Tratament homeopat chist ovarian

Tratament homeopat chist ovarian | Autor: godo

Link direct la acest mesaj

Acum un an si jumatate mi s-a descoperit un chist de 5/3 la ovarul drept. De un an de zile iau anticonceptionale, Marvelon, chistul a mai scazut un pic, dar nu spectaculos si nci urma de vindecare. Ciclul l-am avut mereu usor si fara dureri, si, din fericire, nu am avut probleme nici in timpul tratamentului cu anticonceptionale. As vrea sa va intreb daca cunoasteti cumva un doctor homeopat in Bucuresti al carui tratament a dat roade pt chisturile ovariane.

Multumesc frumos si numai bine:))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Eu am facut un tratament cu plante supozitoare cu carpicon si tictura de muguri de zmeur . La mine a avut efect in sensul ca au disparut chisturile . Eu aveam mai multe dar de dimensiuni mici , sub 1 cm .
Medici homeopati nu cunosc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Acelasi tratament l-am urmat si eu,ca psj...aveam un chist de vreo 4 cm...si dupa tratamentul de vreo 3 luni nu mai aveam nimic...dar chiar nimic..
si mie imi recomandase anticonceptionale,dar pt ca nu am vrut sa iau...am facut tratament naturist...si efectul a fost extraordinar...
incearca si tu!
sanatate!
te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

godo, eu fac tratament homeopat pentru alte probleme, nu pentru chist ovarian. Din cate am auzit se trateaza homeopat si chisturile ovariene. Eu m-am trata pentru dureri de mijloc, rinita alergica, sinuzita, dureri de cap, reglarea ciclului si sunt in tratament pentru a obtine un bebe. Primul tratament l-am facut acum 5 ani pentru mijloc, iar de 10 luni fac tratament pentru restul. Daca vrei sa aflii mai multe despre homeopatie da o cautare pe net si o sa gasesti foarte multe informatii. Daca te intereseaza adresa dr la care merg eu da-mi un PM si cu cea mai mare placere te ajut. Nu vreau sa fac reclama la nimeni.
Sanatate multa
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godo spune:

Multumesc mult pt raspunsuri. Asa vad ca se poate scapa ceva mai usor de aceste chisturi:))Dar tratamentul acesta naturist vi l-a recomandat totusi un medic? Exista efecte secundare/adverse importante?

godo

quote:
Originally posted by Vanina

Acelasi tratament l-am urmat si eu,ca psj...aveam un chist de vreo 4 cm...si dupa tratamentul de vreo 3 luni nu mai aveam nimic...dar chiar nimic..
si mie imi recomandase anticonceptionale,dar pt ca nu am vrut sa iau...am facut tratament naturist...si efectul a fost extraordinar...
incearca si tu!
sanatate!
te pup!

Vanina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

mie nu mi l-a recomandat nici un medic , l-am gasit tot aici pe forum . L-am testat ca pe o ultima solutie , doctorita mea insista sa ma opereze (laparoscopie) . Presupun ca si plantele pot avea efecte secundare , eu am riscat si am sperat ca avand cam toate analizele bune nu o sa mi se intample ceva prea grav . La mine a avut efect evident dupa doar 1 luna si tot cam dupa vreo 3 au disparut de tot. De altfel carpiconul nu se foloseste mai mult de 6 luni si doar intre zilele 5 si 19 ale ciclului. Zic asta pentru ca am vazut ca nu scrie pe toate prospectele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charly spune:

...sunt si eu interesata de acest tratament naturist cu carpicon si tinctura de muguri de zmeur,..poti sa ne dai mai multe detalii despre el. Cum se iau?...pe ce perioada?
Multam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Si pe mine ma intereseaza detalii despre acest tratament, please!
Ieri am fost la ginecolog si cica am un chist cat o aluna (aprox.). Mi-a recomandat Logest, dar am si mastoza fibro-chistica la sani, si nu prea sunt recomandate pilulele.
Mersic!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melic101 spune:

Mie mi-a aparut un chist de 7cm la ovarul drept in decurs de 3 luni. Doctorul mi-a spus ca la 7cm in mod normal se opereaza, dar am hotarat sa incercem un tratament cu pilule pentru o luna sa vedem cum evolueaza. Pe langa am incercat si o combinatie de ceaiuri, coada soricelului, galbenele si urzica. Dupa o luna se micsorase la 3 cm, saptamana viitoare merg din nou la control dupa inca doua luni de tratament cu Diane. Nu stiu cat a fost efectul pilulelor si cat al ceaiului, dar careva a lucrat. Ceaiul se prepara din coada soricelului, reteta pe care am primit-o eu nu avea specificata cantitatea, eu am folosit 1 lingurita, galbenele 3/4 lingurita, urzica 1/2 lingurita. Se beau doua cani pe zi fara zahar fara nimic. Timp de 2 luni.
Multa sanatate!
Camelia

Mergi la inceput