Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Mey,voi va uitati la Pearl Harbor cumva???
Vizionare placuta daca da (de parca a-ti citi)
Eu l-am vazut pe calculator,dar totusi o sa ma uit la partea a 2-a ca e fain.

Lorelai da-i nurofen daca ii face bine.Mititelul.La noi vad ca nu se vede nici o masea.Las' sa vina la anu' nu acu' de sarbatori.

Carmen,o sa ii iau si fluimucil.

Alina pt. Alex sa nu il m-ai doara maselutele (gingiia)
O pacienta a venit la o extractie si mama ce complicat, ca a durat cam 4 ore.A plecat "lesinata".Ce vreau sa spun e ca daca i-i tineam mana pe obraz nu o m-ai durea deloc,dar cum luam mana,aoleo durere...
Asa ca pup ca sa nu il mai doara.

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Loereli eu i-as da ceva calmant nu numai gelul de dinti. Incearca Nurofen daca numai asta ai in casa, Ileana zicea ceva de un produs homeopat foarte bun. Iti dai seama ce durere cu 4 maselute odata..Pupic la el de frumosALDO A MERS ASTAZI SINGUREL!!!! E prima oara cind poreneste singur pe distanta mai mare de 2 pasi, au fost 6-7 pasi chiar! Si asa din proprie initiativa ca de la mami la papa mai afcea el doi pasi si-un salt! A fost asa de scumpVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Felicitari pt. Aldo.In sfarsit,nu?Sa te tot ti acum dupa el.Va fi cand in bucatarie,cand in baie,cand in dormitor, samd.Dar e mult mai bine.Uraaaaaaa!

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Vikinga, felicitari pt. pasi, tine-te de-acum, o sa-ti spui de multe ori "ce bine era cand statea unde-l puneam". Da lasa ca ne tin tinere.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bravo Vikinga!!!!Felicitari Aldo!!!!
Am fost acum seara la condus cu sotul. Nu stiu cum e pentru voi fetele, dar pentru mine condus e fapta importanta!!Pacat ca sunt asa de scurte orele si rare(de 3 ori pe saptamana).Noroc cu sot, ca ma scoate el "la pascut"!!!
Noapte buna tuturor!!!!Si vise placute!!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!

Vikinga, felicitari pt Aldo!

Eu pe Sandra o culc intr-un body cu maneca lunga sau scurta peste care ii dau o pijama.Sosete nu ii dau niciodata cind doarme.Si nu o invelesc, pt ca am obs ca doarme mai bine asa.Cind o invelesc cu plapumioara sau o pun in sacul de dormit se foieste intr-una....
Si daca dupa ce adoarme ma duc si o invelesc, fie si cu o paturica subtire,imediat incepe sa dea din picioare si se dezveleste.Si oricum la ea in camera e mai cald.Noi avem centrala proprie(de fapt in Baia Mare nu situ sa mai fie centrale de cartier)si termostatul l-am pus in sufragerie,si e reglat la 24 de grade,dar in camera la Sandra se incalzeste mai tare, fiind mai mica camera.

Am avut vreo 2 nopti mai linistite.Sa culcat pe la ora 23 si pana pe la 5.30 - 6 dim nu sa trezit deloc.Iar dupa ce i-am dat lapticul a mai dormit pana pe la 9.30 - 10.Sper sa fie si noaptea asta la fel de linistita ca ultimele doua.

De ceva vreme, cand se face ora de baita, vine ma ia de mana, ma duce la baie si incepe sa se traga de haine.Maaamaaa, cat ii place la baie....Si sta uneori si mai bine de 30min,timp in care se plimba dintr-un capat in altul al vanii, ia periuta de unghii si freca vana,se joaca cu jucariile,studiaza jetul de apa.....nu o pot face sa stea jos,numai in picioare vrea.Dar cand vede ca iau prosopul se aseaza imediat,sa nu o scot ca ea e cuminte si sta jos
Iar cand o scoatem din apa.......scandal.

Liliana, bine ca nu ati patit nimic.

Sanatate multa si bolnaviorilor.Sa va faceti bine repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Buna seara mamici si bebici,

Va multumesc la toate pentru incurajari si sprijin moral ...sinteti niste scumpe toate. Nu am apucat sa scriu mai repede pentru ca Sean a fost iar in spital cu bronsita si eu am stat cu el. Astazi am fost la gradinita la petrecerea de Craciun ...a venit Mos craciun si le-a adus cadouri ...Sean nu a ibnteles dar macar nu a plins ca alti bebei...Bryan si anul trecut a plins, abia anul asta intelege ca lumea si se buxcura nu atit ca il vede pe Mosul cit ca ii aduce cadouri. Am facut si bradul ...am muncit vreo 4 ore la impodobit dar mi-a iesit super ...mi-au murit laudatorii si ma laud singura. Sufleteste ma simt mai bine ...incep sa imi revin dar de luni incep serviciul ...dupa un an de zile ...ma apuca depresia iar. Dar ma tin barbata.

Vikinga si eu vreau sa mai slabesc ...ma motivez de la tine acum :-) bravo ...eu mai am vreo 10 kile de dat jos sa ajung la 58 cit aveam inainte ...sa speram ca in doua luni maxim reusesc.

Am pus poze cu bradul sa ma laudati si voi ...si cu copii de la gradinitza - sint la poze de sarbatori.

Va pup si promit sa revin mai des.

Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

M-a trezit Alex azi la 6.30 si n-a mai vrut sa doarma!Si mi-e un somn!!!!!!!!
Mey fetelor sunt in ceata cum sa-mi impoobrsc bradul???2 ani la rand il ceam rosu argintiu, si vrea sa schimb culorile. Cred ca merg la Metro si ma uit ce globuri sunt, si poate atunci ma voi hotari!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Si pe mine m-a trezit, la 8, numai ca eu m-am culcat la 4,30. Si ce-as mai fi dormit. Ce vremuri domne, cand puteam sa dorm pana la 12 daca aveam chef.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Moaaaama, Oana, ce brad frumos, am ramas ca la dentist. Te declar de pe-acum castigatoarea grupei. Nu te superi Ciuf, nu?, dar pe bune ca e absolut minunat. O sa ma uit zilele astea la el, pana ma satur. Bey, poti sa-ti iei al doilea job, decorator de vitrine/magazine ca ti-a iesit super, super bradul asta. Pune-mi si mie o poza, doua pe mail cu minunea asta.
va pup,

Pozele noastre

Mergi la inceput