Jocul cu cartea (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Croitorasul cel vitez?
Crina, daca-i mai elevat nivelul de atit... eu cu de-astea m-am jucat in ultimii 5 ani! :)
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

"Calatoriile lui Gulliver"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Laura

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by Simonna

Croitorasul cel vitez?
Crina, daca-i mai elevat nivelul de atit... eu cu de-astea m-am jucat in ultimii 5 ani! :)
Simonna

Simonna, ai confundat ghicitoarea cu semnatura Raspunsul pentru semnatura e DA! m-ai ghicit. Sunt cel care paleste muste si lumea striga ca sunt uriasi :) Da acu am vazut ca am un icon care arata ca sunt viteaz si mi-as schimba titulatura, insa n-am puncte destule. Cred ca la felicitari ar fi cel mai simplu sa-mi umplu buzunarele :))))

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Dintr-o regretabila eroare, o tipa cu darul bauturii e evacuata din casa mostenita de la taica-su, pentru taxe neplatite. Un colonel imigrant cumpara casa.

Mergi la inceput

Hint: cartea are un titlu ... meteorologic; in 2003 s-a facut si un film dupa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

casa de nisip si ceata...a rulat filmul si la noi recent.

Mergi la inceput

Corect. Your turn!

Mergi la inceput

atentie: Un tanar duce o viata linistita impreuna cu sotia, insa disparitia motanului precum si cea a sotiei ii dau viata peste cap.Pleaca in cautarea ei si se intalneste cu personaje extrem de ciudate.

Mergi la inceput

Hai fetelor ce faceti? ati petrecut toata noaptea si dormiti? Sau mai dau indicii?:)

Mergi la inceput