Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ciuf draga, si Matei face exact la fel ca si Luca, si eu mor cand il vad ca se da cu capul de mocheta sau de vreun perete, noroc ca aici peretii is mai "moi", ca is de rigips. Si explicatia nu e neaparat plictiseala, ci rasfatul, zic eu, pentru ca Matei o face atunci cand nu e lasat sa faca ce vrea el, atunci i se pune pata si incepe sa urle si sa faca istericale, de imi vine mie sa ii dau cateva ca sa aiba de ce urla . Mai, eu am impresia ca baietii is mai greu de crescut ca fetele, eu nu am auzit nici o fetita de la noi din grupa sa fie asa dificila ca baietii. La al doilea bb vreau neaparat o fetita! Da parca e asa cum vrem noi .

Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Dragelor,ce de bunatati faceti voi!
Eu am facut azi sarmale,prima oara in viata mea ca pina acum le facea bunicul,am chemat o vecina sa ma invete,maine le pun la fiert si sper sa fi iesit bune.
Piftie nu fac ca nu ne place,mai fac friptura de vita si porc,caltabosi,friptura si ceva prajituri,maine ma gandesc ce,nu prea multe ca eu fac singura tot si nu ma lasa Julieta sa-mi petrec toata ziua in bucatarie si adevarul e ca nici nu prea imi place dar fac de nevoie.Azi ca sa stea cuminte i-am dat o lingura si citeva cratite si 3 ore nu am avut treaba cu ea.

Ver,i-am luat multe carti de povesti,dar ei ii place sa-i citesc din cele cu animale,Capra cu 3 iezi,Punguta cu 2 bani si Motanul incaltat.

Sa stiti ca si Julia mai are crize de personalitate,isi da capul pe spate si tipa sau se da cu capul de perete,dar ii trece repede,asta ca tot am laudat-o ca e cuminte.

Carmen,noi i-am cumparat 2 papusi care canta si danseaza,un trenulet cu baterii care merge si canta,o masinuta si 2 perechi de botosei cu figura de catel,si un mobil ca sa nu le mai ia pe ale noastre.Vrem sa-i luam si o saniuta dar vad ca zapada se lasa asteptata.
Sarbatori fericite si distractie placuta la soacra!

La multi ani Isabel!!!!Sa cresti mare si sanatoasa!!!!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Vladutz era sa se inece azi cu o coaja de marDaca a-ti sti ce urat se "sufocase".Tremuram toata langa el.Noroc,ca nu stiu prin ce minune a reusit sa o scoata el,mititelul,off Doamne,imi vine sa ma bat.
I-a dat mama un mar curatzat de coaja pe jumatate,dar el l-a intors si a ajuns la partea cu coaja si...Tocmai auzisem de un baietel de 4 ani care a murit de la o buc. de carne prajita care i-a ramas in gat.
De acum vom fi mult m-ai atenti cu ce ajunge pe mana lui.

Sunt tare suparata ca la Bucuresti nu a nins deloc.Zeeva arunca si tu vreo 2-3 bulgari

Daca nu vine sotzu cu brad natural,il vom face pe cel artificial.Prin cartierele vecine nici urma de brazi mici de 1 metru.Asa ca decat unul mare si rar, mai bine cel artificial (si o sa luam crengi de brad naturale).Asta e.

Somn usor puiutzilor...si voua.

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

am facut si noi bradul, nu-s extrem de multumita de el... L-am taiat pana la urma si l-am urcat pe o masa, findca azi am fost in vizita la Oana, care are deja brad, si Luca nu s-a dezlipit decat cu mare greu de langa masa cu bradul. Asa ca mi-am dat seama ca interesul este crescut si am renuntat la un brad mare...

am terminat si cu cadourile aproape de tot. mai am 2 restante la cumnat si la nasa lui Luca. Pentru copil am luat un urs imens de plus si bunicii i-au luat un calutz, balansoar, are si roti.

Carmen, si eu vreau fetita, clar. Sigur sunt mai linistite...

Ver@, imi pare rau de patania cu Vladutz... Aveti si voi grija. Am obs ca Luca, daca nu poate sa inghita ceva, mesteca la respectiva chestie si 15 min, pana ma prind eu si i-o scot din gura.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! Plec ultima de pe forum si ajung prima? Unde sunteti?

Azi de dimi merg sa impartasesc copilul, si intre timp sper sa dea un ochi sub brda, nu numai la brda, sa vada ce i-a adus Moshu'. N-am mai avut rabdare pana maine seara. :))

Va pupam si va dorim o zi fructuoasa, mai ales in ale bucatariei. {:D}

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

'neatza!si de la mine

Si noi mergem la impartasit,da' e un friiiiiig...brrrrr

Ileana,pai acu' zi ce i-a adus

Mei,a ninssssss si aici.Nu m-ai sunt suparata.Hi hi hi

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Va multumesc din suflet pt urari.
Papusa mea are un anisor. De ieri are si un dintisor, sus. Mare, alb si frumos. Ven am castigat cu vreo 3 - 4 zile
Noi am fost intr-o mini vacanta (surpria lui tati), am venit ieri si ma intrat sa va pup.
Va povestesc mai tarziu cum am petrecut, dar pot sa va zic de acum ca mai toata ziua mi-au curs lacrimioare de fericire si emotie.
A fost foarte frumos, iar fetita noastra a fost o scumpa.
A ales: bani, verigheta si cd cu muzica.
Va pup tare, tare si o sa citesc si eu sa vad ce ati mai facut.
Vorbim ma tarziu.
Pupici,
Alexandra si bebelina de un anisor Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mey, a nins si la noi putin. Putin dar este!!!!
Am impodobit si eu bradul ieri, am facut poze si am sa le pun in cateva zile,sper. A iesit super!!! Alex se apropie putin de el, si trage de un glob, care e pus putin mai jos, dar in rest e cuminte. E foarte preocupat acum de calcultor. Tipa daca nu e scaun tras langa masa, ca sa urce si sa se joace.
Gata, am plecat sa gatesc!! La mine e invers, mama vine la noi de Craciun, si nu gateste ea.
Pupici si spor la treaba!!
Revin ptr urari!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Na ca am incurcat "borcanele".In loc sa merg la 10:30 pt. impartasit,m-am dus la 11:30Ce o fi fost in capul meu.Sper sa reusim maine,sa nu fie aglomerat.

Afara e superb.E soare mult si nu m-ai este ger.Am iesit cu Vladutz prin cartier cu carutzul.A fost super cuminte.Cred ca l-a fascinat culoarea alba a zapezii de pe jos.Acum o sa faca nani de pranz si as vrea sa ajung pana la sormea dupa amiaza.

Lui Vladutz i-am luat de mosh un dres super gros,alb iar partea de jos e albastra cu mosh craciun.Si pe fund are un Sunt misto de tot.O sa ii fac poze.Atat s-a bucurat cand l-am imbracat cu ei sa il probez.Sa vede-ti ce m-ai dadea din picioare.

Va pup si

CRACIUN FERICIT!!!

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
la noi este tare frig. Ieri au fost -21 de grade C. Au venit baietii sa ne monteze carpeta, iar noi a trebuit sa o cam intindem ca deja eram prea multi in casa si aia se incurcau de noi. Ne-am plimbat pe la magazine, mi-am luat setul de farfurii care mi-l doream de foarte mult timp, si anume farfurii colorate in culori cat mai multe: am albastre, rosii, verzi si portocalii. Farfuriile de aperitiv sunt tot asa colorate, dar culoarea este diferita de cea de felul doi. Duminica voi avea niste invitati si vreau sa le folosesc. Atunci voi trage si o poza sa le vedeti. Ca eu is tare mandra de ele.
In casa noastra cam e dezastru ca trebuiesc toate puse la loc. Rabdare nu mai am.
Sotu-miu e mai obosit decat mine ca nu stiu ce sa mai zic.
Acum vreau sa-mi pun coada pe spinare sa mai cumpar niste cadouri, ca deseara tata va fi Mosul. Are un costum super. Va fi un frumos. De abia astept deseara sa vad mutritele copiilor. Asa ca trebuie sa cumpar cate ceva pentru prietenii care ne-au invitat la ei in Ajun.
Dragele, va pup si va urez un Craciun cat mai fericit si pasnic.
Astept impresii de la fiecare.
Supermami, asteptam povestile.
Pupicei
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput