Bebelusi de iulie-august 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Andreea , super poze iar motzul tau este un scump .. ce ochi frumosi are !
pupici
o zi buna la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Pana la urma ma gandesc sa-i fac eu branzica in casa. Are deja sase luni, deci cred ca pot sa-i dau, nu?

Ieri mancam niste iaurt. Si fiindca bebe se uita asa de lung la mine, i-am pus si lui pe varful buzelor, asteptandu-ma sa se strambe. De unde, s-a lins pe buze si a mai vrut. Asa ca i-as da si iaurt, dar aici chiar ca sunt in ceata. De cumparat nu cred ca gasesc decat Danone, pentru copii si din asta nu vreau sa-i dau. Iar de facut chiar ca nu stiu cum se face.
Stiti voi cum se face iaurtul de casa?

Sa mai raspund si eu la intrebarile pe care mi le amintesc: mango si strugurii sunt buni, para nu constipa, dimpotriva, poate inmuia scaunul, eu i-am dat biscuiti normali, n-am mai stat sa caut fara gluten, si eu stiu ca nu e bine sa incalti copilul cu nimic cand invata sa mearga, cu atat mai putin cu incaltari cu talonete.

Rain si Lia, va inteleg, sunt in aceeasi situatie, saptamana asta am fost amandoi acasa, si eu si tati, si suntem innebuniti de cap, nu sta fara sa se maraie mai mult de 10 minute. E foarte solicitant, seara suntem lesinati amandoi de oboseala. Nicole, eu cred ca totusi sunt dintisorii si la voi, ca si la noi au inceput maraielile inainte sa apara dintii.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Mamagiuliei,la copii pana intr-un an nu se pun incaltari cu talpa groasa,rigida,ci doar cu talpa flexibila,gen botosei.Si e cam devreme pentru premergator,eu stiu ca inainte de a incepe sa mearga deasbusilea nu se pun copii in premergator (deci dupa 6-7 luni).Cu fructele stiu ca para si strugurii sunt buni pt. copii cu tendinta de constipatie,de mango nu stiu,stiu ca se zice ca fructele exotice produc alergii.
Cu indemnizatia,intr-adevar creste,dar nu pentru noi,ci pentru cele care nasc dupa 1 ianuarie 2005,noi ramanem tot la vechea suma.NU e drept,ca toate costa la fel!!!!!!
Corina,ma bucur ca ai postat,vreau sa-ti spun ca am visat ca erai in Thailanda si tare m-am speriat ca nu tineam minte unde ai zis ca plecati de sarbatori.Imi pare rau ca v-ati imbolnavit,acum sunteti bine?Ce-ti fac fetele?
Spuneti-mi si mie va rog,ce fel de hrana sa-i dau grasului meu ca are deja 8 kg la 4 luni,cereale nu ii dau ca mi-e frica (exista unele care sa ingrase mai putin,ma gandeam la porumb),doar in biberonul de seara ii pun 2-3 lingurite.Supa din ce sa-i fac ca are si tendinta la constipatie,ii pun si cartof de la inceput ca asa am citit in Caprari?De mancat mananca bine,lapte cca. 200ml/masa,deci 1.000ml/zi,bea cca. 50-80 ml suc fructe,ceai.

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mai scriu un mesaj mic, mai incerc sa vaz daca mananca Botosica...

Corina, iti urez sa dureze criza cat mai putin! Mariuca tot asa a facut, nici apa, nici ceai, lapte nici nu se punea problema, io eram disperata ca bea prea putine lichide si doctorul imi zicea sa stau linistita ca trece...A trecut!

Alexandra, eu ma mulg si probabil nu e acelasi lucru, dar buburuza a avut o perioada in care nu a mai vrut nici un fel de lapte praf iar eu nu aveam suficient lapte. Asa ca am luat cel mai dulce lapte de pe piata si i-am dat amestecat, tot laptele sa aiba acelasi gust. Nu i-am mai dat noaptea tzatze, decat ceai...Si acum nu mai mananca lapte de tzatza simplu. Nici macar noaptea la san nu mai vrea.
Incearca sa ii dai lapte muls in biberon intr-o prima faza, cand ii e foame, sa simta mirosul...O saptamana sa se obisnuiasca. Poate merge.

