Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna!
Mai, m-am uitat pe pozele voastre, si acum realizez ce au mai crescut puiutii nostrii..Au si ei fete de fetite si baietei, ce mai! Si anul trecut pe vremea asta, ma gandesc, eu patrulam cu Stefi in brate de la usa camerei la usa de la balcon, intrebandu-ma retoric, la ce mi-o fi trebuit mie copil, ca sa nu dorm noaptea si sa ma doara toata alea pe mine, si sa fiu grasa si urata...
Si acum ma smiorcai ca ce ma fac dupa ce-l duc la soacra-mea, ca o sa mor de dorul lui, ca n-o sa rezist, ca daca nu face nu stiu ce cum fac eu, si tot asa...Ce trece timpul, si imbatranim ! Hai ca m-a apucat nostalgia!
Ileana, simpatic Luca cu tot cu vanataie. Las' ca si Stefi a avut una, si eram disperata! Trec, vin altele, cred ca trebuie sa ne obisnuim. Apropo, cum stai cu lucrul la bb nr 2? Ceva sperante la orizont?
Stefi e putin fornait, cred ca din cauza ca nu doarme acoperit.I-am pus picaturi in nas, dar e o adevarata teroare sa-i scot mucii cu pompita. urla ca din gura de sarpe, ma gandesc oare ce zic vecinii, ca-l bat..Dar ne mutam noi in curand, asa ca o sa ma uite
Am incercat si eu cu mancarica gatita seara, dar apoi Stefi nu mai bea lapticul. Oare cum e mai bine pentru ei acum, sa manance mai multa mancare gatita sau mai mult lapte? Eu habar n-am, Stefi mananca ce-i dau, dar numai cat vrea el, daca il fortez, vomita. Voi cum faceti, cam cum si ce mananca copiii vostrii?
Am pierdut cred, subiectul cu slabitul. Spune-mi si mie Vikinga, cum reusesti sa slabesti, ca eu mai am de dat jos vreo 3-4 kg, si nu mai pot! Am reusit 15 si ma cramponez de astea, ultimele. Si acum vin Sarbatorile, si mi-e frica sa nu vina altele!
Noi Craciunul il facem la soacra-mea, sa-l acomodam pe print cu noua locuinta temporara, venim de Rev, si-l facem cu prietenii in Bucuresti. Vroiam la munte, dar mi-e frica sa plec asa departe de Stefi, Doamne fereste. Mai bine doar 100 km intre noi, oricum mi se pare enorm, avand in vedere ca nu a stat nici macar o zi fara mine. Ce bine de cele care aveti parintii langa voi si va pot ajuta! Sa nu plecati de langa ei, ca asa mult conteaza!
Va pupic, fug ca am de lucrat niste acte si le tot aman de nu stiu cand. Neserioasa

Va pupicim,
Carmen, mamica lui Stefi(09.12.2004)

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Am aflat ca ar fi enteroviroza.Asta e,acum antibiotic si apoi o sa fac o cura de Multisanasol sa il vitaminizez un pic.Ce spuneti?

Acum s-a trezit.A dormit 3 ore.

Carmen,Vladutz pt. ca inca m-ai papa tzitzi bea laptic non-stop,iar mancare si de a lui si de a noastra cat vrea bineinteles.

Ma duc la el.Am stat destul singura 3 ore

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna!
Ileana, dar Luca e un barbat adevarat! Si a suportat cu stoicism!!!
Ver@ sanatate lui Vladutz!!!
Alex papa penultima masa la ora 18, si mananca iaurt(2 cate 180 g), sau orez cu lapte si 1 danette, iaurt cu banana si biscuiti. Si seara bea laptic.
Vikinga succes la spectacol!!
La noi tot la fel e, e tare suparat Alex, la orice pas scoate un planset.
V-ati luat bradut???

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Ileana, mama, da' in ce hal i-a fost ochiul lui Luca. Zau ca nu mi-as fi imaginat sa fie atat de nasol. Mititelul de el. Iar pe aia de la spital ... .
Ieri mi-am luat sotul de la aeroport.
Haideti sa va povestesc si eu voua o chestie de sa va cruciti.
Deci sotul meu, in cele 10 zile de delegatie, vreo 3 a fost la un show in Indianapolis. Acolo au mai fost vreo 4-5 colegi de-ai lui. In ultima zi, fericire mare, au vandut si niste standuri de-ale lor, iar seful le face cinste cu o bere la un bar. Unul dintr ei, John, frumusel foc, ii propune lui Dan sa mearga la discoteca ca el il cunoaste pe manager si nu vor plati nimic. Zis si facut. Al meu care nu a mai vazut o discoteca din vara, tzop si el, mai ales ca era fara mine, avea mai mult fun.
Numai muzica hip hop, rap, mixaje dar in asa hal incat sa te tina in priza tot timpul.
John numai cu ochii dupa fete si bautura. Fetelor, baiatul asta le bea la greu. Si daca ati sti cat e de simpatic, zau ca parca ma apuca mila de el.
In fine, puse cap la cap, se inchide discoteca, Dan iese afara sa caute un taxi si sa se uite de aiuritul de John, dar i-al de unde nu-i. Apar cele doua fete, una dintre ele fusese agatata de John, cealalta ... ma scuzati, 200Kg. Vine cea subtirica, a lui John, la Dan ca nu mai poate de frig si sa-i dea bluza de pe el. Al meu gentleman din nascare... nu i-a dat-o. Dar le-a luat in lobby-ul de la hotel ca sa-l astepte pe John. Apare si asta, terminat, de abia se mai tinea pe picioare. Astia doi stateau impreuna in camera.
John, zor nevoie hai cu fetele in camera sa gaseasca ceva mai gros de imbracat pentru subtirica, Jessica.
Cea grasa, cum a intrat in camera, s-a aruncat in patul lui Dan si a inceput sa sforaie. Al meu sot se uita cam stramb la ea, ca doar era 3 dim. si murea de somn. Isi ia o perna, patura, nu i-a lasat-o aleia, si se culca pe jos. Peste trei ore, se trezeste, si il gaseste pe John de zor la Jessica. S-a simtit de tot cacao. S-a facut ca doarme pana si-au terminat astia treaba si s-a dus jos in hotel ca sa manance breakfast-ul. Cand se intoarce in camera, John il intreaba ce face, incotro o ia ca el o sa aiba cu Jessica.
S-a simtit al meu sot mizerabil. A zis ca a trait o experienta ce nu si-ar fi imaginat asa ceva. Atata libertinaj. Fetelor, dupa 3 ore de discoteca, tzop ajungi in pat. Nu stiu, pe mine ma cam depaseste. Ma gandeam, in timp ce-mi povestea sotul, macar sa fi folosit prezervative.
I-am zis lui Dan ca am avut noroc ca cealalta a avut 200 kg, ca daca era una supla ca Jessica, o imbulinam.
Eh, asta e. Fiecare isi bate cuiul la sicriu cu buna stiinta.
Ciorba de burta mi-a iesit super. E prima data cand gatesc de cand sunt ai mei aici. Mama nu stie sa faca ciorbica din asta.
Ieri mi-am terminat si tocaria de vopsit si incepem sa ne mai linistim cu treburile in casa.
Imi doresc sa punem gresie in bai, dar asta sa faca tata, eu, mana dreapta si sa-mi imbrac countertop-ul in faianta. Dar ma mai gandesc la asta.
Aseara am inceput sa impodobesc la brad. dar nu prea am reusit ca Luca era tare smiorcait, sotul, dat peste cap cu diferenta de fus orar, asa ca voi continua azi cu impodobitul.
Tot aseara, la noi . Era superb. Am facut poze in fata casei, dar nu au iesit prea bine pe motiv ca fulgii imi bateau in obiectiv. Dar promit ca fac altele si le voi pune.
Ven, ce sa zic mai ca a plecat mama ta. Te inteleg atat de bine si stiu ca nu e deloc usor.
Ma apuca groaza ce o sa ma fac fara ai mei.
Luca e un nazdravan fara pereche, ma innebuneste ca nu mai mananca in scaunul lui, nu vrea decat iaurt, puding, banana, branza provolone si salam, ah, si bine cunoscutul biberon.
Si vrea sa doarma numai dupa 11 seara. Si ieri nu a dormit decat o ora si un sfert. Sa fie starea asta tot de la dinti? Sa fie asa de activ si fara somn???
Pupicei la toata lumea,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf, ce ai povestit despre sotul tau am ramas socata.
Imi doar imaginez prin ce a putut sa treaca sotul tau cand si-a vazut pretenul Jhon
Asteptam poze cu zapada si casuta din povesti.

