Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Diana,multumesc de intrebare,Lara nu mananca mai bine deloc, azi am fost cu ea si i-a luat sange pt. analize. Drii dau din umeri cica nu e nimic de facut,nimic nu ajuta,doar rabdare si iar rabdare. Ma gandesc ca o fi revansa ca atunci cand s-a nascut si in primele doua luni era grasa de pleznea si eu gandeam ca nu vreau sa am copil obez (au tot felul de probleme si ei) iar acum.... e prea slabuta :))) . Ea este totusi fix pe linia medie in grafic,deci nici prea slaba nici prea grasa,este exact la mijloc asa ca nu ma agit pt. greutate. Ma agit pt. ca nu mananca mancare sa ia vitamine si ce mai are nevoie....In rest e super ok, de doua zile merge de-a busilea ,sta in fundulet superbine, ma striga mama mama mama, zice si papa papa papa , baba baba, e vesela si frumoasa,multumesc lui Dumnezeu. Daca nu as citi pe-aici greutatile altora n-as sti ca e mai usurica decat ceilalti de varsta ei...

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Diana, draga doamna dr. de garda , a controlat-o la urechiuse si nu are nimic. Coprocultura i-a facut acum 2-3 saptamani si era sterila. Acum sa vedem examenul coproparazitologic. E posibil sa fie de la asta, nu stiu daca am mai spus inainte ca sotul meu are probleme cu scaune moi de fro luna si revin cum mananca ceva aiurea si are crampe. Mi-e ca i-a dat el ceva, mai ales ca noi dormim cu ea in pat....Maine iau raspunsul si o sa vad. Poate sa nu vrea sa manance si din cauza la injectii, ca ii prospec scrie ca lasa gust rau in gura? pentru Vladutz, lasa ca se face el mare!

Laura, sper ca Lara e bine. Noi mereu suntem colege de suferinta, trecem prin aceleasi chestii cam in acelasi timp.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele iubite,

na, ca va prind si eu inainte de schimbarea anului. v-am citit pe sarite azi-noapte, dar mi-a mers internetu' cu carutza de incet, asa ca n-am mai avut putere sa astept minute incarcarea unei pagini. am inteles ca ana-maria si lara si mihnea au avut problemioare - le doresc sa fie sanatosi sa nu-i supere pe mamicile si taticutzii lor.

alina, la multi ani cu intirziere, dar din toata inima si cu sanatate si bucurii!!

la multi ani si puilor care cresc!

noi am avut parte de un craciun foarte bun, cu muuuuuuuuuuuuuuuuulti musafiri de mi-au facut capul calendar. si, colac peste pupaza, s-a 'trezit' liutza sa faca mofturi la somn, la mincare, la de toate, de zici ca era bagata in priza. sa stii, lauraa draga, nici lia nu prea maninca, laptic mai bea, sint zile cind ma gindesc ce a mincat si ma ingrozesc cit de putin..... eu n-am dus-o la nici un doctor, noi avem vizita de '9 luni' in 25 ianuarie, deci cre' c-o sa vedem atunci dac-o mai tine tot asa. lia n-a fost niciodata slaba pentru virsta ei, dar daca o tine tot in asa mofturi, of-of, ma necajeste.... in rest, zilele trec, vacanta mea se scurge printre degete si numai odihnita nu pot sa zic ca sint. azi (joi) avem o alta tura de musafiri - doar pe seara asta. miine vin frate-meu si fetele sa serbam revelionul - of, pune-te masa, stringe-te masa.... ca nu mai pot, vreau si eu vacanta adevarata. saracie, ia-o de unde nu-i, vacanta..... dar chiar nu mai rezist - ma gindesc ca in 2-3 luni sa mergem undeva pe citeva zile, numai eu si sean, sa pot dormi si lenevi un pic. da' o sa vedem, deocamdata nu sint bani.... sanatosi sa fim, ceea ce va doresc si voua!! anul nou sa va aduca tot ce va doriti, linga taticii si minunile voastre, in fiecare zi!

sean a pus poze noi la http://www.seansimon.com/craciun2004.htm

pupici!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE proaspat www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

asa, am update linkurile. mi-e dor de voi, va pup!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN
www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Scumpa Diana,
Sa nu care cumva sa-ti treaca prin minte sa fii trista din cauza greutatii baietelului ca nu stiu se-ti facem. Doamne fereste! Stii prea bine ca orice copil se dezvolta in felul sau iar bebelusii mai usurei fac mai repede primul pas, dezvoltarea psihica are loc mai rapid si multe alte avantaje ar ma fi. Sa stii ca eu imi faceam griji invers.Cei de acasa prin telefon imi tot spuneau sa nu fie prea grasulean.
Si tare n-as vrea sa-ti simta copilul frustrarea (nemotivata dupa parerea mea).
Alapteaza-l cit mai des (daca mai ai putere si vrei neaparat sa cistige in greutate), dar nu-l forta. Mie mi-a zis medicul sa-l alaptez din trei in trei ore. Facusem asa o saptamina si baietelul plingea mai mereu. Imi mai spusese soacra-mea sa-i dau noaptea ceai,el nu vroia, imi transformasem viata intr-un chin. Atunci, mi-am zis sa fac asa cum simt eu ca e mai bine, ca doar ii sunt mama si voi simti daca de cumva ceva. Am inceput sa-l alaptez cit mai des, plingea un pic - sinul in gurita, noaptea il culcam linga mine, cum plingea il si alaptam. Si cel mai important este sa te relaxezi!

Diana, tu ai un baietel de aur cu privirea ceea a lui desteapta.Nu-ti mai face griji degeaba. Frate-meu a fost slabut cind era bebelus si , Slava Domnului, acum este un ditamai om ... de parca asta ar conta cel mai mult?!

Pupici scumpului Vladut si incearca sa vezi "partea plina a paharului", te rugam!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ohaulica spune:

Dragele mele

Cam problematica e situtia cu mancarea prin unele parti, eu am incercat in zilele cand ma scuipa cu mancare sau da din maini sa n-o fortez, ii fac un suc din trei portocale si apoi cere ea de mancare.Pana acum mi-a mers.
Cristina mananca bine dar nu e greuta ,la 7 luni avea 8 kg, lungime nu stiu inca o masor si va spun.
Ieri am pus-o in rotobil ,sa vedeti voi ce fericire mare, ii place de minune , dar din pacate trebuie sa programam rotobilu pentru ca si vladut vrea sa stea in el.Acum tu, acum surioara, asa l-am putut lamuri.
Monet sa stii ca stiu cum e tot pune masa strange masa ca si eu tot asa o tin din ajun.Noroc ca a mai venit mama si m-a mai ajutat.
De ajunul Craciunului-colindatori colegi de faculta prieteni, de Craciun am serbat-o pe Cristina, in 27 pe Vladut-Stefanut , ieri au venit colegii de la servici de la mine sa ma aniverseze, azi astept familionu si maine revelionu'. na ca fac si versuri .
Mie mi-a zis sotul: Dar noi cand sarbatorim asa in 2?.Nu stiu i-am zis , poate apucam la anul.
Madutza- eu sper ca problemele voastre sa treaca repede, (sotul meu face diarie de la apa de la robinet).
Ma duc sa pun cava poze cat mai am timp.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor!

Madutzo, multa sanatate micii zulufate si tie forta si rabdare! Tinem pumnii sa fie totul bine si sa se faca fata repede bine!

Lauraa, tot nu ai spus daca Lara papa san bine sau nu ... daca face doar mofturi la mancarica solida. Nici nu ai mai pus poze noi sa-ti vedem si noi fatuca ... in pozele vechi chiar era dolofanica. Daca fata nu are nimic, nu-ti mai fa atatea griji, ei poate ii ajunge cat mananca, are arderile bune ... nu stiu, dar prea esti agitata ... cred ca tu trebuie sa te linisteti intai si poate urmeaza si Lara.

Diana, Vladut (in poze) arata la fel ca Cris ... al meu a inceput sa puna pe el de cand cu laptele de capra, dar inainte era chiar slabanog, slabanog. Eu zic ca Vladut arata chiar foarte bine ... nici voi nu sunteti mari si grasi, cui vrei sa semene copilul? Si oricum, copiii nu sunt stasi ca sa fie toti de aceias greutate si lungime ... toti dupa firea lor. Chiar vorbeam cu ai mei ca se pot intampla multe (referitor la crestere) pe la 14-15 ani ... ei, or sa creasca ei!

