Aveti idee ce se intampla? pe adresa de email mi-a venit un spam de la site-ul copilaria cum ca sunt membru al unui grup. am urmat linkul respectiv "www.copxxria.com" care duce la o adresa de logare. raspunsul la incercarea de logare este ca un alt utilizator foloseste deja adresa mea de email!
grupul are n-are membrii de recurg la furtul datelor de identificare ale membrilor altor grupuri?!
De aici nu au cum sa-ti ia adresa de e-mail,pentru ca nu este afisata.Doar daca adresa le-a parvenit din corespondenta ta particulara,eventual cu mesaje in grup...Alta explicatie nu am!
Irina,veve & croko
pozici
Va atrag inca o data atentia ca cei de la site-ul cu pricina incearca prin orice metode sa-si atraga vizitatori. Pe langa SPAM-ul pe PM au trecut asadar la spam pe mail. Personal am primit nu stiu cate mailuri in care eram invitat acolo. Desi mi-am exprimat dorinta sa nu mai primesc astfel de mailuri ele au continuat!
Parere personala: astfel de oameni trebuie efectiv boicotati! Poate daca ar fi recurs la metode mai civilizate as fi avut ceva toleranta...
Parere oficiala desprecopii.com: Fiecare vizitator web are dreptul sa-si aleaga site-urile care le viziteaza. Noi vom continua sa luptam impotriva SPAM-ului dar nu o putem face decat in ograda noastra! Selectia este a dumneavoastra!
Durerea mea este cum adica "un alt utilizator foloseste deja aceasta adresa de email"?!!!!!
E un pic impropriu spus foloseste adresa de mail. De pe acest site nu are cum insa daca trimite un mail si i se raspunde normal ca vede adresa de mail de la reply. Similar pt fwd. Dar direct de pe server nu are cum sa vada adresa.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro