Neveste de Admin/It/IS (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

.
Faine bancurile ! Mai vreau

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Gabitzica ti-am admirat puiutul in poze....Tudor e foarte bine dezvoltat la varsta lui...e un scump...sa-ti traiasca!
pupici

Felicia si Andreea (17.07)

http://community.webshots.com/album/225204808Mzceef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

felicia multzam . Intr-adevar e bine dezvoltat pentru varsta lui. Cine nu il cunoaste crede ca are 2 ani. Are 13kg si 83 cm la un an si trei luni
Si fetita ta e tare scumpa! Si grasunica!
Sa ne traiaca prunci!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Ce sa intampla dragelor?? Vreti sa inchidem subiectul??
S-au schimbat oare sotii nostri, sau ne-am saturat sa ne lamentam. Eu am reusit ieri sa il scot pe al meu din casa, nu de alta, dar sa dea copilu' cu sania( si pe mine bineinteles, ca doar nu poa sa stea copilu' singur pe sanie Astazi o sa iesim din nou. De-abia astept!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbell spune:

cred ca ne-am obisnuit cu ideea :)
dar sigur o sa mai faca vreunul o pozna cat de curand si atunci o sa reluam lamentarile :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Da da si noi maine plecam in vizite...mergem la zapada ca pe aici unde locuim nu prea este...trebuie sa facem 400km ca sa ne bucuram si noi de ea.Sper ca moata mea sa fie cumintica 4 ore in masina...

Va zic eu luni...

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Pako, sa aveti drum bun si distractie placuta

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

buna fetele
sa nu va faceti griji ca s-ar fi "cumintit" IT-istii...cel putin al meu nu.oricum avem programul decalat cu 2 ore (el incepe serviciul deabia la 10), asa ca in cursul saptaminii nici sa ma cert nu mai am timp, ca pina ajunge el acasa eu dorm; ca doar nu pleca fix cnd se termina programul la servici...sau apare ceva de reparat la altii in particular.
insa eu nu vreau sa mai "pierd" timpul cu suparari; imi vars naduful pe moment ( de obicei la telefon, ca v-am zis ca nu prea ne vedem:) si gata...Duminica pot spune ca avem program "together"

Mergi la inceput

Barbatu-meu lucreza de ieri dimnineata de la 9, are nu's ce prioect de terminat.A facut pauza aseara o ora jumate cat am fost la sanius. Faza e ca nu mi-a zis. M-am trezit dimineata la 7 ca sunt singura in pat, si l-am auzit clampanind in sufragerie. Eu una nu as rezista sa lucrez atata.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Gata, luni ma internez. Sper sa scap repede si sa revin printre voi mai linistita si mai fericita.
Pana atunci va pupicesc! Sa-mi tineti pumnii! De anuntat , o sa va anunte Sorinushu, ca o sa-i trimit un sms cu rezultatul.
Sa ne auzim cu bine!

(41 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput