Aseara am aflat cine era EA.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Iarina, iti multumesc mult pt. incurajari.
Dupa atatia ani,desi tot mai plang si mai sufar, am reusit cel putin sa nu mai plang in fata lui, sa nu mai fiu atat de pesimista....am reusit sa-mi dau seama ca viata merita traita macar si pentru a suferi...dar cu o limita si nu din iubire!Vreau sa traiesc sa pot ajuta atat cat pot si pe cine pot,vreau sa traiesc sa pot sa obtin iertarea lui Dumnezeu.
Poate si toate suferintele pe care le-am indurat in viata asta(si nu numai din partea sotului meu, eu am avut grija de tatal meu de la 8 ani caci era paralizat si nu putea face nici o miscare fara ajutor, de fapt nu se putea misca din pat!)au un scop si cred ca scopul a fost sa-l gasesc pe Dumnezeu!
Stiu ca acum par prea religioasa, insa daca ati fi trecut prin ce am trecut eu mi-ati da dreptate.....au fost momente in viata mea cand as fi vrut sa mor si de fiecare data m-am gandit ca cineva are nevoie de mine si ca durerea lor ar fi mai mare decat a mea,daca eu as muri...
Deci, eu cred ca ce va vrea Dumnezeu aceea se va intampla, sigur, insa ca nu astept sa-mi pice din cer....

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Imi pare rau pentru pierderea parintilor..Ai acumulat in tine mult prea multa suparare asa de una singura. Sa stii ca viata poate fi si altfel! Viata poate fi si frumoasa, daca nu perfecta, te asigur ca macar linistita si fara astfel de mizeriii.Acum vezi si tu ca viata e scurta, tineretea zboara, tu asa vrei sa traiesti de acum incolo? Nici macar nu-si cere iertare? El se poarta ca si cum asta e dreptul lui?Mare greseala faci ca mai stai linga el! Mare greseala....De iubit nu prea il mai iubesti, incredere in el nu mai ai, sunteti ca 2 straini, pai atunci de ce mai stai linga el?!?Gaseste-ti puterea si trezeste-te din mocirla asta! Chiar daca ai avea bani mai putini, mai bine asa dar cu sufletul liber si curat!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi

Mergi la inceput

Sorina, La fel de hotarata eram si eu cu nu stiu cati ani in urma.....
Imi spuneam si spuneam ca astept de la partenerul meu aceeasi fidelitate, ca pentru nimic in lume nu m-as injosi sa accept ca eu sunt pe locul doi,ca eu o sa divortez pur si simplu fara prea multe discutii si nici macar odata nu as fi acceptat sa ma insele!El stiind toate astea nu a facut decat sa ascunda relatia cat a putut, apoi sa nege ca ar avea ceva cu cineva,sa ma duca de nas si pe o cu totul alta directi si de fiecare data cu convingere si cu multa multa hotarare....
Deci niciodata nu spune niciodata.....
Eu iti doresc(si va doresc) sa nu aveti parte niciodata de asa ceva....

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Violeta, eu nu stiu ce casnicie e aia a ta, si ce astepti in continuare, sincer.

Zici ca daca ar fi al lui acel copil, ai divorta. Ce legatura are copilul ala? E sau nu e al lui....nu schimba faptul ca el te-a inselat atata timp, te-a minitit, te minte in continuare. Dragoste nu stiu cata mai exista la voi.

Pentru ce stati impreuna? Pentru copil? Hai sa fim seriosi. Ti-e frica de necunoscut si asta e motivul pt care nu vrei sa faci un pas inainte. Destinul ti-l construiesti singura, iar tu ai ales sa stai cu un om care nu te merita, care-si bate joc de tine, care te minte si te inseala. Asta ai visat tu de la viata? Asta ai asteptat atunci cand v-ati casatorit? Ce astepti in continuare? Sa treaca viata pe langa tine? Sa imbatranesti langa un om pe care nu vei mai putea sa-l iubesti?

Alegerile sunt ale tale, draga mea. Este viata ta, suferinta ta!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancuta06

Violeta, eu nu stiu ce casnicie e aia a ta, si ce astepti in continuare, sincer.
Casnicia noastra a fost probabil la fel ca multe altele si nu ma refer la faptul ca m-a inselat.....ce astept? Astept respect,iubire, intelegere...

Zici ca daca ar fi al lui acel copil, ai divorta. Ce legatura are copilul ala? E sau nu e al lui....nu schimba faptul ca el te-a inselat atata timp, te-a minitit, te minte in continuare. Dragoste nu stiu cata mai exista la voi.
Dragoste poate ca mai exista,dupa ce stai cu un om aproare 15 ani exista obisnuinta,dar mai este si putina dragoste...nu stiu

Pentru ce stati impreuna? Pentru copil? Hai sa fim seriosi. Ti-e frica de necunoscut si asta e motivul pt care nu vrei sa faci un pas inainte. Destinul ti-l construiesti singura, iar tu ai ales sa stai cu un om care nu te merita, care-si bate joc de tine, care te minte si te inseala. Asta ai visat tu de la viata? Asta ai asteptat atunci cand v-ati casatorit? Ce astepti in continuare? Sa treaca viata pe langa tine? Sa imbatranesti langa un om pe care nu vei mai putea sa-l iubesti?
Aici iti dau dreptate, esti putin cam dura dar sincera.....
Poate ca stau cu el din obisniunta,din tema de necunoscut, din frica ca si alti barbati au alte metehne....Si e adevarat nu asta ma asteptat eu de la viata, dar parca cine s-a dorit asa ceva vreodata???
Alegerile sunt ale tale, draga mea. Este viata ta, suferinta ta!
E alegerea mea.....si inca nu stiu ce voi face pe mai departe...o sa scriu separat ce am discutat aseara cu el....
Iti multumesc din suflet pt cuvintele pe care mi l-ai spus...

Violeta

Mergi la inceput

Aseara am redeschis subiectul....
A mai cedat putin...si de data aceasta copilul s-ar putea sa fie al lui in proportie de 10%.Dar el spune(ce i-a spus si ei!) ca pe el l-a intalnit o data de doua ori pe luna pe cand cu barbatul ei doarme in fiecare seara in acelasi pat.Si ca nu mai stie sigur, dar atunci o terminase cu ea, ca si atunci cand ea a spus ca e gravida(dupa vro 2 luni) si a intrebat-o cand s-a intamplat ea a zis ca i-a intarziat ciclul(desi pana atunci venea regulat)si a tot dat-o cotita, insa pot sa-l cred pe el?
E atat de incurcata povestea ca nici eu nu pot sa gandesc logic, dar voi!
Am fost socata sa aflu lucrul acesta, dar ce m-ar mai putea speria acum?
Viata mea e o telenovela prost jucata de mine,iar in telenovele cea buna(fara sa par lipsita de modestie)castiga, aici e pe dos...
A spus ca daca era al lui n-ar fi ezitat (ea)pana acum sa -mi spuna mie sau sa faca tot posibilul sa ne desparta,insa ea stie ca nu are cum sa o dovedeasca pt. ca nu e al lui si de aici ar face o mare prostie si ar ramane si fara barbat si tatal copilului, care pana una alta asta e...
CE OAMENI DOAMNE!!!!!Ramai fara cuvinte,scriu despre mine si parca as spune povestea altcuiva, nu-mi vine sa cred ce mi se intampla!!!
Imi spune ca daca prin ABSURD ar fi al lui, ii plateste pensie alimentara si gata....asa rezolva el problema, asa fac toti barbatii oare????
Cand i-am spus ca eu nu-l mai pot iubi, ca toata iubirea mea s-a transformat in ura, dezgust si dispret,ca vreau sa divortam a inceput sa-mi cada in genunchi sa-si ceara iertare, sa-l mai iert pentru ultima oara....ca el pe mine ma iubeaste si ca vrea sa fie cu mine si cu copilul nostru....
Ce fac eu?
Ce as putea face?
Daca-l mai iubesc.....nu stiu,probabil ca nu,probabil ca da,inca nu ma pot dezmetici....
Cert este ca nu vreau ca acest copil nevinovat sa sufere dupa vreunul dintre noi....e prea mic si nu stie ce se intampla.
Insa nici gandul despartirii nu este complet eliminat...
Ce sa fac Doamne cu mine si cu viata mea?

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Doamne Violeta ce complicata si nedreapta este viata asta...si ce probleme pot aparea....mi se pare inadmisibil ca el sa trateze cu atata usurinta situatia,adica ce mare branza ii plateste pensie alimentara si gata..pai cum gata? N-ar trebui sa se implice un pic si in viata copilului? Si de aici o multime de complicatii. Nu numai ca te-a inselat dar nici macar n-a fost suficient de istet sa se fereasca de o complicatie cum e sarcina..de prezervative nu a auzit? Eu personal nu as tolera o atare situatie si as pleca, insa vezi e usor sa dai sfaturi. Violeta este viata ta, una avem si de noi depindem sa ne-o facem buna sau rea. Nu pleca de la ideea ca toti barbatii sunt asa si nu vei gasi unul mai bun.Viata iti ofera uneori surprize placute.Imi este greu sa te sfatuiesc sa divortezi desi eu asa as face...pune totul pe o hartie, argumente pro si contra..daca-l mai iubesti, ce viata iti ofera el, cum te vezi peste 20 de ani impreuna cu el, etc. cantareste totul bine si ia o decizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Draga Violeta, imi pare tare rau ca suferi si ca treci prin asa ceva....
dar acu 3 zile sigur nu era al lui...acu e 10 la suta...peste o saptamana o sa fie 100%?????
Nu pot sa-ti spun ce sa faci..insa uneori o schimbare face tare bine la moral,injcearca sa te regasesti pe tine si abia apoi ia o decizie.Deci nu trai numai prin prisma acestei nenorociri, incearca sa gasesti un hobby, sau sa sa citesti f. mult, in orice caz zic eu ca ar trebui sa te pui pe tine pe primul plan( dupa copil, bineinteles) si abia apoi cu siguranta de sine redata sa iei decizii.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Violeta, poate ca am fost cam dura, dar nua m vrut decat sa te trezesc la realitate. Sa te fac sa te gandesti, sa-ti raspunzi singura la intrebarile alea, si sa ajungi, intr-un final, la cea mai buna decizie, pentru tine.

Acum mi-a mai trecut ceva prin cap. In ziua de azi exista asa de multe boli cu transmisie sexuala, incat daca nu avem mare grija, suntem cu totii expusi. Sotul tau te-a inselat, ti-a inselat increderea....dar nici macar nu s-a gandit o clipa la tine. Nu a folosit protectie, si in felul acesta te-a expus si pe tine. daca au mai fost si altele, sau daca vor mai fi si altele, nu se stie, dar daca el asa procedeaza, atunci cand inseala, vei fi intotdeauna expusa. Si oare, ti-ar placea, ca pe langa suferinta provocata de actiunile lui, sa iti mai dea in dar si o boala? Si aici vorbesc mai ales de HIV. Cum vei repara atunci gresala? Cum o va repara el? Va mai fi suficient sa se aseze in genunchi si sa-si ceara iertare?

Pe tine te iubeste....ma indoiesc.....daca ar fi fost vorba de o aventura de o noapte, in care ar fi fost in vreun fel sau altul vulnerabil, poate ca l-as fi crezut. Dar a fost vorba de o RELATIE. Si nu doar o relatie, dar cu o persoana care, din cate am inteles, te cunostea. Va stia situatia.......iar el vorbea cu ea despre tine si viata voastra. despre problemele voastre. Asta, pentru mine, este echivalentul cu LIPSA TOTALA DE RESPECT.

Astea-s parerile mele, referitoare la situatia ta. Nu stiu daca mi-as putea ierta sotul, daca m-ar insela. Dar cu siguranta, daca ar face-o in felul in care a facut-o sotul tau, as divorta in urmatoarea secunda.

Si asta pentru ca atunci cand ne-am casatorit, ne-am casatorit din dragoste, ne-am promis sa ne respectam, sa ne iubim, sa ne intelegem. Ne-am propus sa ne petrecem tot restul vietii impreuna. ori eu, cu un barbat ca sotul tau, nu as mai putea sa-mi petrec viata, nu as mai putea sa-l iubesc, sa-l respect, sa-l inteleg....Si nu ar mai fi niciodata relatia pe care mi-am dorit-o. Nici pe-aproape.

Nimeni nu e perfect, Violeta, toti facem greseli, trebuie sa invatam sa iertam, sa uitam.....dar toate au o limita. Iar dupa parerea mea, sotul tau a trecut de mult peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Violeta scumpo, cum poti sa suporti atata minciuna, mitocanie si nesiguranta.
Nu merita nimeni atata sacrificiu , stiu ca ai copilul care este f important dar pana cand o sa suporti si cat ..?
E viata ta pana la urma si e singura pe care o ai ...numai tu poti sa schimbi ceva daca vrei...

Anca

Mergi la inceput