Jocul cu cartea (13)
Raspunsuri - Pagina 4
aschiutza spune:
Scriitorul a avut de curind un roman de succes dupa care s-a facut film.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
aschiutza spune:
Actiunea romanului e in Franta, cindva in trecutul indepartat.
iarina spune:
Aschiutza ne-am impotmolit...da raspunsul ca a intepenit de tot Jocul cu cartea. Si chiar sunt curioasa ce carte poate fi.
aschiutza spune:
Cartea era "The Lady and the unicorn" de Tracy Chevalier (cea care a scris Fata cu cercelul de perla). Foarte faina! Mie mi-a placut foarte mult, o recomand tuturor.
Acu hai sa dau alta ghicitoare: Cei trei muschetari in varianta valaha.
iarina spune:
ptiu..ce ciuda mi-e...eu am citit Albastru pur lunile trecute..parca tot de ea scrisa, nu? am cumparat cartea la intamplare...sau la noroc:)depinde.
descintec spune:
Cartile lui Ioan Dan? Cu Cae Indru? Sunt mau multe. Cavalerii. Curierul secret. Taina cavalerior (nu mai stiu ordinea :))
_
Sapte dintr-o lovitura!
aschiutza spune:
Descintec, alea sunt ! Vai ce le-am mai citit in tinerete (si acuma le mai citesc ca s-au retiparit ). Caravana, Ducu cel Iute si Chrila ar fi cei trei muschetari cu Cae Indru pe post de muschetar in devenire .
Iarina mama, Fratii Jderi ar fi varianta moldoveneasca, dar spre rusinea mea habar nu am citi frati erau ....
iarina spune:
Aschiutza, ca sa fiu sincera, nici io nu-mi mai amintesc prea bine cati erau....rusine mie, ca am citit cartea, ba am mai si studiat la scoala Da' parca mai mult de 3:))))
descintec spune:
No amu! De unde sa scot io o carte?
Nevasta ta va fi a mea. Si viceversa Amandoi profesori universitari. De limba engleza. Pe continente diferite.
No ase!
_
Sapte dintr-o lovitura!