Despre Hotbar
Ce parere aveti despre Hotbar ?
Mie imi vine sa ca l-am instalat , pentru ca mi-a carat la pop-upuri si la reclame cu nemiluita ! Asa e cand nu ai ce face si cand te legi la cap fara sa te doara !
Mic album
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
Raspunsuri
serenity spune:
Mda... multumesc frumos de obs. ! Poate nu toti stiu
despre "binefacerile " Hotbar-ului , ale MyWebSearch sau a altor toolbar-uri care par atat de bune !
Mic album
DARAEL spune:
Am gresit si eu odata in tinerete, dar de atunci am renuntat la orice oferta deosebita si ma gandesc ca putini sunt cei ce fac daruri gratuite...
Ce pot sa-ti spun in plus ? Succes la eradicarea intrusului !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
serenity spune:
quote:
quote:
Originally posted by DARAELquote:
si ma gandesc ca putini sunt cei ce fac daruri gratuite...
[font=Comic Sans MS]Foarte adevarat ![font=Comic Sans MS]
[font=Comic Sans MS]Ca tot sant la ora de sinceritate Doamne ce am patit cu BitDefender e greu de descris in cuvinte ! Sa nu cei care sant fani BitDefender , dar la mine a incercat sa se substituie serverului curent ( noroc ci firewall-ul ZoneAlarm Pro care l-a parat pe mizerabil .... ) . A fost de poveste pana l-am killerit din calculator ca era ditamai grasul , de 15.81 Mega ! Am spus toate acestea in gluma dar era sa-l neno si sa-l arunc la gunoi si spun acestea acelasi timp ca un "memento mori" pentru cei care nu stiu ce bucurii ale informaticii ii poate astepta !
Mic album
Rosey spune:
Hotbar e spyware, uite si tu la subiectul de mai sus daca nu stii despre ce e vorba. si mie mi l-a instalat prietenul meu zilele trecute si l-am "smotocit" bine pt asta. oricum am dat pe urma scan cu antispyware si se bagase si in registry keys, si peste tot.
aysha spune:
quote:
Initial creeata de serenity
Ce parere aveti despre Hotbar ?
Mie imi vine sa ca l-am instalat , pentru ca mi-a carat la pop-upuri si la reclame cu nemiluita ! Asa e cand nu ai ce face si cand te legi la cap fara sa te doara !
Mic album
Si eu nici macar nu-l pot sterge. Cel putin nu tot fisierul.
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP si iari HEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLP
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."