Aaaa...silueta..ah!
Eu aveam 52 de kg inainte de a ramane insarcinata, la 1,65m.
Acum am 70 kg si de fiecare data cand ma vad in oglinda am un soc!...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza si de la noi !
Multam` de raspunsuri !!!
Fetele, eu nu vreau sa o pun acum pe Giulia in premergator, ca doar n-o las nici in fund, ci ziceam pentru mai tarziu Azi mai merg sa vad de biscuiti si fructe ...
Aseara a adormit pe la 10 juma, ca am tot tras eu de ea si ne-am jucat si s-a trezit la 8 si un sfert azi dimineata A halit 150 piure de fructe, i-am bagat si para si a halit tooot
Faza serii: se tot maraie la imbracatul dupa baita si face scandal, adica tzipa cat o tine gura ... si vroiam sa-i fac poze asa cu scandal. Cum vedea aparatul foto, incepea sa zambeasca asa ca intr-o mana tineam aparatul si cu cealalta o imbracam Am ras cu lacrimi si radea si ea cu mine

Am sa pun si eu poze mai dezbracate, incerc in albumul cu poze artistice, sper sa nu fie cenzurate , sa vedeti ce silueta are moatza mea

Va tzukam. O zi insorita sa aveti, ca la noi e un soareee si frig !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Intrebare pentru mamicile care au inceput deja munca:cum va simtiti cand sunteti departe de puiuti,va e greu?Va pare rau? Cu cine lasati copii acasa?Va intreb ca ma cam bate gandul sa ma intorc la munca,mai ales ca mai speram sa mai creasca ceva indemnizatia/alocatia asta,dar degeaba.
Apropo de alaptat,grasun meu nu prea mai vrea sa suga direct de la sursa,doar dimineata cand il iau cu mine in pat,in rest doar asa de control mai trage cate putin.Nu ca am avut vreodata mult lapte,dar acum nu mai pot "culege" decat 2 mese (dimineata si seara),cate 150 ml din ambele,deci nici macar o masa intreaga.Parca imi face in ciuda,cand zic gata,am terminat cu laptele,la urmatorul muls iese mai mult.Nici nu ma indur sa-l intarc,e asa fericit cand sta la san si tzontzoneste si vorbeste si rade cu tzitzi.

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

D-na Bibi (Monica), Danut al meu are la 5 luni 9,2 kg, si inca nu-i dau biscuiti si nici cereale desi le-am cumparat ca ma batuse gandul sa-i dau si lui asa de gust. Asa ca meniul nostru in afara de cei 900 ml de lapte, aproximativ, se compune din mar crud, para cruda si supa crema de legume cu cartof, morcov, pastarnac, patrunjel si telina, cateva picaturi de ulei de masline. Probabil pe la 5 luni jumate o sa-i bag ceva carnita de piept de pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

MItzura ti-am scris eu mai devreme reteta de branza de facut acasa, e super simpla.

Monica, eu am inceput serviciul si il am pe bebe cu bona. E super OK, el se distreaza bine, e bine ingrijit si cam rasfatat... Depinde de persoana cu care il lasi.

Nicole, ma bucur sa va revad, ti-am vazut piticutza e o dulce si o scumpa... Vezi ca am pus si eu pozele azi, sunt pe pagina opt cred.

Andreea, 26 ani-Pesti si Matei Stefan nascut pe 19.06.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Andreea, e un scump si un dulce Mateiut, sa va traiasca!

Mitzule, pai cam in aceeasi oala sintem si noi, a stat si tati acasa si a fost cum a fost, o mai luam eu ...o mai lua el, dar de maine se duce la serviciu si sa vezi distractie! uff de-ar fi dintii macar as sta linistita ...asta e, pe mine nu ma deranjeaza ca trebuie sa stau continuu cu ea, dar trebuie sa stiu ce are, acum astept sa se trezeasca si mergem la doctor (la primul) si dupa amiaza mergem si la Culcer, oricum trebuia sa ne vada luna asta ...

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Monique, io mama denaturata ce sunt, abia am asteptat sa merg la job si nu ma mai dau dusa. Las bb-le cu mama mea, asa ca n-am nici un stress referitor la felul in care e iubit si ingrijit, oricum mama doar sta cu el, eventual il schimba, io-i dau papa. Sunt f. aproape de casa si merg sa-l hranesc in pauza. Ah si stau doar 6 ore, ca-l mai alaptez.

Serban

Mergi la inceput