Copilasi de 2001(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna fetelor
In primul rand "La Multi Ani!!!" tuturor fetelor de pe continent de 8 Martie!!! Sa fiti sanatoase si sa ave-ti parte de muuuuuulta iubire si caldura sufleteasca din partea sotilor!!!
Eu azi am avut controlul de trei ani ptr. Arisa(control la ochi, urechi, dinti, greutate, inaltime, recoltarea urinei, mersul, vorbitul), in fine o intreaga aventura, de ma doare capul; toate astea mi-au luat trei ore, de-am obosit de parca am tras lu plug; noroc ca sotioprul meu a stat cu bebelina Emily, si-a avut grija de ea caci altfel ma urcam pe pereti pana acum; ieri am fost cu bebelina la vaccin, azi cu capra cea mare, maine iar ce bebelina la vaccin, poimaine cu bebelina la controlul celor trei luni, pe urma iar cu bebelina, luna asta pe 23 la controlul celor patru luni....., si uite-asa; simnt ca ma c-am lasa puterile; ma simnt obosita raaaau!!!
Hai ca v-am inebunit; scuze
In principiu fiica-mea cea mare este perfect din toooooate punctele de vedere; dintii sint impecabili de curati si de-asta sunt ffff. mandra, era cel mai bine dezvoltat copil de-acolo, ceeea mai frumoasa, dar ceeeaaa mai turbata, zbanghie
Hai ca m-am laudat prea mult
Nora si fiica-mea se mai balbaie uneori pana-mi spune cate ceva, dar eu am zis sa nu ma impacientez ptr. asta, ptr. ca o sa-si revina cu timpul.

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna dimineata, fetelor!
Va multumimi, eu si Rafaela, foarte mult pentru urari. Am avut probleme si nu prea am avut chef sa mai intru pe internet, scuze.
La multi ani de asemenea, tuturor doamnelor si domnisoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie, sa fiti sanatoase, iubite si fericite.
De asemenea La multi ani! si lui Anna Luciana, sa creasca mare si sanatoasa.
Cel mai bine, Ionela roxana, este sa le iei cu calm pe toate..
Desi nu vorbesc in cunostinta de cauza cred ca cel mai bine e asa. Si incearca sa te odihnesti facand ceva care iti place daca nu reusesti altfel.
Si fetelor, se pare ca in curand ne vom muta la cealalta grupa? Cea de 4-12 ani? Repede mai cresc copilasii astia
tuturor.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Lasa copchilu' in pace, ca n-are nimic. Si posteaza "perlele" la "Poznasi"...
Pegasis, ai fost simpatica tare la faza asta, asa ca:

Victor la 3 ani jumate: treceam pe langa patul in care el se juca si m-am lovit destul de tare de piciorul patului:
-Mami: au, au, au, ce ma doare!
-Victor: te doaie? e vina lu cine?
-Mami: da, mami, ma doare, dar nu-i vina nimanui!
-Victor: Ba da!
-Mami: a cui e vina, iubitul meu?
-Victor: e vina lu' patu'!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze si poze noi din decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Paul a avut de 8 martie serbarea primaverii, desi la noi e un frig si mai si ninge din cand in cand. Cadou de ziua mamei am primit un tablou cu poza copilului confectionat dintr-un carton si poza lipita deasupra, iar pe marginea cartonului sunt lipite fasii tot din carton invelite (fasiile) cu sfoara maro. Arata super si original. Au cantat, au spus poezii si au dansat. Cel mai emotionant moment pentru mine a fost cand toti au cantat un cantec (in sarbeste, el fiind la grupa sarba) pe care il stiam si eu de copil si pe care il cantam si eu mamei mele. Atunci mi-au dat lacrimile.
In rest suntem bine, nu am lipsit nici o zi de la gradi si sper sa nici nu racim prea curand. Bronhovaxonul isi spune cuvantul.
Sa auzim numai de bine!

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Silvana, ce dragut sa-l auzi cantand ceva ce cantai si tu cand erai micuta! Astia ai mei canta in franceza si n-am cum sa stiu cantecele copilariei de aici. Ii mai invat eu, de-ale noastre, dar la gradi...

Noi suntem bine, 8 Martie nu se serbeaza aici, asa ca mami a fost alintata doar acasa de baietii ei cu un buchet mare si frumos de trandafiri albi! Sa-i vedeti pe toti trei ingesuindu-se care-mi da buchetul si care ma pupa!

,Nora, Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si Victor-Alexandru(12 iulie 2001)

Mergi la inceput

Victoras-dragalas in vizita la niste prieteni care asteapta un bebe. Dupa ce a admirat burtica de 5 luni a Anei, la plecare: Ana s-a aplecat sa-l pupe si apoi ii spune:
-Mai imi dai un pupic si pentru bebe?

La care el se gandeste un pic apoi vine la ea, ii ridica bluza si o pupa pe burtica, direct pe piele! A fost asa de dulce!

O zi buna!

Nora, Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si Victor-Alexandru(12 iulie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Noi iarasi avem probleme cu ochii acum se pare ca e o conjunctivita foarte urita. Nu putem inca sa o tratam pentru ca nu am primit rezultatele de la laborator...poate miine.
Deocamdata curatam ochii cu comprese sterile umede.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilach

Noi iarasi avem probleme cu ochii acum se pare ca e o conjunctivita foarte urita. Nu putem inca sa o tratam pentru ca nu am primit rezultatele de la laborator...poate miine.
Deocamdata curatam ochii cu comprese sterile umede.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Lilach, imi pare tare rau! Multa sanatate va dorim!

Nora, Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si Victor-Alexandru(12 iulie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Vaaaai..., Lilach iar aveti probleme?? Ce rau imi pare...

Noi va tinem pumnii, sa treaca repede. Sanatate multa!

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Lilach, multa sanatate si insanatosire grabnica.

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput