Help ...FSH marit...TPC negativ din cauza rusilor!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Cata, in primul rand La Multi Ani cu sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor !
in al doilea rand, peste tot unde am citit, legat de prestare in zi de menstra, problema ar fi posibilitatea unei infectii, nu zicea nimic de TPC, imposibilitate de sarcina si alte alea.
Liliana, suntem fix de o varsta...si ma bucur ca zici "doar", imi place de tine !...Mi-a facut bine la neuroni faza asta...si adevarul este ca ne simtim de 27, nu ?!

va pup pe toate si sa aveti parte numai de bine (ceea ce include normal si bebei)!

Sorina

"Deschide usa, crestine..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Sorina, ma simt de 27 dupa un chef de 2 zile, in rest sa zic 23-25. Si spun asta pentru ca sunt foarte modesta, da? Asa suntem noi, astea mai "tinerele" - fetisoare de copilite nevinovate si sufletelu' tanar
Hai sa traiesti tinerico si sa te vad cu bb in burtica cat de repede
Pupici
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Chi, cam asa mi-a zis doctorita...astfel incit astept cu nerabdare sa-mi zica cum merge treaba in ziua 10, dupa 2 zile de la contact....si apoi TPC-ul ca sa vad daca este pozitiv sau negativ...oricum mai mult voi stii peste aproximativ 14 zile....Apropo de sexul la ciclu...si TPC-ul...dupa cum vezi parerile sunt impartite Anca Wish spunea ca o relatie de foarte mult timp intre aceiasi parteneri poate conduce la TPC....doctorita mea...D-na Moisa...spunea ca acesti anticorpi antispermatici pot rezulta si din sexul pe ciclu....reproduc "cum ai noroc"...ce sa zic....? Sa vad mai departe ce releva analizele....pina atunci va pup pe toate si va urez Sarbatori Fericite! Apropo...Shylili....analizele le-am facut la cabinetul doctoritei Moisa....de linga Mall...

cata

Mergi la inceput