Bebelusi de martie-aprilie 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor, La MUlti Ani voua si bebelusilor nostri.Prea multe nu am sa va spun bebe e inca la mama si nu mai pot de dorul ei,asa ca o sa va tin la curent cu nouttile cabd se intorce

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Neatza fetele!
Oana cum a fost in Maramures? Ti-a placut? Povesteste-ne si noua.

La multi ani Daniel si Eduard!
Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.

Clau, La multi ani! mamei tale.Si mama mea v-a avea tot 55 de ani dar pe 8 Martie, impusc 2 iepuri dintr-o lovitura, nu trebe sa iau 2 cadouri( glumesc).

Ieri i-am dat lui Thea mamaliga cu brinza si smintina si a ras tot, i-a placut tare mult.Maninca bine , zic io, dar nu stiu unde se pune ca are abia 8,8 kg, dar se misca foarte mult intr-o zi, probabil asta e explicatia.Insa eu sint multumita si asa, oricum nu arata
slaba, important e ca e sanatoasa.

Pupici !

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI ,mamica lu Claudia!!!!!
Mai Clau,ce mama tinara ai!!de fapt si tu esyti mai tinara ca mine,asa ca e normal!
Alona,mamica ta e nascuta in aceeasi zi cu mine!!Eu chiar suferam in Romania,ca primeam flori,dar primeau toate fetele,asa ca nu ma simteam deloc speciala
Nedda ,bine ai revenit din Miami!!Chiar ne-a fost dor de tine!
Corina,de asemenea!!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!!!
Revin mai incolo,ca deocamdata ma lupt cu pitica sa o culc!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Elena draga, si mie mi-a fost dor de voi!
Chiar a renuntat Amelie la tzitzi? Cum se culca acum fara ea? Noaptea nu-i duce dorul deloc?

Micky, si eu cred ca Malina e numai bine cu greutatea.

Lara are programare la doctor pe 11 ian. pentru controlul de la 9 luni. Abia astept sa vad cat a mai crescut.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Alona, am vazut pozele noi cu Thea - tare tare frumusei copii ai si tu!!
Micky, m-am uitat si la pozele noi cu Malina de la Revelion. E frumusica foc! Si sta bine cu greutatea! Si noi mergem martea viitoare la controlul de 9 luni (intarziati).

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

La multi ani fetelor!!! Intarziata mai sunt, dar tot vreau sa va urez multe impliniri in noul an, sanatate si spor.
Noi am stat acasa de Revelion, cu sora mea si prietenul ei. Alexandru s-a trezit la 23. La miezul noptii era foarte fericit ca vede artificiile. era in stare sa sara pe geam dupa ele. Apoi s-a culcat abia la 2.30, dar s-a trezit ca de obicei la 9 dim. Eu am stat pana la 4 dim, asa ca va dati seama ce adormita eram cand s-a trezit el.
Acum i-a trecut si raceala, cel mai greu a fost chiar de Revelion. A tusit saracutul foarte mult si-mi era frica sa-l las sa doarma singur sa nu se sufoce. Bine ca a trecut. Maine il scot afara dupa o sapt. Vrem sa mergem la biserica.
Va pup si va doresc noapte buna.
PS. Am reusit sa va citesc in ultimul timp, dar de postat n-am avut timp.

Alexandru si mama (26 apr 2004)SARBATORI FERICITE
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Fetelor, in sfarsit am pus poze!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Dar mai am f. multe, poate intr-o zi mai imi fac timp si o sa mai pun si ar trebui sa le dau nume la poze... daca ziua ar avea 48 de ore ce bine ar fi...

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Doamne, Simona, dar ce copii frumosi ai!!! Nu am apucat sa vad decat vreo 4 poze, dar se remarca. Sunt scumpi foc. Sa-ti traiasca.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun.In seara asta am mai descoperit un dintisor mic, mic sus. Asa ca acum avem 5 dintuci. Veve sa nu ne uiti si pe noi.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Simona, ce scumpi sint Mia si Lucas! Si ce bine seamana unul cu celalalt!sa-ti triasca si sa va bucurati de ei o suta de ani.Pupici!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput