La 6 sau la 7 ani impliniti la scoala???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Scuze! "m-am" in loc de "m-ma".

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by april

Ideea e ca eu vreau ca fetita mea sa fie in clasa cu copii de varsta ei. Adica sa nu fie cea mai mica din clasa dar nici cea mai mare. Asta ma intereseaza. In RO cum se alcatuiesc clasele??? in toamna lui 2006 ce copii merg la scoala, cei nascuti in 1999 sau si cei din 1998? dar in 2007, cei din 2000 sau si cei din 1999??? Asta-i intrebarea mea. Cineva care lucreaza in domeniu, in RO, invatatoare daca e pe forum sa ne spuna si noua cum e?

multumesc

Antonela
pozici cu Andrada

la mine in scoala, in clasa I sunt copii intre 6 si 8 ani impliniti!!
e foarte dificil atunci cand in aceeasi clasa sunt copii de varste diferite deoarece se adapteza diferit. plus ca unii au mers la gradinita mai mult, altii aproape deloc. ideal ar fi sa se creeze clase omogene, din punct de vedere al varstei. dar e greu, daca nu imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

eu nu inteleg cum in vremea noastra se stia la cati ani se merge la scoala. eu am mers la 6 ani si jumatate (fiind din aprilie) si am avut colegi pe cei nascuti dupa sept. inainte cu un an de mine pana in sept anul in care m-am nascut eu,.

Acum nu se stie daca se merge pe 6 sau 7 ani impliniti. Daca s-ar stabili clar ca merg copii de 6 ani impliniti la scoala ar fi simplu, dar merg si de 6 impliniti la 15 serpt si de 7 impliniti. Aicea e buba.
Doamne ce sistem,ar trebui pus la punct o data pt totdeauna , nu chinuiti copii cu modificari la fiecare 2-3 ani.

Antonela
pozici cu Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Eu pe fetita mea o voi da in toamna la scoala. In mai implineste 6 ani si va avea 6 ani si 4 luni in septembrie. Eu cred ca 6 ani e o virsta foarte buna pentru scoala. Ea e bine dezvoltata si fizic, si ii si place sa scrie, stie literele, ciferele si e interesata de invatatura. Cred ca 7 ani si jumatate pentru a merge la scoala e deja prea mult, copilul pierde timp pretios degeaba.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by Banti

Eu pe fetita mea o voi da in toamna la scoala. In mai implineste 6 ani si va avea 6 ani si 4 luni in septembrie. Eu cred ca 6 ani e o virsta foarte buna pentru scoala. Ea e bine dezvoltata si fizic, si ii si place sa scrie, stie literele, ciferele si e interesata de invatatura. Cred ca 7 ani si jumatate pentru a merge la scoala e deja prea mult, copilul pierde timp pretios degeaba.

Ioana

Ioana, la ce scoala va merge fetita? Eu vreau sa o dau pe Catinca la scoala de linga gradinita Ursuletul, habar n-am ce nr e. Vreau sa merg sa vb chiar saptamina asta, dar nu stiu ce invatatoare e mai buna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

M-am mai gandit si, nici vorba sa-l dau pe Robert la scoala la 5 ani si 9 luni, va merge sigur la 6 ani si 9 luni, mai ales ca trebuie sa invete foarte bine germana pana atunci. Dar, deocamdata, ne asteapta gradinita...

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am dat-o pe Ioana la 7 ani si 9 luni, desi as fi vrut cu un an inainte. Acum nu-mi pare rau, i-a fost usor sa se integreze, iar eu n-am fost nevoit sa intervin prea des. Daca era mai mica, rolul meu era mai mare si nu stiu daca ei i-ar fi folosit.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Si eu imi voi da baietelul la scoala in toamna cand va avea 7 ani si 9 luni, eu insa am procedat asa pentru ca am o nepotica cu 10 luni mai mica si intentia noastra este aceea de a merge impreuna, mai ales ca vor avea parte si de naveta( adica vor trebui sa mearga cu autobuzul ).

Cei care au deja copii inscrisi la scoala, am o maaare rugaminte: va rog din suflet, imi puteti spune cand incep inscrierile pentru scoala si ce anume este necesar ( de acte vorbesc )? Va multumesc pentru raspuns!

lory

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

quote:
Originally posted by pnt_loredana

Si eu imi voi da baietelul la scoala in toamna cand va avea 7 ani si 9 luni, eu insa am procedat asa pentru ca am o nepotica cu 10 luni mai mica si intentia noastra este aceea de a merge impreuna, mai ales ca vor avea parte si de naveta( adica vor trebui sa mearga cu autobuzul ).

Cei care au deja copii inscrisi la scoala, am o maaare rugaminte: va rog din suflet, imi puteti spune cand incep inscrierile pentru scoala si ce anume este necesar ( de acte vorbesc )? Va multumesc pentru raspuns!

lory

poze

lory eu ti-am raspuns deja la sub postat de tine.inscrierile au inceput deja,. desi nu este normal
eu l-am inscris pe theo din decembrie.

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Multumesc tare mult Andreea, maine ma duc direct la scoala!
Inca odata multumiri!

lory

poze

Mergi la inceput