Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by buli
are mult jucarii care ii plac. la cele muzicale stie deja foooarte bine butoanele. se joaca singurel, dar nu mai mult de 5-10 min si nu mai mult de 1-2 ori pe zi

....deci poti sa-ti faci linistita treaba!! La fel ca si mine, de altfel.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Ioana, .

quote:
Initial creeata de buli
aaaa... si apropos de "atomici cuminti" (mai curind oximoron )

.....sau un paradox

Monica, si Erica e destul de posesiva (zic eu), nici o clipa n-ar vrea sa stea fara mine si a prins smecheria cu urlatul: dc plinge, mama e impresionata si face ce vrea ea. I-am stapinit noi pe bebici pina au inceput sa priceapa unele lucruri, dar de-acu' sa vezi cine comanda in casa!

Roxana, fiica-mea doarme ziua in 2 reprize si adoarme la 2ore jumate-3 de la trezire. Uneori adoarme al doilea somn pe la 17 iar seara nu se mai da culcata. Avem spectacol pina la 1, ca si la Monica.

Ieri am tinut-o treaza dupa amiaza, am culcat-o la 8 cu chiu cu vai pt. ca era f. agitata si s-a trezit in urlete cind scriam mesajul de aseara. Nu stiu ce sa mai fac cu ea: adoarme seara dar se trezeste la scurt timp si plinge. Acum e distractie mare ca se ridica in picioare si umbla de jur-imprejurul patutului iar, mai nou, se izbeste voit cu gurita de marginea de lemn. Asa de rau or fi suparind-o gingiutele, saracuta!

ah! am uitat sa spun aseara ca am vazut poze si cu Olivia- printesa(o invidiem pt. haina e blana roz), si cu Monica si Albert(scump tare!).

Adriana, am pus poze noi cu Erica, din decembrie (la bunici si in rochita de Craciunita).

mav, cetit si veselit!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Albert doarme doar o singura data ziua, de obicei minim 2 ore , maxim 3.Se intampla, mai rar, ce-i drept sa doarma numai o ora si jumate. Cand era mai mic dormea si seara o tura, acum si-a scos repriza de atunci si e mai bine ca adoarme mai devreme ( pe la 9,30-10), cu unele exceptii, de ex., aseara.
El cat a fost mic numai la ora 12 noaptea adormea.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI DRAGOS! SA CRESTI MARE, SANATOS,FRUMOS SI NOROCOS!
Claudia sa-ti traiasca copilash-ul- cred ca asta-i statutul dupa un anishor!

Amalia

Ioana, saru-mana pt. lamuriri. Cat am fost la socrii la Bacau la socrii, mai mult pe tvr 1 am stat si ...evrika!- l-am vazut pe Iann. Un scump! Cand s-a intors intr-o parte a fost strigat de cineva din platou? Chiar, ma intreaba Costin -va da ceva, pt. efort?

Imelda, nu reusesc neam sa vad pozele de la intalnirea cu Adriana si Ioana. Imi deschide pagina, dar in locul pozelor apare un patrat cu un plus el. Mi-e o ciuda!

Adriana, am emotii cand ma gandesc la examenul pt. carnet. Eu reiau scoala abia dupa 10 ian. si mai am inca 7 sedinte de condus. Cred ca dupa 1 febr. dau ex. Spune-mi la inscriere cand depui dosarul iti spune si data examenului? Ma tii si pe mine la curent cu modificarile daca apar , la sustinerea examenului???? Bafta de 100 de ori!
Mav,ti-am raspuns la subiect! M-a impresionat ca si cel legat de nastere micutzului Einstein! De acum sa stii ca asa-i spun,poti sa te superi.

Pupici dragutzelor si o zi frumoasa!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39587" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (56)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput