joc in jurul lumii:geografie+istorie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io ma refeream la faptul ca tara eliberata prin ocupare are un conducator in exil....

Mergi la inceput

tara ocupatoare e China si acesta e www.fischerhemden-schachtschneider.de/flaggen/tibet.gif" target="_blank">steagul tarii la care ma refeream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

E vorba de Tibet.conducatorul,Dalai Lama traieste in India.

Mergi la inceput

corect

Mergi la inceput

Eleva Juliafin prezenta la apel.Am tot colindat azi si am halit......stomacul digera si capatana fermenteaza de cand cu jocul asta.Iti vin tot felul de idei,jocuri de cuvinte,se invata ceva nou sau iti reamintesi ceva,mai pui mana pe o enciclopedie,mai dai pe google....ajunge cu "vorbaraia", acum vine tema .

Se se aseze in ordine descrescatoare religiile lumii in functie de numarul de adepti:budism,iudaism,hindiusm,crestinism,mahomedanism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Hinduism, budism, mahomedanism, crestinism, judaism. Oare?

Sarbatori minunate tuturor!
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

crestinism, mahomedanism, hinduism, budism, iudaism

Julia

Mergi la inceput

Eu am pus intrebarea din pacate cu anumite lacune,cu informatii gresite dintr-o enciclopedie germana.Mea culpa.Am gugalit si am descoperit mai multe informatii.Cand am vrut sa rectific,serverul DC mi-a restrictionat accesul.
Arboria ,tu esti mai aprope de adevar.Ordinea ar fi ,luandu-le in considerare doar pe cele scrise de mine:crestinism,hinduism,mahomedanism,buddhism(unii scriu asa,alti,budism),iudaism.Exista si alte religii,cum ar fi :taoism,sintoism,ca sa amitesc doar 2 dintre cele omise de enciclopedia mea.Traiasca google-ul!
Arboria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Cat a durat Razboiul de 100 de ani dintre Franta si Anglia?

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Din 1337 pana in 1453, adica 116 ani !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput