Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
carmen77 spune:
SEAN RAPHAEL! Sa cresti mare, sanatos si sa ii faci mandri pe parinti.
Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
catia spune:
la multi ani Sean sa cresti mare si sa fii fericit!
cred ca am reusit sa pun niste poze:http://community.webshots.com/user/pandurug.sper sa fie bine.dc nu la tine ileana ma anunt!
Davidutza spune:
BUNA!
LA MULTI ANI pentru SEAN si pentru sarbatoritii din ultimele zile!
Va pupam !
MARIANA SI DAVID(11.10.2003)
alinkav spune:
Ce mai faceti?
Uite eu faceam meniu ptr Revelion,as vrea ceva mai altfel decat de Craciun. In noaptea de Revelion vom fi 6 oameni, dar a 2 a zi o sa vina lume, si deja ma apuca dureri de cap. Imi place foarte mult ca vin la noi, dar faptul ca tre sa gatesc atat si sa pregatesc totul , ma despera!
Ver, eu zic ca ai luat o decizie buna, mai ales ca e aproape de casa. Succes ptr viitor!!
Vad ca popositi cam rar pe aici, sunteti in toi cu pregatirile??
Al meu acum se tavaleste pe jos si canta ceva!
Mai sunt 2 zile pana la Revelion, dar la noi deja a inceput "razboi"!Petarda peste petarda!
Pupici!!!
Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
ver@ spune:
Catia nu se vad pozele.
Alinkav,sa ne tii la curent cu ce pregatesti si spor la pregatiri
Mara,am citit si eu despre antib. cu vaccin,dar chiar nu stiu nimc.Pe DR ai sunat-o sa o intrebi?
Adriana,cum a mers intarcatul?A-i scapat usor?Olguta cum s-a comportat?
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
sandrap spune:
Catia, eu am vazut pozele, dar am sters ".sper" e la sf adresei.
http://community.webshots.com/user/pandurug
aici se vad pozele tale
onutza spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari tuturor. Sean a fost iar bolnavior doua zile,dormita intr-una, plingea ...am stat cu inima cu purice ca face iar criza cu respiratia...azi vad ca se simte bine, l-am scos afara un pic ...acum face nani iar eu voi merge sa termin cu pregatirile , nu o saavem lume multa, doar noi, nasii lui si inca o familie ...eu nici nu am chef de tambalau mare sincera sa fiu ...dar mincare oricum am facut ca pentru un batalion. O sa pun miine si niste poze cu sarbatoritul.
Va pupam acum cu mult drag
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
adameasca spune:
Bonsoir!
Ma bucur ca v-ati amuzat si voi pe seama lu' fi-miu. Evident ca plangea fiindca s-a speriat de Silvia.
catia, in sfarsit te-ai prins cum sa pui poze!!!!! Bravo!!!!! Gabriel s-a facut un frumos. sa va traiasca!
Alina si pe mine deja ma termina astia cu petardele. Noroc ca Luca nu are nici o reactie. Chiar in seara asta a adormit exact in timpul bubuiturilor. E drept, ca a avut o zi tare plina. spor la pregatirile de revelion.
Mara, siroape de tuse nu ati incercat? macar un ketof seara... Nu stiu nimic de legatura dintre antibiotice si vaccin...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
Ven spune:
Fetelor, pe mine ma macina o treaba (conform zicalei "Tara arde si baba se piaptana" ): cu cine seamana Markus? Cu mine sau cu sotul meu? Ca in ultimul timp primim niste pareri atat de contradictorii, incat sunt curioasa voi ce parere aveti. Asadar va rog sa-mi spuneti, dupa ce vizionati pozele cele mai recente.
V-am pupat de noapte buna!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
adameasca spune:
Va ziceam ca azi fi-miu a avut o zi plina. Am fost mai intai la un salon auto cu ai mei sa-si comande o masina noua. Luca parca era la el acasa printre masini. A invatat repede unde-s rotile, volanul, etc si se uita fetelor pe sub masini de parca e mecanic auto super tare. Am petrecut asa o ora alergand dupa copil. eram deja moarta de oboseala si transpirata toata. Apoi ne-am dus la banca sa platim OP-ul si fi-miu a facut furori printre femeile alea. A facut tot ce-a putut, inclusiv impartit plante la oameni. :)) Apoi fuga intr-o vizita la fini si asa a cazut asta seara baiatul meu lat dupa 5 ore de alergatura continua.
Azi noapte parca a dormit ceva mai binisor, nu s-a trezit decat de 3 ori. Bun si asa.
I-am dat aseara o budica cu branza si ou facuta de tata pe care a mancat-o cu mare placere, chiar daca nu era pastoasa la consistenta. Plus ca dupa ce a terminat mi-a zis tata ca avea si ceva branza de oi in ea. Nu a avut nimic dupa ea.
Somn usor!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre