Regulile polemicii civilizate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Imi exprim si eu felicitarile pentru acest topic. Cred ca era cazul...
Nu am eu mare vechime pe DC, dar cand am descoperit acest forum m-au cucerit solidaritatea, compasiunea si dragostea unor forumiste (mentionez ca am intrat prima oara la "Asteptand un Ingerash"), dorinta lor de a se ajuta pe ele insele si pe alte persoane cu aceleasi probleme...si am continuat mereu sa citesc si sa scriu...din dragoste si respect pentru aceste persoane, din dorinta de a ajuta si eu putin, atat cat ma pricep.
Din curiozitate si dorinta de schimb de pareri am intrat si la alte subiecte care mi s-au parut interesante....si nu mare mi-a fost mirarea in cateva ocazii sa descopar o atmosfera tensionata, dominata de ostilitate...si polemici dure (ca sa nu le zic altfel)care depasisera demult sfera topicului respectiv, mai exact nu mai aveau nici o legatura cu el.
As vrea sa reamintesc si eu celor de pe acest forum care au uitat ca traim intr-o tara libera, in care libertatea de expresie apartine fiecaruia, dar ca a nu fi de acord cu parerile altuia nu iti da dreptul sa jignesti. Sunt convinsa ca putem avea discutii polemice si sa ne putem si da "buna-ziua" apoi...
Inca ceva: existenta acestui forum este, in opinia mea, strict legata de umanitate, solidaritate, ajutor reciproc, dorinta de a deveni mai buni prin schimbul de experienta cu alti oameni, dorinta de informare...Daca aceste lucruri vor fi inlocuite de lipsa de civilizatie, respect si de sentimente de ura(cam asta am simtit eu pe la unele subiecte)...atunci acest forum nu isi mai atinge scopul primordial, nu mai are nici un sens existenta lui in spatiul virtual.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bravo fetele. Sper sa citeasca toata lumea si sa ia aminte. Mi s-a intimplat si mie sa fiu sincera si sa primesc suturi pentru asta. Nu mai spun ca am fost jignita chiar de moderator...
Live and learn.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput