Bebelusi de martie-aprilie 2004 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
SimoV spune:
Clau, si eu stiu ca nu e bine cu musetel, asa se facea mai de mult, dar acuma cica au descoperit ca nu face bine. Imi pare f. rau ca Raul e asa bolnavior, scumpul de el. Dar nu e vina ta, asa ca nu te mai simti vinovata. Nu ai cum sa stii ce e cu ei, pana nu se declanseaza boala. Ii dorim sa se faca bine repejor, sa se bucure de Craciun.
Codritu, felicitari pt carnet!!!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
aualeo Claudel,chair ca numa vesti rele!!!Mi-e tare mila de Raul,mititelul!!!Si eu stiu ca musetelul nu e tocmai bun,cica laptele matern face minuni..nu gasesti vreo mamica dispusa sa-ti doneze citeva picaturi??o cunostinta de-a mea a avut probleme cu fetita,tot asa,cu ochisorii,si dupa citeva picaturi de lapte,s-a curatat tot ochisorul!!Acum nu zic sa faci cum zic eu,mai intreaba si tu in stinga ,dreapta!!Pupici muuulti!!!
Elena si Craciunitza Amelie
SI mama mea a zis ca e bun laptele de mama, dar am zis ca ea iara vine cu ale ei...am o prospata mamaica in bloc, de fapt am doua prospete mamici, asa ca maine ma duc cu miloaga dupa lapte de mama!
Fetelor, multumesc pentru gandurile bune, D-zeu sa va dea multa sanatate!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
alona spune:
Asta cu laptele o stiam si io, dar nu asa oricum , trebe sa-i picure in okisor direct de la tzitzi.Asa am vazut si io la cineva cind eram mai "mica".
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO
Ela76 spune:
Clau, sanatate multa lui Raul! Asa e, musetelul are efect iritant pentru ochi, de aceea sunt preferate galbenelele (dar trebuie ca florile sa fie curate, fara praf, ca sa nu faca rau la ochisor). Oricum, daca dai cu apa, alege apa fiarta si racita sau mai bine serul fiziologic.
Vezi si tu cu mamicile alea, poate sunt dornice sa doneze ceva laptic.
Va multumesc pt gandurile bune tuturor si sa auzim numai de bine de acum incolo, da?
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
bebe2004 spune:
Doamne fetelor, ce se intampla cu copilasii vostri? Chiar acum inaintea sarbatorilor. Bolile astea nu stiu ca vine Craciunul si vtreti si voi sa va bucurati de el? O sa vorbesc eu cu Doamne Doamne sa va trimita multa sanatate pt copilasi si pt toata familia voastra.
Clau, si eu stiu ca nu e bun ceaiul de musetel. E bun serul fiziologic. Eu asa l-am spalat pe Alexandru cand era mai mic. Si acum ii pun in nas in fiecare zi cu seringa. Desfunda bine nasul si nici nu da dependenta. Eu am patit-o cu Alexandru la 3 saptamani cu ochisorii. A luat din spital un virus (la nastere. ce spitale curate avem!!!), Proteus. Asta trece foarte greu. I-am pus niste picaturi, dar nici un rezultat, asa ca am trecut pe antibiotice injectabile. A stat saracutul cu branula cateva zile, dar i-a trecut imediat, ca-i ajunsese virusul in gat. Bine ca am scapat de el.
De noi ce sa va zic, Alexandru s-a cumintit de cum am ajuns acasa. In seara asta l-am culcat tot fara suzi, cu toate ca la Buc a mai primit-a din cand in cand. Mi-a luat cam 1 ora si jum sa-l adorm.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
bebe2004 spune:
CRISTINA SI ERIC
Sa cresteti mari si sanatosi si frumosi.
Alexandru si mama (26 apr 2004)SARBATORI FERICITE
noi
Ela76 spune:
Si fiindca mai stau putin ca sa descarc pozici proaspete, sa mai scriu vreo 2 vorbe.
Laura - neaparat o sa fac o poza la figurinele noastre de cauciuc lipite pe perete, sunt schioape toate, ca le-a rupt d-ra cate un picior-doua ... si a inceput sa traga si de ce a mai ramas.
Codritu - felicitari pt carnet. Lasa, ca o sa devii tu experta la condus (numai sa nu trebuiasca sa circuli prin Bucuresti in zile ca acestea - de fapt, NU se circula prin oras, se sta in trafic).
Alona - succes cu Vladut acasa, macar se mai joaca cu Thea si o tine ocupata. Vin si eu sa gust din cozonacii tai!
Bebe - si spune-i lui Alex sa adoarma mai repede!
Ziceti-mi si mie ce cadouri le dati puilor de Craciun? Ma gandeam sa iau o mare jucarie de plus, pe care sa o calareasca fara risc de cucuie si vanatai, mi-au zis niste prieteni de un magazin pe Stefan cel Mare, cred ca se numeste chiar "Universul de plus".
Gata, fug la nani, sunt franta, cam dormit doar vreo 4-5 ore de ieri pana acum.
Poze mai noi si cu branula ascunsa cat mai bine intr-un bandaj aici
si
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Clau, sanatate multa lui Raul, dragul de el! Of, cum l-au apucat toate in acelasi timp!!! Sper sa-i treaca repede conjunctivita si dintisorul sa nu-l chinuie prea mult. Pupa baiatul frumos din partea noastra!
Elena, pai cred ca toti barbatii sunt (mai mult sau mai putin) copii in unele privinte!
Codruta, !!! Felicitari pentru permisul de conducere. Sa vezi ce repede o sa te obisnuiesti sa conduci!
Andreea, pai si-a recunoscut baiatul teritoriul cand ati ajuns acasa!
Eu iar am fost azi la o ora de gimnastica aerobica si i-am zis sotului meu sa mearga cu Lara in camera special amenajata pentru copiii ai caror parinti vin la sala, sa se joace si ea cu jucariile de pe-acolo. Si mi-a zis sotu-miu ca n-a vrut mai deloc sa atinga jucariile ci a stat doar la el in brate si dadea sa planga ori de cate ori se apropiau de ceva. Ei, cum au ajuns in casa s-a simtit si Lara in largul sau si a inceput sa se joace linistita. Probabil ca prea a fost nou ambientul in camera aceea si nu s-a simtit in siguranta. Asa si cu Alexandru: la Bucuresti casa straina, lucruri noi, oameni multi etc. Dar se vor obisnui ei si cu noutatea, puii mici si scumpi!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
codritu spune:
Clau, pupici la baiatel bolnavior. Bietii de ei cand te gandesti ce fragili sunt totusi. Eu nu am stiut ca musetelul nu e bun si l-am dat cu musetel cand i s-a lipit ochisorul si i-a trecut. Pentru rosu in gat ce i-a dat medicul?
Alona, daca ajungi la Montreal promit sa te plimb doar cu mijloacele de transport in comun.
Nedda, eu sunt un adevarat antitalent in ale condusului, nu cred ca ai mai vazut tu asa ceva. Chiar am observat si eu la Tudor in ultima vreme ca e foarte prudent cu alte persoane in afara de noi doi. Pana acum nu avea treaba, insa acum nu mai vrea sa stea la nimeni in brate si chiar a plans cand l-au asaltat colegele mele de la servici (am fost la petrecerea de Craciun chiar daca sunt inca pe maternitate). Cel mai bine e acasa, cum intra in casa e alt omulet.
Ela, am vazut pozele, E o scumpete de fetita, bine ca e vesela iar. Mie mi se pare ca seamana cu tati.
Noi nici azi nu am iesit afara ca tot frig este, sa vedem ce ne asteapta maine.
Mickyyy spune:
offf offf...intru si eu sa vad ce mai faceti si numai vesti proaste, bebelusi bolnavi cum n-au fost niciodata pe la noi , unii chiar de ziua lor. Sanatate multa Cristinei si lui Raul . Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce-au trecut mamicile, cred ca asta-i cea mai mare suferinta, sa-l vezi cum se chinuie si sa nu-l poti ajuta.
codritu, felicitari pentru permis, uite si-o veste buna printre atatea rele.
la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi si muuuuulta muuulta sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)