contracte de munca uk

contracte de munca uk | Autor: aniela23

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa-mi dati dati un raspuns daca stiti cum sta treaba cu obtinerea vizelor pt contracte de munca in uk.Fratele meu si-a depus cv-ul la mai multe agentii in vederea obtinerii unui contract de munca oriunde in strainatate.A primit recent raspunsul unei agentii spunandu-i-se ca a primit un contract de munca in anglia, si ca trebuie sa plateasca 2.500.000 lei intr-un cont bancar, bani care vor fi trimisi de catre agentie la ambasada impreuna cu actele lui pt obtinerea vizei.Desi i-am spus ca la ambasada trebuie sa se prezinte el personal, si ca taxa pt work permit este mai mare de 2.500.000 el imi tot spune ca agentia are o ''intelegere'' cu ambasada, si ca de-aia e mai ieftin (si ca e probabil ca ambasada sa-l cheme si pe el ulterior, dupa ce primeste actele lui).Mie mi se pare abureala curata, cred ca agentia vrea sa-i manance banii si nu-mi vine sa cred ca la varsta lui e atat de prost sa le creada balivernele lor.Ori sunt eu proasta si chiar asa se procedeaza cu abtinerea vizelor de munca????Va rog spuneti-mi daca stiti ca de 2 zile ma tot cert cu el,imi spune ca sunt egoista si daca m-am vazut eu bine mersi in anglia nu vreau sa-l mai ajut si pe el sa ajunga aici
Multumesc anticipat