HELP!

HELP! | Autor: felicia0606

Link direct la acest mesaj

Imi spune si mie cineva cum functioneaza acest site, va rog? Eu nu reusesc sa inteleg. Orice as face imi zice mereu ca nu sunt inregistrat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

BINE AI VENIT! Felicia la DC

Daca nu ai fi inregistrata nu ai putea sa postezi nici un anunt,nici un raspuns la alt subiect!Cred ca s-a rezolvat din moment ce esti aici.

Ca sa raspunzi la alte subiecte vezi iconitele de la ultimul raspuns,sunt in linie ORIZONTALA,in caz de creere al unui subiect nou,vezi sus de tot casutza aferenta.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Thanks, Cary!
Dar tot nu m-am lamurit cum se fac o multime de lucruri, de pilda: cum se creaza un album, cum se ataseaza o poza la nume, cum inscriu data de nastere a copilului in calendar si alte lucruri din astea. Nu exista un "manual de utilizare" ? Ca tare as mai avea nevoie de unul!
Am intrat pe pagina Rebeccai de pe babiesonline si nu se mai poate viziona. Trebuie sa o mai actualizezi din cand in cand, ca altfel se va sterge automat.

Felicia

Mergi la inceput

Hai ca m-am prins un pic cum functioneaza!

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_sonyei spune:

Mai... nu ma mai joc cu voi... Felicia are deja album si eu nu am... ce trebuie sa fac pentru a pune si eu pozele cu piticuta mea ???

Mama Criss si Bebe Sonya-Alexandra (28 iulie 2004)
-------------------------------------------------
Fi fericit in fiecare clipa caci viata e scurta

Mergi la inceput

Hai ca am ajuns acum sa dau si sfaturi despre asta!!
Criss, eu am luat-o prin incercari si am descoperit ce se intampla pe aici, ca nu prea e nimeni dornic sa te invete. Ca sa faci album du-te pe 'Album foto' din meniul din partea stanga. O sa-ti ceara iar parola, apoi apare o pagina unde ai sa gasesti scris mic mic de tot 'editeaza albumul tau'. Apasa acolo si o sa-ti apara 'pune poza pe server'. Dupa asta faci si tu ce zice acolo, adica 'browse' si selectezi o poza din PC. Daca nu reusesti mai intreaba-ma, ca mie imi place sa ajut lumea.
Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Nici eu nu-mi pot face album!
Na ca m-am suparat.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_sonyei spune:

Eu nu am aceasta optiune despre care vorbesti... ca eu nu am cont de album... cica sa contactez administratorul... Am trimis PM catre desprecopii si nici nu am primit raspuns si nici nu am cont de album foto... Incep sa cred ca e ceva in neregula...
Cine ma ajuta si pe mineeeeee???

Mama Criss si Bebe Sonya-Alexandra (28 iulie 2004)
-------------------------------------------------
Fi fericit in fiecare clipa caci viata e scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Trebuie sa avetzi cel putzin 30 de zile de la inregistrare sa putetzi avea album foto.
An nou fericit si plin de bucuri si impliniri

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Ei vezi, eu habar nu aveam ca trebuie sa treaca cele 30 de zile!!!
Merci Gabbi pt. ajutor acum ca tot am invatacei

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Conturile de album se dau,de obicei,la sfarsitul lunii in care se inscrie utilizatorul respectiv.Dar nu e batut in cuie;uneori se intampla mai devreme,alteori mai tarziu....Nu-i vorba de nici o neregula,pentru ca nu exista o regula!

quote:
...ca nu prea e nimeni dornic sa te invete

Asta nu cred ca este adevarat;se mai intampla sa omitem cate-un subiect din diverse motive (sper sa le-ntelegeti pe cele de acum),insa de obicei utilizatorii sunt ajutati,in limita posibilitatilor tehnice.

PS Folositi,va rog,si optiunea de www.desprecopii.com/forum/search.asp" target="_blank">cautare!De ex. pe tema "album foto" exista "n" discutii si explicatii detaliate.

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput