Bebelusi de Mai-Iunie (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Miha, esti pe listuta. Cand ne mai dai detalii le vom adauga.

Laureta, am trecut-o si pe Inisa. Ce nume interesant!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Fetelor, iubitelor, multumesc pt. gandurile bune !
Am intrat cu vesti bune !
Ma simt bine !
Iau tratament si atat timp cat sunt mereu sub efectul medicamentelor nu ma mai doare nici un os !Vin sarbatorile si nu vreau sa ma mai gandesc la boala !
Maria e bine, maine vine doctorita si ii facem vaccinul de 6 luni pe care l-am ratat fiindca eram racite !
Azi am impodobit bradutul, am ascultat colinde, am impachetat cadouri, am scris felicitari, am facut si cate ceva prin bucatarie, dar nu prea multe, doar o ciorba de vitel si o salata boeuf, ca eu mai am o zi de dieta si nu am putut sa gust ce am facut, asa ca restul pregatirilor le fac poimaine, cand termin dieta !
Seara am fost in Mall - ul nou si am facut poze, apoi ajunsi acasa am facut poze si cu bradutul nostru proaspat impodobit !
Am pus pozele despre care va scriam acum cateva zile cu hainutele mele roz si poze facute azi in Mall si acasuca la noi !
Va iubesc pe toate, pupici la bb-ei ,spor la pregatiri la mamici frumoase si harnicute !

Pozele sunt la "Sarbatori Fericite ! "
http://community.webshots.com/user/ankulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

Fetelor va pup pe toate si va multumesc mult pt mesaje.
Diana esti o dulce ca de obicei.Ma bucur ca m-ai trecut in listuta.
Noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile.Azi voi face mincare si vom impodobi bradutul.Abia astept sa vad ce reactie va avea Dragos cind va vedea zecile de luminite,globurile si toate alea.Sunt f bucuroasa ca ieri am fost acasa si am primit preotul.Dragos era fascinat de el.Era in premergator si statea cu gurita deschisa si se uita mirat la ceea ce facea preotul.
Voi ce faceti de rev? Noi avem ceva invitatii de la prieteni,dar nu am cu cine sa-l las pe Dragos(nu v-am spus dar cu toate ca ambele bunici ale lui Dragos stau f aproape de noi nu ne ajuta nici una).Asa ca vom vedea ce vom face.
Ma duc sa ma apuc de facut mincare.Intru mai tirziu.

MIHA SI DRAGOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fete dragi

si noi pe aici, mai rarutz dar venim.Azi e o zi frumoasa pentru mine, implinesc 28 de ani.Din somn m-au trezit parintii mei din Romania sa imi zica La multi ani, asha ca ziua a inceput excelent.
Despre noi zicem scurt asha, avem 9,100 kg la 6 luni crestem mari si stam in 4 labutze si in fundulezt.Mancam aproape de toate(mai putin peshte, dar il introducem peste cateva sapt) si ne place tare.

Din pacate sunt cam trista caci nu mai am lapte deloc intr-un san iar celalalt produce extrem de putin.Nu stiu ce s-a intamplat m-am trezit asha dintr-odata fara lapte, poate din cauza ca Dennis mananca mancare si bea lapte doar seara si dimi(si peste noapte).L-am tot pus la san ma des dar din sanul gol nici nu vrea sa traga.Eu vroiam sa ii dau cat mai mult, si voi insista poate cine se stie se reinstaleaza lactatia.
De bibe nici nu vrea sa auda, nici lapte praf nici cu cereale...am incercat toate variantele...prefera sa bea picul ala de laptic care se produce....
altfel pregatirle sunt in toi pentru craciun, bradutzul e facut si cadourile impachetate.

am pus pozici noi cu bebe Dennis la 6 luni!

va pupicim pe toti si toate!

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

LA MULTI ANI GABITZA!!!!!!Sa fii sanatoasa si sa te bucuri deDENNIS.

MIHA SI DRAGOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor!
Si eu la datorie ...
Cand va aud ca ati luat cadouri si ati impodobit bradul ma apuca plansul ... n-am reusit nimic (bradul il fac ai mei...ce bine!) ... nici macar sa cumpar ceva. Cu Cris nu-i posibil sa intru intr-un magazin ... plus ca e o nebunie curata si sa ma mai misc si cu ditamai caruciorul printre disperatii fara cadouri e un act de acrobatie. Si daca reusesc se plictiseste Cris, se incalzeste si se pune pe bazait ... e o placere. Intr-o zi l-am imbracat special mai usurel ca sa-l pot dezbraca mai usor ... si cand sa intru in magazin observ ca adormise, asa ca am ratat si ocazia asta. Ieri (Cris e de ieri seara iar la bunici), dupa servici am tras o fuga sa-i luam ceva mamei mele ... ptr. tata a luat mama cadoul ... ptr. Cris mai mergem in seara asta ... asa pe ultima suta de metri. O aberatie ... asa sarbatori stresante nu am mai avut niciodata ... de abia astept saptamana libera sa stau cu burta in sus si atat.
Gata, nu ma mai vait, barem nu trebuie sa si gatesc si alte cele ... deci tot e bine!

Aici a nins la week-end ... a fost ptr. o zi totul alb si tare frumos. Am iesit cu Cris in ham sa-i aratam zapada, am facut un mini-om-de-zapada ... insa Cris s-a uitat tare ciudat, chiar era putin speriat. Probabil ca nu era obisnuit cu atata alb, nu stiu ... in casa s-a tranformat din nou in zambaretul nostru.
Sta acum f. bine in fundulet, chiar si cand se intinde dupa vreo jucarie nu mai pica ... doar cand se plictiseste se lasa usurel pe burtica ... si e mobil, gata cu linistea mea. Se taraste - in marsarier, dar totusi - si ajunge unde vrea el ... se ridica si in patru labute, dar inca nu stie sa "plece" asa ... vai de mine cand o invata! E un cumintel mic, pot sa-l las sa se joace de unul singur ... nu face gura, insa sa nu va ganditi ca nu se si plictiseste, dar imi mai lasa si mie timp sa spal vasele, sa mai fac ceva prin casa ... imi vine sa-l pup cand e asa cuminte. Ziua rezista fara somn din ce in ce mai mult ... noaptea e tot o foiala si bazaiala, dar asa e el, ne-am obisnuit deja. Sper insa sa se schimbe curand!

Sarbatori fericite!!!
http://community.webshots.com/photo/140554340/233726699okJTnU

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Mona, pupici dulci Liutei si tie si lui Sean ptr. inimioara voastra! :) Sunteti niste scumpi!

Anculina, ma bucur ca-ti merge mai bine si ca faci tratament! Multa sanatate in continuare! Mi-au placut pozele, iar tie iti sta f. bine in roz, nu am inteles de ce ti-ai facut griji, doar e culoarea anului.

Maria, ce baiat mare si umblaret ai! Sa inteleg ca-i iar sanatos! Sper barem! Pupici dulci umblaretului mic!

Laurina, ca sa vezi ca-s rau de tot cu pluta ... mi-a trebuit mult sa-mi dau seama ca tu erai :) Te pupacesc dulce si ma bucur ca ai revenit! Pupici dulci lui Mihnea!

Gabitza, imi pare rau ptr. laptic ... dar sa stii ca pe de o parte e mai bine sa se termine lapticul asa, dupa cat mai are copilul nevoie. Gandeste-te ca aveai mult, Dennis nu mai avea chef de el si tu o dadeai intr-o mastita nasoala. Te pupic sa-ti treaca supararea.

Iuliana, saru'mana ptr. felicitare ... o dulcica ca intotdeauna! Pupici lui Rares cel dulcel si frumusel!

Miha, ma bucur ca te simti iar bine in grupul nostru, din care faci si tu parte acum ... noi sa stii ca primim cu drag pe toate mamicile cu bbici frumosi ;) Si daca nu raspundem imediat nu inseamna ca nu ne esti draga, ci poate ca nu stim raspunsul bun, ca suntem ocupate, etc.

Nallysor, felicitari ptr. vedeta mica! Pupici frumuselului mic! Sper sa-i treaca repede necazul cu dintisorii!

Lauraa, pupici Larei sa-i treaca bubita la gurita! Lasa-l mai pe tati ca o fi si el obosit, fata-i prea agera ... se intampla. Toti bb-i o sa aiba cate o julitara sau cucui, cam devreme dar dupa cum vezi, au inceput cu totii!

Madutzo, pupici zulufatei mici! Cum va mai merge? Multa sanatate!

Sarbatori fericite!!!

poze si pozilici

Mergi la inceput

Gabitza, sa ne traiesti!!! Sa fi fericita, sanatoasa si implinita! Sa te bucuri de viata si de Dennisucul vostru scump! Multa sanatate!!! La multi ani!!!

Sarbatori fericite!!!

poze si pozilici

Mergi la inceput

Pupici dulci si sarbatoritilor din zilele trecute: Justin, Cristina Veronica, Eric, Ilinca, Stefan, Elena, Clara Elena, Horia, George! Sa cresteti mari, sanatosi si voinici!

Sarbatori fericite!!!

poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Gabitza! Sa fi fericita si sanatoasa alaturi de familia ta!

Poate e doar o perioada cand nu vrea lapte. Daca nu, nu-i bai, cresc copii frumos si cu formula!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput