Bebelusi de martie-aprilie 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Simona , dragutei foc gemenii tai. Mia mi-a placut la nebunie in rochita de la Craciun, o adevarata domnisoara. De Lucas nu mai zic, ditamai flacaul, frumusel foc. Nu m-am prins care cu cine seamana, dar sunt niste dulci amandoi.
Hai sa ne laudam si noi putin, aseara Malina a stat cateva secunde bune in picioare, nesprijinita de nimic . Si mai nou i-am luat ham si dupa ce s-a prins ea cum functioneaza (primele 2 zile n-am prea avut succes, ii era teama si tot ridica manutele-n sus sa se prinda de noi) si a vazut avantajele (ambele maini libere, sa poata scotoci cu ele peste tot) alearga de numa-numa. Si bineinteles darama tot ce prinde si muta lucrurile de la locul lor, aseara am gasit mouse-pad-ul sub caruciorul ei...cum l-o fi dus pana acolo, numai ea stie.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Lauraa spune:
Buna, intervin putin sa chem o "oita ratacita":
Acris, tu ai fost la noi, la mamici de Mai-Iunie, erai printre primele pe lista (sau prima chiar), ne-am tot intrebat ce e cu tine, nu ai mai dat nici un semn!!! Te asteptam si pe acolo!
Mama de Lara Celine
piciulica spune:
La multi Ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua numeleui astazi si celor nascuti astazi.
Cine imi spune si mie cum pot sa pun poze pe albumul comun ......
Cum e vremea la voi aici a venit iarna ... defapt e ba zapada ba ploaie insa de aseara ploua ninge si ingheata asa ca e oglinda pe jos.
Eric este un pic matait dupa ce 2 saptamani a fost in centrul antetie. Pai e si normal nu...Speram sa ne reintram in normal cat de curand.
VA pup si o zi buna!
LauraFlo spune:
Ce liniste!!!!!
Unde sunteti? V-a imbiat la plimbare soarele de afara?
Bine faceti! Plimbati Bebeii acum ca cine stie cum va fi iarna atunci cand va veni. Daca va veni!
Am vorbit cu colegii mei ( care se bucura de concediu, nu ca mine doar pe hartie), erau in Poiana si se bulgareau. As vrea si eu!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Mickyyy spune:
Eu's la birou...casc gura la pozele bebelusilor ....sau altfel spus ma prefac ca muncesc din greu .
Abia astept sa vina diseara soacra-mea sa-mi fac si eu de cap cateva zile.....macar ceva cumparaturi in liniste sa pot face, fara sa mai trebuiasca sa o car mereu pe tzusca dupa mine. Mai ales ca deja nu ma mai incap hainele.....
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Atunci spor la cumparaturi Mickyyysor! Soacra mea n-a stat niciodata mai mult de o ora cu Dari. Te felicit si pe tine si pe ea!
Eu muncesc de zor, dar la fiecare cinci minute dau un F5, sa vad noutatile din pagina. Sunt moarta de oboseala, Dari azi noapte nu s-a odihnit de loc si deci nici noi pe langa ea. Dintii astia ne omoara!
LauraFlo spune:
Am plecat acasa! O dupa amiaza placuta si o noapte linistita!
Pupici.
georgescu oana spune:
FetelorSunt fericita!!!!!!A venit
Alexandra casa
Mai, topaiam de dimineata , nu mai eveam rabdare ,doamne ,parca fusese plecata 3 luni nu 2 sapt.
Cred ca nu mai pot fi fericita in adevaratul sens al cuvantului fara fatita mea.Stiu ca par cuvinte mari dar asta simt.Nu stiu cum altii pot sa-si dea copii cand eu parca nu sunt intreaga fara ea.Ce mai acum sunt in culmea faricirii.Am pupacit-ao pana am albit-o acum doarme iar cand se trezeste o mai iau la o serie.
E o grasana are 9,7 kg si 72 cm, isi da si ea drumul chiar vrea sa faca niste pasi dar se apuca apoi repede de ceva caii e frica ,in rest mai va spun cand descopar lucruri noi
Va pup
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
georgescu oana spune:
Treceti cu vederea va rog greselile...euforia bat-o vina
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
SimoV spune:
Micky, felicitari pt. Malina! Deci va incepe cat de curand sa mearga, scumpa de ea. Spor la cumparaturi! Greu trebuie sa fie cu Malina dupa tine tot timpul si mai esti si gravidutza… Of, of… Dar va trece si vor creste impreuna, o sa fie aproape ca gemenii, se vor juca impreuna dupa ce mai cresc si se vor intelege bine, ca vor fi de varsta apropiata. Inceputul va fi greu, dar stiu multe mame de gemeni care au stat tot timpul singure cu copiii acasa si au facut fata. Drept e ca numai ele stiu cum, dar trebuie optimism, si iubirea pt. ei te ajuta sa dobori munti. Mariana, asta iti suna si tie.
Parca mai era o fetita curajoasa care sta singura, fara sprijin…. Soleil, parca tu este mamica fericita, asa-i? Felicitari!
Laura, Malina, Oana, Micky – - multumim de complimente...
Malina, da si eu ma mir ca arata asa bine la cat sunt de mofturosi. Ne chinuim mult si insistam mult. Ai mei inca beau f. multa formula, aia e hrana de baza, nu mancarea cu lingurita. Dar si-or da si eu drumul, ce sa facem... trebuie sa fiu optimista. Intr-o vreme sa stii ca am fost tare stresata, aveam efectiv emotii inainte de fiecare masa si cred ca ma simteau copiii, ca parca de cand sunt eu mai relaxata mananca si ei mai bine.
Oana, ma descurc binisor ca o am pe mama care ne ajuta tot timpul. Altfel nu stiu ce m-as face. Nu pot sa zic ca nu sunt cuminti, dar oricat de cuminti ar fi, cand sunt doi, e f. f. greu. Lucas e mai nazdravan, mai nerabdator, el se plictiseste f. repede de orice si oriunde si cu el e mai greu. Mia e mult mai linistita si saraca are rabdare pana il potolim pe frate-so. Dar am mare grija sa o tin si pe ea in brate cam la fel ca si pe el, sa nu se simta neglijata. Doar pt. ca ea e mai cuminte nu trebuie sa o lipsesc de atentie. Ma bucur ca ti s-a intors fetita! Imi inchipui ce greu ti-a fost fara ea.
Veve, toate bune?? Sper ca v-ati facut bine toti patru si ca nu mai boliti.
Clau, sper ca Raul e bine. Si sper ca ati petrecut frumos de ziua mamei tale, ieri.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos