Un an mai bun si multa sanatate va doresc, mai ales fetelor care ingroasa randurile bb-ilor nostrii!!!
Am atatea sa va povestesc, dar sunt racita cobza si imi bubuie capul de durere. Sunt cam zombi si tusesc rau. Raceala luata de la Tibi care intre Craciun si Rev a facut o viroza, prima in viata lui. Nu stiu de unde s-a pricopsit cu ea, dar bine ca a trecut.
De Craciun am stat acasa si am primit multi musafiri, inclusiv pe Mosu, apoi pe 28 am plecat la Cluj . Ne-am intors ieri si sper sa scapam (si eu si Liviu) de raceala asta.
Zilele astea Tibi a invatat multe lucruri sa faca, sa spuna; m-a uimit tare mult. A avut parte de multe persoane in jurul lui si tare s-a mai dat in spectacol.
Cornelia, ce mai face Maria? E mai bine?
Noi inca folsim biberonul pt. laptele de seara cu cereale praf. Cerealele solide le rontaie goale sau in iaurt. Ma gandesc sa renunt la biberon cat de curand. Cu olita esec total, stie ca trebuie sa faca caca si pipi la olita , dar nu se aseaza pe ea decat imbracat. Nu il stresez cu asta, inca.
Pt. jucarii i-am facut un raft in camera lui in care ii pun cateva pe care le schimb periodic. Si le poate lua singur si prezinta destul interes pt. ele. De multe ori vrea sa stai cu el si sa te joci, sa-i povestesti, sa-i arati... Tastatura e cea mai mare pasiune a lui, sertarele din bucatarie si masina de spalat in care isi tot pune jucarii si papuci.
Mai revin, ma duc sa ma dreg putin.
Va pup cu drag
Bychi si Tiberiu