Socru ...acru !
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Agri spune:
cand ramane singur, sau daca il tratam un pic mai rece face pe victima si-l apuca toate bolile din lume, ca nu e de ajuns ca e rau, dar mai e si foarte vicleam,parsiv. la ultimile discutii pe care l-am avut cu al meu i-am zis tot ce ma deranjeza si tot ce cred despre tasu'. ca au fost discutii tare urate intre noi doi, sper acum sa fiu
si atunci voi fi asa de fericita ca o sa gasesc io resurse sa ii
pe toti si sa fie super. si sa-l pun pe "tata socru" cu botu' pe labe...
Agri.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alecsia/Alecsia.jpg)
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by Agri
cand ramane singur, sau daca il tratam un pic mai rece face pe victima si-l apuca toate bolile din lume, ca nu e de ajuns ca e rau, dar mai e si foarte vicleam,parsiv. la ultimile discutii pe care l-am avut cu al meu i-am zis tot ce ma deranjeza si tot ce cred despre tasu'.ca au fost discutii tare urate intre noi doi, sper acum sa fiu
si atunci voi fi asa de fericita ca o sa gasesc io resurse sa ii
pe toti si sa fie super. si sa-l pun pe "tata socru" cu botu' pe labe...
Agri.
Agri , eu te admir ca gasesti atata energie sa te detasezi de probleme. Pe mine ma facuse cu nervii de nici eu nu mai stiam pe ce lume eram, m-a jignit enorm si ..degeaba, ca eu chiar nu eram vinovata. Prietenul meu imi spune ca e un om bolnav si sa-l las in pace, dar eu cred ca el nu vrea nici sa se certe cu ei dar nici cu mine , si ne lasa pe noi sa ne rafuim .Cert e ca acum , incepe sa-mi spuna aceleasi lucruri ca si taica-su . De exemplu ei mi-au reprosat ca eu am fost vinovata ca nu am fost cea care sa le intru pe sub piele , si prietenul meu , cand ne certam spune acelasi lucru . Dar cand ne-am certat prietenul meu a sustinut ca nici nu se putea sa le intru in gratii atata timp cat taicasu se cearta cu el ca la usa cortului si se poarta cu el asa cum se poarta , si ca eu fireste vazand asta nu m-am apropiat. Deh .. daca cu fiul se poarta asa , cu mine se purta mai bine?
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
Alecsia spune:
Agri acum am vazut .. ai burtica?? Felicitari ... pai lasa-i mama in pace si vezi de micutul din burtica.Eu iti tin pumnii sa iasa liniuta pe test
Agri spune:
Nu, nu am ,l-am facut acum ca m-au incurajat aspirantele si a iesit I, acum sa vad io de unde mai gasesc resurse ...
Agri
Alecsia spune:
quote:
Nu, nu am,l-am facut acum ca m-au incurajat aspirantele si a iesit I, acum sa vad io de unde mai gasesc resurse ...
Agri
Agri , nu l-ai facut prea repede cumva? Eu zic sa mai incerci si dimineata cu prima urina. Hai ca eu te sustin , o sa vezi ca bebe o sa vina tocmai cand o sa ai mai mare nevoie de el.
Mihaela
Agri spune:
nu-i devreme ca e a8 zi de intarziere si imi e rau de mor, imi e greata si sunt ametita, sper sa ai dreptate.
Agri
Alecsia spune:
quote:
nu-i devreme ca e a8 zi de intarziere si imi e rau de mor, imi e greata si sunt ametita, sper sa ai dreptate.
Agri
Cand repeti testul sa ne spui si noua cum e , da? Te rog ..
Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaemi/anaemi.jpg)
anaemi spune:
socrul meu cred ca este cel mai blegutz om de pe lumea asta
plange din orice;n-am vazut asa ceva
geanica spune:
Fetelor...rad ca proasta de una singura !!! in fata calculatorului...sunteti tari de tot !!!nu stiu ce m-as face facar voi....
ralucah spune:
Mey sotul sa ne fie dulce ca restul ne descurcam noi cumva.
Al meu socru e ok sa zicem, adica mai mult de buna ziua, la revedere, la multi ani nu prea ne conversam.
In schimb nu pot sa uit ca de 1 martie a fost singurul care mi-a luat martisor si flori. Am ramas cu gura cascata!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!