Sufletel de Madalin

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Din pacate, l-am sunat prea tirziu pe Dan si hainutele pt Madalin sint inca la mine.

Va rog dati de veste daca mai exista cineva care merge sa-l vada. Poate Ana (azumi)?

Multumesc.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Dragele mele si dragii mei, dupa multe peripetii (nu am intrat spre satul lor pe unde trebuia si am mers pe jos destul),am ajuns cu medicamentul la Madalin, nu va spun ce bucurosi au fost, mai aveau pentru citeva zile. Ancuta06, Madalin iti transmite salutari si alaturi de parintii lui mii de multumiri,si celorlalti care au participat si sint alaturi de el si de ei, multe multumiri.Madalin este bine si ne rugam la Dumnezeu asa sa fie in continuare,este un scump.Imi pare rau de necoordonarea cu Pegasis, dar imi era teama ca nu mai au medicament si ca se strica vremea si nu mai pot sa i-l duc.
Azumi, iti multumrsc ca mi-ai oferit ocazia sa fiu de ajutor si chiar daca m-am chinuit un pic sa ajung iti multumesc pentru excursia oferita.
Inca odata ,mii de multumiri la toti !!!
Cu drag Dan.

http://www.ana-design.ch/cosmina/cosmina.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Dan

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Dane nici nu sti cat de mult ma bucur ca i le-ai dus si ca am putut sa-l ajutam.
Imi cer scuze pentru peripetiile prin care a trebuit sa treci, ma si gandeam ca o sa fie greu sa ajungi la ei, ca stau in varf de coasta.Oricum a dat Domnu` si l-ati ajutat si acum nu mai trebuie sa duca grija medicamentelor.
Este un scump foc si un destept.Sper sa-i fie bine si de acum inainte si sa creasca mare.

Daca mai este cineva care vrea sa-i trimita ceva, eu ajung in bucuresti pe 18 seara la 10 in aeroport.Cred ca o sa raman in buc o noapte, va las un nr de tel si daca e ma sunati si ne intalnim.
0743356650

Mii de multumiri la toti

va pup dulce

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Draga Dan si Ancuta06 sunteti grozavi.. Eu am trimis deja printr-o prietena hidrocortizonul pe care l-am luat. Dan, am sperat ca-ti voi putea trimite prin prietena mea si medicamentul pt tine. Imi pare rau... inca nu e de gasit. Iti scriu direct sa-ti povestesc cum sta treaba. Sperante insa sunt, insa nu stiu cand... Deci, hidrocortizonul lui Madalin este la fratele meu in Bucuresti chiar de duminica seara, cu o zi mai devreme si puteai sa le duci pe toate odata. Acum, nu e mare graba. Vor sta la fratele meu pana cand voi ajunge si eu in tara (poate de Paste) si le voi putea duce chiar eu. Cred ca e Okei asa.
Eu va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Daca mai are cineva drum sau mai trimite cineva vreun pachetel pt Madalin, va rog sa-mi dat si mie de veste... Inca mai am 2 pungi cu hainute cumparate pentru el pe care n-am apucat sa le trimit inca...

Multumesc.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Ce mai faceti? AM primit de la MAdalin ( prin intermediul mamicii lui ) un mesaj pentru voi toti care l-ati ajutat.

"Multumim din suflet pentru tot ceea ce ati facut pentru Madalin.Ne este de foarte mare ajutor totul.Multumirile noastre sunt prea putin fata de ce ati facut voi pentru noi. Multumim pentru speranta de m,ai bine!Cu mult repsec, Madalin"

Daca mai vreti sa-i dati ceva lui Mda, cred ca o sa vin saptamana viitoare in bucuresti, asa ca ne-am putea intalnii, mi le dati mie si i le duc eu.

Oricum ati facut multe pentru el si va sunt etern recunoscatoare.
VA pup si va iubesc pe toti.

nr. meu de tel e asta in caz ca va trebe 0743356650

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Draga Azumi,
Hidrocortizonul de la mine pt Madalin este inca la fratele meu, in Bucuresti... Char ma gandeam cum sa fac sa ajunga la el.... Mai esti in Bucuresti sau sunt in intarziere iar?? Oricum, tine-ma, te rog, la curent cu perioada cand trebuie reactualizat stocul.

Numai bine, sanatate
cu drag,

Mergi la inceput