joc in jurul lumii:geografie+istorie
Raspunsuri - Pagina 9
Adela99 spune:
io asociez fin cu gingas, finutz
da, Julia ... am facut maratonul jocurilor azi si nu pot sa ma laud ca am fost efectiva la serviciu
juliafin spune:
saru`mana,tizo.Nu ma surprinde ca-l asociezi cu delfinul,tu ,care stai in Constanta.Eu am stat 2 ani in Medgidia.
Nick-ul asta mi l-a pus prietena mea,eu avusesem altul,si mai frumos.Datorita vietii private foarte incordate,eram foarte nervoasa si ma incaieram cu toata lumea ,pe orice motiv.Am iesit o perioada de pe forum(de ceva timp si din situatia de criza in viata).
Nickul tau are a face cu arbori,adica esti mult "in copac"(in plop)?
Da`,de unde stii tu chestia cu Finlanda?Am plecat la coafor.Pa fetele.
_-
Geografie si politichie:
1.08.1975,se semneaza tratatul de siguranta intre Blocul de Est si Tarile in N.A.T.O.Unde?
juliafin spune:
saru`mana,Adelut dragutz!La tine,99 sta pentru varsta la care vrei sa ajungi?
Si eu m-am zapacit cu atatea jocuri,de acum ma uit exact la titlul topicului,ca sa stiu pe unde sunt.
juliafin spune:
nu v-ati suparat pe glumitele mele,nu?eu sunt asa,mai fac jocuri de cuvinte.
Revin cu indicii.Numele intreg e Tratatul pentru Siguranta si Cooperare intre cela doua blocuri.sper ca asa s-ar zice si pe romaneste,eu il am scris in germana .E vorba de o tara europeana neutra intre cele doua blocuri.
Tara si orasul?!
arboria spune:
quote:
1.08.1975,se semneaza tratatul de siguranta intre Blocul de Est si Tarile in N.A.T.O.Unde?
Helsinki, nu? FINlanda
quote:
Originally posted by juliafin
Nickul tau are a face cu arbori,adica esti mult "in copac"(in plop)?
nunu, io fan Queen "The island of 3 men -Arboria"
Julia
juliafin spune:
O stiai ,sau e usor de ghicit,dat fiind faptul ca io am capul prin Finlanda,si pun multe intrebari legate de istoria,geografia,cultura,etc.finlandeza?!?!
Se on hyvä,arboria.E bine,in finlandeza.