Jocul cu filmele (24)
Raspunsuri - Pagina 5
onutza spune:
Sa nu cumva sa credeti ca sint agramata :-) ..."si au" mi-a iesit din greseala de apasat pe tastatura intr-un cuvint :-)
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Camera si jucariile copiilor;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
iubibubi spune:
onutza, pt. astfel de "dileme" exista butonul edit :)))
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
mihaela_s spune:
siii....Anamaria merge mai departe!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003
ocebine spune:
Doi prieteni pleaca intr-o mica calatorie sa sarbatoreasca casatoria care va urma o unuia dintre ei...incurcaturi pe parcursul calatoriei...
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (4)
ocebine spune:
nu...calatoria este prin Napa Valley (tara vinurilor).
Filmul e comedie destul de recent
Nu vreau sa blochez jocul ca o iau din loc....era Sideways.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (4)
onutza spune:
iubi iubi stiu ca exista "edit" dar exista si un bebe care plinge si cere atentie asa ca daca nu stii de gluma eu ma retrag si ramin cu bebe care este mai important ...eu vroiam doar sa nu se inteleaga cum ca as fi scris intentionat ... si nu sa primesc raspunsuri in bascalie ca "exista buton de edit"
asa era ...cu sandra bullock nu cu ashley judd
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Camera si jucariile copiilor;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
iubibubi spune:
onutza,
1. butonul edit, daca-l folosesti in loc sa scrii alt mesaj, iti lasa mai mult timp pt. bebe :)
2. imi place sa cred ca stiu de gluma si n-am scris la misto, am vazut ca esti membru nou si m-am gandit ca nu stii de existenta lui (a butonului). da' uite ca nu toata lumea e ca mine (eu l-am descoperit destul de tarziu :)) deci, sorry ca te-am suparat...
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
Gabbriela spune:
French Kiss (Cu: Meg Ryan - EA)
Despre acest film este vorba?
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years