Ver@ imi pare rau de Vladutz .Multa sanatate.

Si noi stam acasa de Craciun .
Eram pregatiti sa mergem la Disney dar Alvaro este prea mic si nu cred ca o sa fie prea mult "Fun".

Vikinga ce bine ca esti ambitioasa,ma bucur pentru tine .Tin pumni sa slabesti frumoasa mamica

Pupici si multa sanatate.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ciuf, nu pot sa cred ce-a patit sotul tau. Bietul de el. Chiar, or fi folsit aia condom? :)) Stii vorba aia: tara geme si baba se piaptana, asa si io acum

Ver@, sanatate multa lui Vladut. Ii dai si mancare de regim? ce antibiotic ii dai?

Ven, modific acum listuta.

Azi a fost prima zi din viata mea cand nu am schimbat pampers cu kk. de 3 ori a facut la olitza, si no 1 si no 2. Apoi fuga la baie sa spalam oala si sa tragem apa. Asta-i preferat lui, cu trasul apei la wc. Am baiat mare, nu gluma. Si a mai si dormit azi vreo 3 ore in 2 reprize de m-am crucit.

Carmena, noi la 7 seara ii dam cina si la 9 laptele cu 2 masuri de cereale. Am introdus schimbarea in meniu si program pt ca nu ii mai ajungea doar laptele de seara. Acum e ok, nu cere papa noaptea.

Azi m-am vopsit la par. Roscat inchis. Si mi-am tras o coafura din aia cu tepi, care evident va rezista pana pun capul pe perna. dar macar juma de zi am gfost o doamna.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ciuf stai linistita ca nu e numai acolo, stai sa vezi cume si aici! Bine cit de open minde or fi cei pe care ii cunosc eu, stiu sigur ca pina acolo nu ar merge sa faca sex cu altii companie in camera. dar asa fetele care-si dau bikinii jos una doua sunt la greu si aici! Sa stiti ca faze cu sex in wcurile de prin cluburi sau disco nu sunt numa in filme..so no coment..daca as intra in niste povestiri oho!Multumesc de incurajari, la spectacolul asta nu am mai avut emotii cit ca sala a fost plina ochi, ei m-am mai obisnuit si eu stage-ul. Am pus poze noi la albumul decembrie, sunt multe si cu Aldo si cu prostioarele ce le face zilnic, se baga in toate cosurile sau cutiile ce-i ies in cale, in dulapuri etc si am pus si o poza sa vedeti ce ditamai make-up pt scena am pus, dar nu am folosit bine culorile, oricum era prea tirziu sa o iau de la capat. Si poze in costum de acum si din vara, in poze nu se vede diferenta, dar de atunci am slabit cam 6-7kg. fetelor va pup si merg la relaxareVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

vikinga, esti cea mai tare dintre toate "cadanele"!!! fara exagerare! si sa stii ca se vede c-ai slabit! in vara aveai un pic de burtica, acum esti suuuper!

ciuf, tare aventuros john! saracul dan, imi imaginez prin ce-a trecut! si eu am dormit intr-o camera cu doua persoane care au facut sex! aveam 13 ani si am mers la un concurs de gimnastica in slovenia. am oprit sa innoptam in ungaria si cum nu aveam foarte multi bani am dormit noi (trei fete) cu profesoara si cu soferul care era amantul antrenoarei. ei si noaptea s-au apucat de treaba iar eu care nu puteam dormi ca eram super inghesuita ( va dati seama ca am dormit toate trei fetele intr-un pat) am auzit totul! pe atunci nu stiam eu cu ce se mananca treaba aia, dar am ramas oricum putin socata!

noapte buna la toata lumea!!!
pupici!

Andreea & Majestatea Sa Tudor
noi cu poze noi :)
momente vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Eu azi am fost ocupata cu decoratiunile de Sarbatori. Nu am facut mare lucru dar mi-a luat cam mult timp. Noroc ca mama a stat cu Monstruletul.
Deci, am inceput cu bradul. M-am hotarat sa-l fac numai in rosu. Zis si facut. Ma apucai de atarnai si fasiile alea subtiri rosii ca cred ca am stat o ora la ele si-mi vine sotul acasa si cica nu-i place bradul.
Mama, ea a fost cea care mi-a insuflat simtul artistic, zice ca e frumos. Acum eu am mai cascat ochii pe la Mall si cam asa aratau brazii. Nu prea se mai poarta beteala, mai mult instalatii, flori artificiale - rosii, aurii, argintii, si globuri care mai de care mai sofisticate. Neah, eu nu-mi permit sa cumpar globuri scumpe, mai improvizez, stiti voi proverbul: faci din rahat bici si face si plici. Cam mi se potriveste chestia asta.
Eh, am incercat sa copiez si eu brazii de la Mall. Bine ca bradul nu se compara cu cei din anii trecuti. Faptul ca a fost luat din padure nu sufera comparatie cu cei de la nursery.
Acum va cer si eu voua sfatul: sa las bradul asa sau sa-l mai prelucrez. Sunt deschisa la critici. Ca Dan m-a cam pleostit. Cica sa mai arunc niste globuri de alte culori, pai da mi se duce farmecul cu bradul meu unicolor. Astept sfaturi, va rog.
Apoi m-am apucat sa fac suport la lumanari si inca o chestie care sa o atarn pe perete din crengile rupte de la brad. Zau ca aveam in fata ochilor numai sarmulite si tot felul de brizbrizuri.
Vikinga, mama-mama ce frumoasa ai fost! Iar despre machiaj, a fost frumos pentru scena. Eu zic ca ti-a stat bine asa. Si ce sa-i faci, pentru scena trebuie sa pui un pic mai mult machiaj. Dar, zau, dintre toate fetele alea, tu ai fost cea mai deosebita, distinsa. Ai emanat ceva aparte.
Ah, am mai tras si eu cu ochiul la cum ai in casa. Ma mai inspir oleaca. Ia zi-mi, tu ai pe perete faux finish? Ce zugraveala e aia, portocalie sau culoarea piersicii? Iar laminatul e nemaipomenit. M-am indragostit de el. Asa ceva mi-am dorit mult de tot. Asta e. La urmatoarea casa.
Iar baia e super.
Ce se poarta pe acolo: faianta pe pereti? Ma bate gandul sa vopsesc in baie sa o fac un verde pal si as fi vrut un fel de faux finish? Ma ajuti un pic?
Vreau sa schimb baia in masura in care pot sa o fac.
Ileana, bey nu mai spune ca Luca a facut de atatea ori la oala, ca ma impusc. Eu nu reusesc deloc. Daca ii spun mamei cred ca ar muri de ciuda ca nici ea nu reuseste.
Si iti sta super tunsa scurt. Astept poze sa te vad arici pogonici roscatzel.
Noi maine mergem la petrecerea firmei. Da' va mai scriu maine ca astept impresiile voastre.
Deci, va rog, inca o data, trageti un ochi la pozele din ultimul album "decoratiuni de iarna" si ajutati-ma cu bradul.
Pupicei pe obrajei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

vikinga, Esti Nemaipomenita de buna
Arati MINUNAT draga mea , ma uit la tine si imi aduc aminte de niste vremuri de neuitat.
Aldo este un dulce si seamana foarte mult cu tine.pupicei

ciuf, ce bine de tine ca o ai pe mama ta sa te ajute cu LUCA.
Am bagat ochiul la brad si mi-a placut bradul asa cum este ,dar parerea mea este ca daca pui cateva globulete ALBE la fel ca cele rosi sigur o sa schimbe aspectul sau daca ai sa pui niste beteala subtire ca cea rosie dar tot ALBA.
Stiu ca la wallmart sunt beculete si beteala alba subtire.

Pupici la copilashi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput