Sforait la bebelusi?

Sforait la bebelusi? | Autor: serban

Link direct la acest mesaj

Salutare.
Am si eu o fetita de 3 luni jumatate care a avut de mai multa ori mucisori pe care i-am tratat cu ser fiziologic si marimer.In rest, nu avea febra,doar tusea din cand in cand. Problema e ca noi fiind mai tot timpul raciti, nici ei nu prea i-au trecut mucisorii si, dupa ce ma chinuiesc sa ii scot, toata noaptea sforaie destul de urat si sta evident cu gurita deschisa.In plus, scoate zgomotul asta din gat si in stare de trezie uneori cand respira mai accentuat. Doctorita a vazut-o si a spus ca acest harcait e normal la sugari.Ce ma ingrijoreaza e sforaitul care o deranjeaza si pe ea si pe noi,mai ales ca mie mi sa pare ca nu prea mai are secretii nazale. Mi-e teama sa nu fie polipi,dar nu stiu cum sa ii recunosc.
Va multumesc anticipat pentru orice sfat.
Multa sanatate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Buna, nu mai fi asa ingrijorat ca nu ai de ce....Bebelusii intradevar au o respiratie mai suieratoare(ti-o spun din experienta mea, am 2 copii si amindoi au respiratmai"ciudat" pana la 6 luni)
Daca fetita ta are starea generala foarte buna nu ai motive sa fi .Bebelusul meu a racit deja de 7 ori si are numai 8 luni,uneori nu stiu ce sa ma mai fac...dar totul trece
Multa sanatate, sper sa iti fi fost de folos,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serban spune:

Salutare din nou si multumesc mult pentru raspuns.Intr-adevar ma bucur sa constat ca nu sunt singura in noianul acesta de griji ce insotesc primii pasi ai mamelor debutante.Sper sa ai dreptate si sa nu fie un motiv de ingrijorare, mai ales ca azi tocmai observasem o pata vinetie pe buzita de jos, probabil de la vreo lovitura. Iti imaginezi ca iar am facut o mica "criza". Cred ca fac parte din categoria mamelor panicoase si mi-as dori sa nu mai fiu chiar atat de suspicioasa la fiecare detaliu. Oricum, astept sa-i "treaca" respiratia si sa-si revina la normal.
Inca o data, multumesc si numai bine.
Sarbatori fericite!

Roxy si Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetitza mea pina la un an jumate a racit de maxim 4 ori si racelile ei au constat numai in nas infundat rau de tot si mucishori la kil, nu tu febra , rosu in gat sau alte minuni.dar o si tine cate 3 saptamani o raceala.am suspecat polipii, mai ales ca mostenire exista de la mine, i-au fost si inflamati dar nu e atat de grav s-o operez inca.cred ca sensibilitatea mai mare e iarna de la frig, desi o calim, pentru ca vara e super ok.
nu stiu, si eu ma ingrijorez cand nu poate respira noaptea, si ea sforaie si respira pe gurita dar cand trece imi iau gandul de la o eventuala operatie care ma sperie

oricum la bb tau nu se pune problema de scos polipii la varsta asta, deci trebue doar tratate rinitele.

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput