Relatia cu nasii de nunta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Roxygeo e bine ca nasii va sint prieteni chiar daca deocamdata doar ai sotului tau . Nici eu nu o cunosteam pe nasa inainte sa ne casatorim (nasul si sotul meu erau prieteni) , dar acum sintem prieteni foarte buni . Chiar daca spui ca ai anumite reticente poate e doar o impresie . De exemplu eu pe fina mea o stiam din vedere din camin si mi se parea super acra si increzuta , nici nu visam eu ca o sa am vreodata de-a face cu ea .Dupa ce am cunoscut-o mi-am dat seama ca de fapt e o tipa foarte de treaba . Ne facem cadouri in fiecare an de Craciun , nu cine stie ce , dar intentia conteaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

La multi ani!
Fie ca Anul Nou inceput sa va duca multa dragoste, sanatate si noroc!
Am petrecut Revelionul cu viitorii nasi.
Am avut asadar ocazia sa ne cunoastem mai bine. Nasul e super OK. Nasa e si ea, desi a tinut sa faca zeci de aluzii la cate ar trebui sa invat eu de la ea.
Le-am luat si cadou de Craciun, care se pare ca le-a placut, a fost bine pana la urma.
Deh..o sa ne obisnuim noi unii cu altii...

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Viitorii nasi sunt prietenii nostrii cei mai buni, cu ei am impartit o gramada de lucruri bune si rele , ne -am ajutat si am ras impreuna , ne intelegem f bine...

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Parerea mea este ca daca nasii nu sunt prieteni f. apropiati cu mirii, trebuie tratati un pic diferit. In primul rand se leaga o relatie care nu incepe cu inceputul ci pe undeva pe la mijloc, ca si cand perechile(nasii si finii) s-ar cunoaste.
Eu una am niste nasi mai in varsta ca noi, la vremea cand ne-au cununat erau in maretia varstei, realizati profesional si financiar, si probabil au vrut mult mai multa atentie de la noi finii, care eram cu gandurile in alte parti( acomodarea cu viata in doi, cumparat locuinta si multe altele) decat cu gandul sa intretinem relatia cu nasii. Cand ne-am linistit i-am sunat, i-am cautat si am intampinat o raceala din partea nasei mai ales. Mi-a parut rau, dar nu am lasat-o balta ci am insistat cu telefoane, felicitari la toate evenimnetele si incet incet am refacut relatia. Nu este o relatie de prietenie foarte apropiata(nici nu poate fii avand in vedere distanta) dar este o relatie buna, cordiala pe care ne putem baza oricand. Si asta conteaza mult pentru mine, pentru ca prieteni de distractii si de toata ziua sunt alte persoane, pe cand nasii i-am pus undeva la relatii speciale, pe care le intretin ca atare.
Asa ca , dragi viitoare mirese, nu asteptati prea mult de la relatia cu nasii, si in aceasta relatie este bine ca voi sa faceti primii pasi si sa faceti eforturi, mai mici sau mai mari , pentru a inretine o relatie buna, cordiala, daca nu se poate o relatie de prietenie. Va spun asta in calitate si de nasa si de fina, pentru ca am cununat si eu o pereche, si in zadar am incercat eu sa ma apropii de ei, sa-i invit de sarbatori si in alte ocazii pe la noi(cand eram in Ro.), degeaba m-am dus cu o tolba de cadouri pentru ei cand am mers prima data in Ro. daca din partea lor nu a fost interes, ci doar nepasare fata de relatia pe care am vrut sa o avem cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

La multi ani!

Va doresc sa aveti un an minunat!

Mie sarbatorile mi-au lasat un gust amar in ceea ce priveste relatia cu viitorii nasi. De Craciun am fost la munte, un grup de prieteni (de-ai nostri) printre care si nasii si citiva prieteni de ai lor. Toti se cunosteau dinnainte asa ca ceea ce s-a intimplat ne-a uimit. Nasii impreuna cu inca o pereche s-au autoexclus din grup, ei au facut nota separata tot timpul, se purtau ca niste straini. Am incercat sa aflam daca s-au suparat din vreun motiv, dar nu, problema lor era (mai ales a nasului) ca nu pot conduce ei grupul, ca nu sunt in centrul atentiei. Trebuie sa va spun ca la noi in gasca e democratie - cind avem actiuni comune supunem la vot, facem compromisuri,incercam sa gasim o cale de mijloc ca toata lumea sa fie multumita.
Dupa ce am revenit la Bucuresti, s-a conversat cu iubitul meu la telefon (fiind foarte buni prieteni, de f. multi ani) ca si cind nimic nu s-ar fi intimplat, dar birfindu-i pe ceilalti.
De revelion evident ca nu am petrecut impreuna, pentru ca au petrecut cu sora nasului si sotul acesteia. Anul trecut am fost impreuna la niste prieteni de-ai nostrii, pentru ca erau suparati pe sora lui.

In concluzie, dupa ce v-am zapacit, sunt destul de trista

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

PS
Am uitat sa va spun ca le-am facut cadou de Craciun doua poze cu ei, in niste rame frumoase, care le-au placut foarte mult, si pentru care mi-au multumit a doua zi dupa ce le-am dat. Eu nu am pretentie de nimic de la ei, dar ea a stiut sa-mi faca capul calendar ca mama ce cadou ne-au luat si ca ni-l vor da acasa (la Bucuresti, fiind la munte) ca sa nu se strice. Voi l-ati vazut????

Nu ma intelegeti gresit nu-mi trebuie nimic, si nici nu fac cadouri ca sa primesc ceva in schimb.

Pupici

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetele! Noi ne-am ales ca nashi niste prieteni foarte buni. Ea a fost colega mea de banca in liceu si nu-mi amintesc sa ne fi certat vreodata! Ne-au ajutat extraordinar de mult si se implica in tot ceea ce tine de nunta. Au mers cu noi de fiecare data cand vizionam cate un restaurant, si-au dat cu parerea dar niciodata nu si-au impus-o! Sunt convinsa ca am facut o alegere buna pe care n-o vom regreta niciodata!

Off-topic: Roxygeo imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat dar eu zic ca tot raul spre bine! Mai bine ca v-ati dat seama acum cand nu e prea tarziu! Parerea mea este ca ar trebui sa va indreptati atentia catre alti nasi! Mult succes va doresc si va tin pumnii!!!!

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Poze Revelion 2005
Creatiile mele

Mergi la inceput

Cred ca ai dreptate Petra. Incet incet o sa ne apropiem de nasi. Ei sunt mai mari decat noi cu vreo 15 ani si probabil ca e normal din partea noastra sa fim cei care incearca sa lege mai bine relatia dintre noi.
Roxygeo, vad ca si nasii vostri sunt cam dificili. Sorry! Dar sigur o sa va impacati. Mai ales ca sunteti si prieteni.
De mine e mai rau ca nasii nu sunt de o seama cu noi si trebuie sa am mereu grija ce spun, ce gest fac, etc., sa nu ii ofensez in vreun fel. Oricum, ei mereu ne mentioneaza ca de acum suntem parte din familia lor. Deci...intentiile lor sunt bune. Si totusi nu e asa simplu...

miez

Mergi la inceput

Bibyrox, ce frumoase sunt felicitarile tale!!!
Poti sa faci si invitatii de nunta, nu?
Te-ai gandit sa ti le faci chiar tu? Niste invitatii de nunta personalizate, cu poza mirilor incadrata intr-o inima sau intr-o stea sau altceva...
Nu e frumos?

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by miezure

Bibyrox, ce frumoase sunt felicitarile tale!!!
Poti sa faci si invitatii de nunta, nu?
Te-ai gandit sa ti le faci chiar tu? Niste invitatii de nunta personalizate, cu poza mirilor incadrata intr-o inima sau intr-o stea sau altceva...
Nu e frumos?

miez

Multumesc mult. Sigur ca pot sa fac si.. chiar voi face!

Pupici

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Poze Revelion 2005
Creatiile mele

Mergi la inceput