Desfundatul tevilor

Desfundatul tevilor | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

Iaca ca sunt si io in impas. Mi s-a infundat o tveaza.Prin urmare numai imi curge apa rece la bucatarie. Si cum am pus apometre... usuca la buzunar apa calda.

De unde cumpar si eu un sarpe de desfundat si cine ma invatza si pe mine sa fac operatiunea?

Si tot cu aceasta ustensila vreau sa desfund si scurgerea din baie de la cada si scurgerea generala a baii care e plina de moloz de la reparatiile de anul trecut si... de cate ori facem baie se umple podeaua de apa si ajunge si in casa daca nu esti atent.

Help. Ca n-am gasit instalator si m-am saturat sa astept si sa caut pe cineva.

Multumesc,

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Mai bine incearca cu granule Mister Muscolo. Sunt eficiente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

incercat, probat, testa. Merge pe termen scurt. Dar asta nu rezolva tzeava de la bucatarie pe care primesc apa.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Sarpele de desfundat nu stiu de unde poate fi cumparat, dar nici nu ai nevoie: pe teava de apa rece nu se foloseste (e din plastic de cele mai multe ori si o fisurezi), iar la baie este asa de rar folosit incat nu merita.

Cum este teava de apa rece, probabil va trebui inlocuita – nici nu ai cum sa torni solutii de desfundat pe ea. Eu zic sa pui un anunt la discutii generale „Urgent ! Help - caut instalator !” ca sa fie vazut mai repede.
Iar cand vine mesterul, o sa te ajute si la sifonul de la baie... daca nu ajung mai repede vecinii sa scape de inundatie... !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Ups... am revenit cu o chestie care mi-a trecut prin cap inainte de culcare !
Ai spus ca ai apometre ! S-ar putea sa fie stricat / infundat apometrul de apa rece si aici sa fie toata hiba. Da telefon la cei care l-au pus, si o sa te ajute ei. Daca nu cu apometrul, macar cu teava...
Sa nu uit: ai verificat robinetul de sub chiuveta sa fie deschis ? Dar vana (un robinet mai mare) de apa rece din subsol ? poate un vecin grijuliu a inchis-o inainte de a pleca definitiv in Canada !!!

Gata, ca fug sa fac !
in loc de apa rece de la mine !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

si eu la fel zic ca nu e teava de admisie apa rece infundata...
mai mult ca sigur ca-i ceva cu apometrele mai ales daca le-ai pus de curand...
mare atentie cand umbli la robinetele de la ele (nu le forta prea tare)... in principiu nu-s prea de buna calitate si risti sa se strice si sa te inunzi tocmai acum de craciun...nu ca in alte zile ar fi o binecuvantare...
eu asa zic, daca pe coloana curge apa rece (nu vad cum nu ar curge mai ales acum in zilele astea) problema e de la intrare in apartament pana la iesirea dupa robinet...daca la acelasi robinet curge apa calda e ok, ca mie mi s-a intamplat o data sa se infunde sita aia mica de o au robinetele astea mai noi in cap si nu mai curgea apa rece la debit normal...am curatat si a fost ok apoi...in principal se aduca mizerie acolo sau in alte parti cand se goleste instalatia pentru a se monta apometre sau mai stiu eu ce astfel de lucrari...

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ai nevoie urgenta de un barbat ,de preferat doctor in tevi.

Mergi la inceput