Gata, nu va mai bat la cap, dar zau ca nu-mi place sa va vad stresate si triste cand nu e cazul ...
Crisuletz al nostru mai are mucisori si din pacate sunt din aceia grosi si rai ... i se infunda nasucul si face taraboi, mai ales ca nu poate dormi si papa. Azi, dupa o plimbarica, i-au curs siroi si a mai scapat de cativa din ei ... scapam noi si de raceala asta ... si la mine e pe cale de disparitie, deci suntem iar cu zambetul pe buze. Nici Cris nu papa f. mult ... de exemplu azi a papat asa: dimineata: müsli cu branza dulce, laptic (120ml) la 11, laptic (100ml) la 14, o jumatate de mar ras cu biscuite la 16, a mai scapat vreo 2 lingurite de meniu ca tot l-am incercat ... si sper ca pe seara sa mai pape cereale ... si asta a fost, nu-mi fac griji, in alte zile papa mai bine, in altele mai prost ... e dupa pofta ca la orice om.
Noi ne pregatim de Revelion, am reusit s-o convingem pe mama sa facem raclette, dar tot vrea un aperitiv si friptura ... deci tot nu scapam de gatit. O sa fim doar noi 5 si fosta sefa a lui Boby cu sotul... deci o sa fie liniste si voie buna, ca la mosulici asa :)

Mona, mi-au placut pozele ... mai ales primele, Liuta adormita in scaunelul ei ... dulcica rau de tot. Chiar daca tu esti obosita s-a vazut in ele cat de bine v-ati simtit ... lasa ca vin si zile linistite! Pupici dulci!

Am utat sa va povestesc ca a picat si Cris prima data din pat ... stateam toti la masa, Cris dormea ... cand se aude "boc" si un urlet ... am sarit toti ca arsi, Cris era pe jos, picioarele erau inca jumatate in pat si urla ... mama l-a luat repede in brate sa planga cot la cot cu Cris ... l-am preluat noi si nu stiam pe cine sa linistim mai repede, pe mama sau pe Cris ... am reusit intai pe Cris, care dupa ce s-a linistit (mai mult s-a speriat decat sa-l doara ceva) zambea iar ... la mama a durat mai mult, si acum isi face reprosuri ca nu i-a pus o perna pe marginea patului. Acum ii face un zid de perne ca nu cumva sa pice Cris din nou. Deci am trecut si peste asta ;) ... sunt curioasa ce o sa mai urmeze :))

Va pupic!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

In caz ca nu ne mai citim maine:

Un nou an plin de bucurii si fericire alaturi de copilasii si sotiorii vostri! Multa sanatate ptr. bb-usi, mamici, tatici si bunici!!!!
Vise implinite si zile traite din plin!!!
La multi ani!!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ohaulica spune:

Am reusit sa pun poze.http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohaulica/album?.dir=/63af[/url]Acum Cristina roade osul de la rotobil, si Vladut a venit cu eleastice sa ii pun si lui moate.
Asa sta treaba la noi.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

carmen, multumesc pt listuta.
Poate ma invata si pe mine vreuna din voi mai cum pot sa schimb denumirea albumelor. sa apara mai scurta ca daca mai descid vreo doua, umplu ecranul. M-ati inteles ce vreau ca eu sunt la chestii deastea tehnice.
Diana, nu-ti mai fa atatea griji. Cand Andu era mic aveam probleme mari cu mancarea. E adevarat ca si eu am gresit ca-i dadeam dupa carte de a mancat baiatul meu numai supa cu galusti si piept de pui ani de zile (nu accepta altceva, iar soacra-mea care statea cu el cand eram la servici)ii dadea acest meniu va mergea mai repede la mancat si nu se chinuia cu el, era mai simplu. Si acum am probleme cu mancarea (lapte cu fulgi, paine cu unt si cartofi piuree cu branza rasa - cam atat mananca). Cand am fost asta vara la dr si l-a cantarit si masurat (e si foarte inalt pentru varsta lui) mi-a zis dr ca e perfect si sa nu-mi mai fac probleme ca e prea slab. o nenorociere a fost tot timpul cu masa si acum e la fel.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput