Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
adameasca spune:
'neatza!
Zeeva, am trecut adresa de poze la lista. Ai niste fete minunate.
Ver@, am trimis poza lui Luca la Dc de mai bine de 2 luni, s-ar putea sa fie chiar 3, nu mai tin minte exact.
Habar n-am avut de superstitiile astea cu puiul in noaptea de revelion. E drept ca noi nu prea mancam pui. Dar e bine de stiut!
Julia, si Luca deschide singur tv-ul si muta canalele. Si tot cu reclamele ne zapaceste si pe noi. Mai ascutla si muzica, dar e pretentios. tre sa fie numa' de dans, inclusiv manele si muzica populara. elicitari de canini, da' chiar asa febra mare sa faca de la el?
Carmena, bine ai revenit. Cat il lasati pe pui la bunici? O sa va fie tare dor de el... Uite cum mai pun si eu paie pe foc... Ma scuzati.
Fetelor, va doresc sa aveti un an mai bun ca asta, multa sanatate si copii cuminti! La multi ani!!!!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
catia spune:
n-am sanse sa va scriu cu gabriel langa mineare un chef nebun de jpoaca si este prea mult sa il ignor stand la calculator.voiam sa va doresc toate cele bune! sa vina ani frumosi si buni in care sa ne putem bucura in liniste de bebeii nostri!
va pup si sa petreceti bine!sper sa stea cineva mai tarziu cu el si sa mai pot intra!
super mami spune:
LA MULTI ANI ! Un an nou plin de bucurii, sanatate si noroc, multa veselie si iubire, sa fie copiii sanatosi, cuminti si pentru cei care isi doresc ... sa le aduca anul nou...un bebelus. Eu nu am mai intrat in ultimul timp , dar asta nu inseamna ca nu m-am gandit la voi
Am petrecut cateva zile cu prietena mea (de care v-am povestit ca pleaca in SUA), ne-am plimbat, am golit magazinele, ne-am schimbat look-ul (tuns, vopsit...)....ne-am distrat o sapt ca "fetele"...super.
Dupa ce ea a plecat, tati ne-a dus in vacanta la niste prieteni in Mallorca. Foarte bine ne-a prins, odihna cu nemiluita. Ei au o casa superba, cu o curte plina de palmieri, doi copii minunati si cuminti..cum rar am mai vazut si un yaht de care am profitat din plin.
Ne-am intors de ziua puiutului, care a fost la fel...super. Doar noi, nasii si o prietena (mama prietenului lui Isa).
Isabel a ales: cd, bani si verigheta .
Am facut poze, dar am si filmat. Doar ca tati a pus camera pe un raft sa prinda tot si cam jumatate din ce a inregistrat e spatele lui si al nasului care faceau poze chiar din fata camerei. Oricum dupa tort si turta s-a terminat si caseta, nu ne-am dat seama si nu am prins tavita.
Dar cum nu o sa uitam niciodata...nu e prea important.Acum...pregatiri. Am facut curcan (arata ffff bine, la fel si cele doua arsuri ale mele), salata de boeuf, placinta cu branza si cu mere, chiftelute.
E prima data cand fac asa ceva (tot ce am zis mai sus), asa ca...sunt tare mandra.
Daca nu e bun curcanul, luam niste rata de la chinezesc si gata Ma duc sa termin treaba, ca sa facem lista pt anul ce vine (scriem o lista cu tot ce ne dorim sa facem anul care vine - in general o respectam).Eu pt anul 2005 imi doresc sa fim sanatosi, sa fim veseli, sa ne iubim la fel de mult ca pana acum, sa calatorim ceva mai mult, sa avem langa noi fammilia si prietenii, ei sa fie cu totii sanatosi si sa ne bucuram de fiecare moment.
Asta va doresc din suflet si voua si familiilor voastre.
Va pupam tare,vorbim la anul
Alexandra si familia. http://community.webshots.com/user/isabel_23
Ven spune:
Fetelor, pentru anul ce vine va dorim tot binele din lume, copii si parinti sanatosi si voiosi si multe impliniri!
Venera, Cristi si Markus
ver@ spune:
Puiul meu doarme acum,asa ca pot posta linistita.
Noi am pregatit friptura porc in vin rosu,friptura pui in vin alb (in ciuda avertismentului ca nu se mananca pui.Sotul a zis ca daca nu-i fac fript. de pui ,asa ca...el nu e superstitios)
Ciorba de perisoare.
Placinta cu branza,prajitura Negresa si Alba Ca Zapada (de fapt e neagra ca ii pun cacao)
Salata beof,salata de tzelina,salata de vinete.
Invitati ii avem pe nasicii lui Vladutz.
Da' cu copiii ce facetzi?II culcatzi si gata?Eu ma gandeam sa il m-ai pun sa doarma pe la 18:00 si sa il tzin treaz cat o vrea sa stea
Va doresc si eu un An Nou minunat,cu multa sanatate si fericire si tot ce va propuneti sa se realizeze.
LA MULTI ANI 2005!!!
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
ver@ spune:
LA MULTI ANI MARIA!!!
UKI, sa va traiasca si sa fie sanatoasa.Sa aibe o viatza minunata si fericita.
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
uki spune:
Salutare fetele!
Am intrat repejor sa va urez si eu LA MULTI ANI FERICITI! SI TOATE DORINTELE SA SE INDEPLINEASCA.
Si pentru noi e o zi speciala, nu doar Rev, azi Mariuca a implinit 1 ANISOR!!! O IUBESC TARE MULT - si mi-am amintit in detaliu aceeasi zi de acum un an, doar ca era zapada...
Acum suntem si noi in randul lumii cum s-ar zice, am inceput sa mergem aproape singurica... Oricum cred ca urmatorii ani vor fi de incercare pt noi mamicile, pt ca la varsta asta vor fi mai caposi puii nostri.
Dar cred ca se compenseaza.
Hai ca fug, mai am un pic de treaba, noi am rupt si turta ieri... sunt franta, cred ca la 12 noaptea taaaare voi dormi.
Pupici la mamici si pitici
Gabriela si Mariuca
carmen77 spune:
LA MULTI ANI PENTRU 2005! si sa vi se implineasca toate visele si asteptarile.
Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
carmen77 spune:
Ileana, si noi avem aceeasi problema cu televizorul si schimbatul de canale, inchis, dat mai tare ... etc. Dar am rezolvat-o de cateva zile relativ simplu. Am cumparat niste banda dublu adeziva, pe care am lipit-o ca pe un dreptunghi in jurul butoanelor, adica deasupra, dedesubt si pe laterale, intelegi tu ... si peste banda dublu adeziva am pus o bucatica de carton, asa incat acum nu mai vede butoanele si nu mai umbla. A incercat de cateva ori sa dezlipeasca improvizatia, dar am luat banda dublu adeziva de calitate si nu a putut sa o dea jos, asa ca problema asta e rezolvata. Daca vrei, pun si o poza sa vezi despre ce improvizatie vorbesc.
Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003