De la ce varsta ii pot da salate cu maioneza?

De la ce varsta ii pot da salate cu maioneza? | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Cred ca titlul acestui subiect spune totul. As vrea sa stiu daca ii pot da copilasului meu salata Boef sau alte salate de legume dar care au maioneza in compozitie. Evident ca nu va fi o cantitate mare de maioneza dar...oricum stiu ca este greu de suportat pt ficat..

La fel...oare ii pot fierbe si lui sarmalute de vita in aceiasi oala cu cele de porc pt noi?

Astept cu mare interes sfaturile voastre...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Ce varsta are copilul? Lui Alex i-am dar sarmalute din piept de pui (le-am fiert impreuna cu cele de porc)dupa varsta de 2 ani iar maioneza dupa 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Luca are 1an si 10 luni!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina023

Luca are 1an si 10 luni!

Daca nu este un copil exagerat de sensibil... sarmalute da, in nici un caz maioneza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Luca are 1an si 10 luni!

--------------------------------------------------------------------------------

Daca nu este un copil exagerat de sensibil... sarmalute da, in nici un caz maioneza.

Marc manca la 1 an sarmale si de pe la 1 an jumate manca cateva bucatele de cartofi prajiti cu maio la Burger King/MacD.(foarte rar,cand ajungem pe acolo,dar daca ii e pofta copilului...nu e gaura in cer!
Acum are 2 ani si o luna,mananca orice si nu i-a fost niciodata rau de la ce a mancat,nu a avut nici o reactie negativa.
Cred ca 4 ani..e un pic exagerat,dar la urma urmei depinde de copil,sa.i priasca si bineinteles,sa nu se exagereze cu nici un aliment.
Alina,eu zic ca poti sa-.i dai sa guste,daca nu e sensibil sau ,in fine asteapta pana la 2 ani.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamica dulce

quote:
quote:

Luca are 1an si 10 luni!

Marc manca la 1 an sarmale si de pe la 1 an jumate manca cateva bucatele de cartofi prajiti cu maio la Burger King/MacD.(foarte rar,cand ajungem pe acolo,dar daca ii e pofta copilului...nu e gaura in cer!
Acum are 2 ani si o luna,mananca orice si nu i-a fost niciodata rau de la ce a mancat,nu a avut nici o reactie negativa.
Cred ca 4 ani..e un pic exagerat,dar la urma urmei depinde de copil,sa.i priasca si bineinteles,sa nu se exagereze cu nici un aliment.
Alina,eu zic ca poti sa-.i dai sa guste,daca nu e sensibil sau ,in fine asteapta pana la 2 ani.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Nu stiu daca sunt exagerata dar nu cred ca se impune sa fortezi ficatul unui copil atat de mic cu mancaruri grase. Ce pierde un copil atat de mic daca nu mananca maioneza, porc, carne cu hormoni de la Burger King/MacD?!? Fiecare isi hraneste copilul asa cum crede ca este mai sanatos. Asta este parerea mea si nu o impun nimanui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nici eu n-am de gand sa-i dau maioneza pana tarziu, acum are doar 2 ani. Probabil ca o sa mai astept vreo 2-3, ma gandesc la ficatul lui.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

sybille a implinit 2 ani luna trecuta,mananca orice..maio a probat si ea putzin dar a probat.nu se da in vant dupa chestile cu maioneza,putzina salata de beuf mai manaca da cam atat,in schimb mananca la orice kectup(corectati-ma la scris),la snitzel,friptura absolut tot ce se poate tine in manutza si inmuia in ´´sos de rosi´´!cand mergem la burgerking sau McD trecem la sosul barbeque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Eu zic sa mai astepti, inca este prea mic pentru maioneza. Mai ales daca ii mai dai si sarmalute (de vita, pui sau curcan). Eu i-am dat doar sarmalute in foi de vitza, n-am indraznit sa-i dau cu varza murata.
Cristi are 2 ani si nu cred ca ii voi da maioneza macar inca un an si atunci va fi facuta de manutele mele!
Dar cred ca problema a fost rezolvata deja avand in vedere data la care ai postat intrebarea.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nu sunt tardive raspunsurile, sunt mai mult decat binevenite.
In perioada sarbatorilor am hotarat ca este totusi bine sa mai astept inainte de a-i introduce in alimentatie produse mai grele pt ficat. Desi este un copil foarte pofticios si mancacios, am observat ca salatele cu maioneza nu l-au atras deloc si la fel sarmalutele (nu a vrut nici sa guste). In concluzie m-a ajutat chiar el sa iau decizia corecta.
Multumesc de raspunsuri.

Mergi la inceput