Dr. Dinca Gabriela - Spit. Polizu !??!

Dr. Dinca Gabriela - Spit. Polizu !??! | Autor: CRIXIA

Link direct la acest mesaj

Am o buna prietena care ar vrea sa mearga la doctorita DINCA GABRIELA.
Ma puteti ajuta cu sfaturi, pareri, impresii, zvonuri?
In cautarea mea pe DC am gasit foarte putine raspunsuri despre acest doctor, si fara prea multe explicatii.
As dori si date referitoare la programarea consultatiilor.

Prietena mea este insarcinata in 17 saptamani, iar pana acum a trecut prin mana a 2 doctori si a renuntat la ambii.
Primul ii facea consultatia in spital, si viitoarea mamica s-a simtit obligata sa impinga si ea ceva( intelegeti voi)dar din lipsa de experinta si mari emotii a inversat plicul. Medicul a considerat ca face mishto de el, iar la urmatoarea consultatie stia toata sectia de obstetrica-ginecologie plus ca medicul si-a schimbat comportamentul fata de prima intalnire.
Ajunge la alt medic, caruia ii povesteste ca are probleme cu calciul si tensiunea mica, la care el ii spune sa mai bea si ea cate un paharel, ca-i face bine. Ii explica ca ea nu consuma niciodata alcool, dar el a insistat, spunandu-i ca trebuie sa se invete si cu asta.
Va dati seama ca a plecat dezamagita si de la acest doctor.
Am evitat sa dau nume, poate a fost ghinionul ei nu neprofesionalismul acelor doctori.

Apelez la ajutorul vostru ca sa o sustin pe aceasta viitoare mamica, putin demoralizata de situatia prezentata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Crixia,in primul rand ii doresc mult bine prietenei tale.Eu am mers la d-na dr. Dinca la centrul de prevenire si diagnosticare precoce a cancerului genito-mamar, undeva langa palatul telefoanelor.E nasol acolo ca trebuie programare cu mult timp inainte, e de stat si tb. trimitere, vin din toata tara, e de stat pe la usi, de aia nici nu m-am mai dus, dar dr. e o dulce.La ea as fi mers si eu sa-mi urmareasca sarcina (am 21 sapatamani)daca n-as fi vrut sa nasc la municipal.E o tipa care iti raspunde la intrebari(mai ales legate de sarcina), stiu ca vine la nastere la spital chiar daca nasti noaãptea, si mai ales nu e ciubucara, din cate am aflat.Eu eram foarte hotarata sa merg la dansa cu sarcina asta, dupa ce am fost si eu dezamagita de foarte multi dr. din bucuresti, dar mi-a recomandat cineva pe un dr. la Municipal de care deocamdata sunt multumita.Mai multe nu-ti pot spune nici eu.Te-as ruga daca vreunul din dr. care au dezamagit-o pe prietena ta e din mmunicipal trimite-mi si mie un PM ca sa stiu de cine sa ma feresc.Ca am si acolo o gramada de oi negre,ti-am spus, am trecut prin mana a multor medici din cam toate spitalele din Buc.

Mergi la inceput