Neveste de Admin/It/IS (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La multi ani, fetelor!!
Dupa cum v-am spus, de Craciun am mers la tara, ne-am simtit minunat!!!
Revelionul il vom face in Bucuresti cu niste prieteni.Daca nici la munte nu e zapada, chiar nu are rost sa te deplasezi. Mi-e dor de niste

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

La Multzi Ani!Sarbatori fericite si un An Nou cu sanatate si plin de bucurii, relizari de orice fel si cu prezentza sotzilor acasa de cat mai mare durata!
Mai primitzi pe cineva in club?! Si sotzul meu este IT manager, asa ca va inchipuitzi ca si noi ne lovim de aceleasi "probleme" ca ale voastre. Da' il apreciez asa cum e, chiar daca uneori ma simt frustrata ca "priveste" mai mult obiectul muncii lui decat pe noi (eu si 3 copii). Noi sa fim sanatosi, ca rezolvam si asta...
Sa avetzi zile cat mai usoare privind pregatirile pentru revelion.

Va pup.

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

La Multi Ani! si bine v-am regasit. Mosul a fost destul de darnic , mai ales ca de Craciun l-am botezat pe baietelul nostru Alexandru Andrei. A fost super misto!!!
In rest va urez (scuze ca este mai tarziu) si anul ce vine sa fie unul bun care sa aduca multa sanatate, multa iubire si intelegere si de ce nu, bani multi!!!!

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

La multi ani inca odata , de data asta in anul 2005!!!!
Dupa cum vedeti traiasca internetul....ce poate face un om acasa cand n-are ce face? Intra pe "Despre copii"!
va astept cu nerabdare sa ne povestim aventurile din noaptea de Revelion.Al meu sot de exemplu la ora 22,00 dadea indicatii pretioase unuia caruia ii picase serverul!Si nu mai terminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

(37 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

LA MULTI ANI 2005 !!! pupicei la fete si tot ce va doriti sa se adevereasca!
noi de revelion ne-am dus in Piata Revolutiei; in special pt Underdog Progect ("Summer Jam" )si Mendez,si mi-a luat 2 ore sa ies din socul pocnitorilor si sa ma obisnuiesc cat sa vad concertul fara sa mai tzim mereu Artificiile au fost o feerie, mai ales la 12 noaptea (ca oricum de la 21 cnd am ajuns pina la 1 cnd am plecat erau artificii si tot felul de bombardele in continuu)...As fi vrut sa mergem si in Universitate ca am vazut ca a fost frumos si acolo cnd am trecut...dar eram deja fara glas
o sa pun poze cit mai curind
Va pupicesc, si astept sa scrieti despre revelioanele voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

si io, si io: am un berbant care e network administrator... de fapt, amindoi suntem computeristi, eu sunt designer si programator web... asa ca avem si ceva pasiuni comune

pe mine, sotzul meu ma oboseste cu ideile lui de securizare a retelei (<<instaleaza cutare program, ca daca ne sparge cineva reteaua?>>, <<te-ai scanat de virusi? ai updatat programul de antivirus?>> etc). m-a zapacit cu grija lui pentru retea... parca niciodata nu e multumit de cit de safe e reteaua, mereu tre mai mult

nici el nu merge la beri cu baietii, prefera sa stea pe un simulator de zbor, sau sa mai "sape" pe internet... ceea ce nu ma deranjeaza, da' DELOC

USA---CANADA1---CANADA2---CANADA3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

snowbell

parca am vorbi de acelasi barbat ce harti? ce liste scrise pe hirtie? nuuuuu... pai de ce exista IPAQ si GPS si laptop?? nu va spun, a vrut sa testeze GPS-ul si in avion, noroc ca i-am sarit eu "la beregata".

cit despre carti/cd-uri/filme cumparate, eheeee... nu mai exista demuuuuult ideea asta la noi in casa. pai <<ce, internetul are de toate>>.

USA---CANADA1---CANADA2---CANADA3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbell spune:

pai aida, ce sa zic... noi ne-am ratacit cu hartile alea de la microsoft de dracu ne-a luat! eu vedeam ca pe semnul de pe autostrada zice ca mergem spre un oras unde clar nu trebuia sa ajungem si el zicea ca nu conteaza, ca suntem pe drumul de pe harta! motiv in plus sa-l injur bine pe bill gates AGAIN!

propunere, fetelor: hai sa deschidem o lista cu posibile cadouri pentru IT-isti (de orice ocazie: aniversari, mos craciun, ziua pisicii lui s.a.m.d.). eu sunt disperata de cate ori vine cate o ocazie din asta pentru ca eu nu ma pricep DELOC la calculatoare si deci nici nu reusesc sa-mi dau seama ce ar trebui sa-i cumpar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

La multi ani! Un an nou bun, cu sanatate, fericire si cat mai mult timp liber petrecut alturi de sotii nostri !!!

Unde ati disparut toate? Sunteti inca in vacanta de iarna?
Va astept sa povestim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

buna fetele !!!! io o sa va vizitez mai rara, adica o data pe saptamina, duminica, ca altfel nu mai pot...sorry
Snowbell, scuze ca am uitat sa-ti raspund la "berbecutzi"...eu am facut scl.15, ai mei stau pe Unirii, iar liceul l-am facut la Eminescu - mate-fizica.Am terminat in 98'si de atunci sunt in Bucuresti cu facultatea si pe urma cu restul : servici, casa, maritis :)) tu ? nu-ti pui si tu poze ?
pupicei la toooooaaate fetele cu IT-isti

Mergi la inceput