu ii fac prea multe observatii, ptr ca zilele astea am tot facut curat si am vazut ca si ea a fost destul de superficiala.

Mav, nu stiu daca exista bona perfecta. Si eu sunt foarte pretentioasa, insa a trebuit sa accept multe.

Adriana, si Alex sta fascinata de combina. Si de calculator. Apasa butonul, se uita la beculete si apoi se lasa cu capul pe spate sa vada monitorul. Cat despre greutati, Alex face jonglerii cu sticla de 2 l de Cola. Legat de moral, fac rau. Atat, nu zic mai mult, ca nu e frumos sa deprim si pe altii.

Claudia, v-am vazut paginuta. Niste dulci!

Va las. Azi ies si eu in oras. Poate daca sparg bugetul o sa ma simt mai bine.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna dimineata,

Dupa 2 saptamani de miriiala si de trezit noaptea din ora in ora, aseara Alex a dormit toata noaptea.
Dupa ce cu o seara inainte nu am inchis un ochi pana dimineata la 6, dupa ce ieri nu a vrut sa se culce la pranz, m-am crizat la el si i-am spus ca-i dorm pe gat sticla de Peritol sa se linisteasca si sa se culce.
Aseara l-am culcat la 9, s-a trezit la 10 si la 12 dupa care a dormit pana dimineata la 8. Eu m-am mai trezit pe la 3 (ora la care uneori ii dau biberonul) si apoi cand am vazut ca este 7.30 dimineata am fugit la patut gandindu-ma ca s-a intamplat ceva de nu s-a trezit. Am stat sa ascult daca respira (Am luat-o razna, nu-i asa? ).
Azi trebuia sa incep si eu serviciul, dar in starea de oboseala in care sunt nu ma vad in stare, asa ca nu stiu ce o sa mai inventez cand m-or suna sa ma intrebe care-i treaba. O sa incerc sa mai aman pana in februarie.
Voi cum va descurcati (cele care ati inceput serviciul: Roxana, Ioana)?
Ma gandesc ca daca stau 8-10 ore la birou, iar Alex ma freaca noaptea ca pe hotii de cai cred ca clachez intr-o luna.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
http://community.webshots.com/user/layla374

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!
Si pe mine m-a trzit Albert de nu stiu cate ori azi noapte, ii iese un dinte, al 4-lea, i-a iesit un colt si cred ca de-aia.Sper ca de asta si nu de placere. Nu m-as fi trezit, dar el cand a deschi ochii e deja in fund , n-am vazut asa ceva si a si plecat.Asa ca trebuie sa ma scol si eu. Noroc ca nu se trezeste asa dimineata, pe la 9,30-10.
Laila, ce tort frumos!!! Ce mi-a placut, mi-a facut pofta de sanie!!! Ti-am admirat si pozele de la nunta, foarte frumoase, bineinteles si personajele pe masura, ca de-aia au iesit pozele frumoase, nu?
Roxana, sa-mi zici daca au inceput reducerile prin oras!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua

eu m-am incapatinat si am insistat sa doarma Matei in patutul lui. sia dormit pina la 5.30 cu o pauza 2.30-3. poate dormea si de la 5 incolo, dar eu eram zombie, asa ca l-am insfacat, l-am pus linga mine si ... nu stiu care a dormit primul
la noi e nostim ca in prima parte a noptii il lasam pe Matei singur in camera si noi dormim in sufragerie pe canapea. dupa ce ne da trezirea pe la 2 ne mutam cu totii in patul mare. daca ne-ar vedea cineva cum ne luam pernele in brate si orbecaim chiauni de somn cred ca s-ar prapadi de ris.

si Matei la fel face. cind s-a trezit gata e in fund si in secunda 2 in picioare. e asa comic ... ametit de somn cauta gratiile patutului, se agata de ele si abia cind e picioare deschide ochii

hopa ... s-a trezit ... m-am uitat pe gaura cheii ... e in picioare ci comenteaza la mutzunoi

va dorim o zi minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

La multi ani cu sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da' tot am vazut pozele Layla, si Adriana

moama ... ce copii dragutzi ...

mai voiam sa scriu, dar si-a pierdut rabdarea.

ideea era ca nici Matei nu merge singur, nu merge nici de o minuta. patruleaza foarte mult, dar numai dus de doua miini.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

La multi ani cu sanatate!!

Mergi la inceput