bebelusi de nov-dec 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
acusor spune:
Salutare! (Rapide mai sunteti).
A nascut si Otiliav, intr-un final pe 17.12.
Fetita a avut la nastere 3.500 si 51 de cm. S-au cam chinuit amandoua 12 ore. In final i-a facut cezariana pentru ca nu se dilatase cat trebuie.
Dar e bine ca sunt amandoua bine.
Mai multe poate va povesteste ea cand o sa poata.
gandacelu spune:
sarbatori fericite la toata lumea!
noi am facut bradutul, e minunat, si acuma asteptam pe moshu'
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Brava Gandac!
brava brava, da cre c-am deranjat-o de la sarmale ca a fost cam suparata la telefon stiu ca sunt o nesimtita dar am zis ca e pentru binele copilului
saraca dna dr! cate "nesimtite" de-astea o suna non-stop..!!!
Cecilia C spune:
Buna fetelor si va doresc un CRACIUN FERICIT, SARBATORI FERICITE SI MULTA MULTA SANATATE VOUA SI BEBICILOR.
Am nascut si eu in 22 Decembrie la ora 6.27 dimineata o mandreata de fetita:))) deh' e a mea,ha ha cu o greutate de 3099gr si 49cm
Acuma suntem bine si totul e ok desi nu a fost usor deloc.
Am pus poze cu Alexia.
Inca o data Sarbatori Fericite si multa sanatate.
Cici, Alexia & Ovi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos
Mona_B spune:
Seara buna,fetelor,
sunt tare necajita...aseara copilul meu a supt ca deobicei cate 25 de minute la fiecare san, parea sa-i fi golit, dupa care la vreo 5 minute isi sugea pumnisorii si cauta din nou cu gura dupa san...a inceput sa scanceasca si sa se agite, iar sotul meu a mai pus paie pe foc, zicandu-mi ca nu s-a saturat copilul si ca oricum desi a luat in greutate,vreo 500 de grame dupa parerea lui nu-i destul de bucalat vezi Doamne ca alti bebei.E drept, e mai lung cu 3 cm, mai mult lung decat dolofan, dar arata f.sanatos; nu stiu de ce dintr-o data parea ca nu s-a saturat.Asa incat in ciuda protestelor mele, am plans pe bune, sotul meu a decis sa-i dam si cu biberonul;a baut vreo 20 ml, dupa care a adormit bustean.Va dati seama ca toata noaptea am avut cosmare, ca asta inseaman scaderea productiei mele de lapte, desi contnui sa-i dau intai sa suga la san bine, dupa care, daca tot mai cere, o sa-i dam si biberon.El nu-i atat de fan biberon, dar un pic tot mai suge.Ce ma fac? o fi perioada asta de foame mai crescuta?(are aproape 20 de zile).Ce sanse am sa-l pot alapta mai departe fara teama?
Mona si baby Vlad (n.5 dec.2004)
gandacelu spune:
felicitari, cecilia!!!
sa-ti traiasca fetita! SARBATORI FERICITE!
fetele, pentru lista, vedeti c-am mai aranjat-o, am mai bagat si poze... dar imi mai lipsesc niste date... vedeti voi, care mai aveti de completat sa-mi spuneti!
gata! pupic! am fugit!
Mona_B spune:
quote:Gandacelu, pliiiz nu ma lasa cu ochii la stele, da-mi un sfat ceva, ori macar incurajeaza-ma ca totul va fi in ordine cu laptele meu!
Originally posted by gandacelu
felicitari, cecilia!!!
sa-ti traiasca fetita! SARBATORI FERICITE!
fetele, pentru lista, vedeti c-am mai aranjat-o, am mai bagat si poze... dar imi mai lipsesc niste date... vedeti voi, care mai aveti de completat sa-mi spuneti!
gata! pupic! am fugit!
Sarbatori fericite tuturor!
Mona
Miche spune:
Uite Mona , ca te incurajez eu.
Stai linistita si dupa parerea mea nu-i da si biberon.
Mie mi se intampla la fel. Mananca cu mare pofta din ambii sani, dar tot isi baga pumnisorul in gurita sau cauta cu gurita.
Si a luat bine in greutate, fara sa fie neaparat bucalat.
El oricum , dupa ce mananca ii place sa mai sta cu tzatza in gura si asa adoarme. Daca i-o iau o cauta sau baga manuta in gura. Asa ca , daca n-am timp sa stau sa adoarma bine la san , ii bag o suzeta in gura , il pun in patut, iar el trage de cateva ori din ea si adoarme rapid..(apoi o scuipa)
La cat s-a agitat Gandacica si Sabina pentru alaptatul exclusiv , dandu-se pe ele exemplu, ar fi trebuit sa inteleaga toate fetele ca nu trebuie sa se teama !!!!
Si fetelor , chiar nu inteleg de ce va agitati toate ca nu aveti lapte suficient. Voi nu stiti ca totul se "comanda" psihic??
In toate cartile scrie ca atunci cand alaptati , nu va uitati la TV sau sa faceti socoteli in cap. Spune clar ca sa tineti copilul bine , intr-o pozitie confortabila si sa-l priviti cu dragoste. Asta e foarte important. Si sa puneti o muzica de relaxare .
Sa nu radeti, dar eu stau mult si-mi privesc copilul cand doarme, si de cele mai multe ori imi tasneste lapte din sani cand fac asta.
Am vazut un documentar in care spunea ca o femeie care a nascut (chiar si cu multi ani inainte) i se poate stimula lactatia.(nu intru in detaliu cum, dar o principala conditie era sa iubeasca copilul pe care vrea sa-l alapteze si sa fie relaxata)
Inca ceva: nu purtati sutiene!!!
poze Darius
monica-elizabet spune:
CECILIA, FELICITARI PENTRU FETITZA, SA-TI TRAIASCA SI SA TE BUCURI DE EA, SA FIE SANATOASA, MANCACIOASA SI SOMNOROASA!
AZI AM FOST LA SCOS FIRELE, MA SIMT BINE, CHIAR ACUM AU PLECAT SI MUSAFIRII DE LA NOI, M-A AJUTAT MULT MAMA MEA DAR ORICUM MA POT MISCA IN VOIE...AM AVUT PARTE DE O REFACERE MULT, MULT MAI RAPIDA DECAT LA ALEX.
FETELOR, VA PUP SI VA UREZ LA TOATE CRACIUN FERICIT ALATURI DE BBELUSI SI FAMILIILE VOASTRE !
SI SA FITI CUMINZELE CA POATE VINE MOSHUL...LA NOI A VENIT SI ALEX A FOST TARE, FERICIT, I-A SPUS CHIAR SI POEZIE...SE CAM FASTACISE...DAR I-A PLACUT.
UN PUPIC IN MOD SPECIAL PENTRU FELIS SI MULTUMESC MULT DE MESAJ
monica