Bebelusi de septembrie-octombrie (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Mai citesc si eu pe sarite..

Sa incep cu ce mai stiu - caderea parului - in tp sarcinii ar fi fost normal sa nu cada, din cauza schimbarilor hormonale, adica parul si unghiile ar fi trebuit sa fie la forma cea mai cea! Dupa nastere, "recupereaza".. adica se pierd cele aprox 100 fire/zi (cant normala, da, stiu, chiar daca pare extrem de mult) plus un extra din cauza perioadei de cateva luni in care nu s-a produs acest fenomen normal.
Spirulina, eu stiu de mult ca face bine, regleaza o gramada de chestii si mai ales nu are contraindicatii.. De o saptamana am inceput si eu sa iau, nu pot sa pun pariu ca de la asta e, dar nu ma mai simt asa extenuata si la laptic stam bine (plus berica ).
LA MULTI ANI! pentru toti bebeii care se sarbatoresc in fiecare zi
BINE ATI VENIT! fetelor noi si sa va traiasca minunile, sa va bucurati de ele in fiecare secunda! si ele de voi !

Lorena, nu mai zic nimic, astept si eu sa se linisteasca noaptea fratele bebelului tau :)
Rasfatul e la cote maxime si la noi,evident! Poate c-ar fi trebuit sa-i fac si eu un program , da' m-am lasat pe tanjala..

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Fetelor,
as dori sa stiu daca mai locuieste cineva in sectorul 5 daca a fost la Primarie sa depuna actele... unde este sediul? Abia acum am ajuns si eu sa iau negatie de la sectorul 1 si vreau sa depun actele maine sau poimaine, am inteles ca o limita de 3 luni, stie cineva?

Mada gasesti crema de la Sanosan in Carrefour, eu de acolo am.

Multumesc
Dixie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saory spune:

La multi ami pt Sorin Alma Elisa si Lia multa sanatate sa cresteti mari si frumosi.
In privinta caderi parului ma inregistrez si eu in grupul vostru.Si mie imi cade parul cu pumnul inca din timpul sarcinii.Am fost la coafor l-am tuns si o buna bucata de timp nu a mai cazul dar cu timpul a inceput sa creasca iar si din nou chelesc.De spalat il spal in fiecare zi(asa e obiceiul aici,Cica miroase capul daca nu te speli in fiecare zi)tratament ii pun si tot cade,pe bune ca eu nu mai stiu ce sa fac cu el.
In privinta doctorilor de aici cred ca sint putin sariti.Si maicamea a facut spume cand a auzit ca m-au pus sa renunt la san.
Pitica mea e jumate romanca si banuiesc ca nu are cum sa se incadreze in standardele lor.Bebeii japonezi sint intradevar cu mult mai mari si mai grasuti ca pitica mea.De exemplu eu am nascuto cu cea mai mare greutate din spital(data la care am nascut eu) si la controlul de o luna toti erau mai mari ca ea cu cate 3 sau 4sute de grame.Apropo cam cat beau bebei vostri pe zi?A mea bea doar in jur de 600 ml lapte 40 de ceai si 80 de supa.Dupa standerdele lor ar trebui sa manance de 5 ori pe zi cate 200 ml lapte si pe urma ceai si supica.
Imediat si pitica mea face trei luni si mergem la vaccin.Ati scos bebei din casa in primele doua zile dupa vaccin?Ii afecteaza cu ceva?
Va doresc o zi placuta si pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

In afara de bebe suntem toti raciti in casa, adica noi doi si surioara mai mare. Sper sa nu raceasca si el!
Ieri am fost la serbare la gradinita si s-a comportat foarte bine, n-a plans deloc. La inceput a dormit, dupa aceea s-a trezit si s-a uitat la toata lumea cu ochisorii lui rotunzi.
Anamari, fetita mea are 5 ani, il iubeste foarte mult pe cel mic si nu ne reproseaza nimic prin vorbe. Dar o vad schimbata, instabila, acum plange din orice, in momentul urmator e vesela si salta de parc-ar fi pe arcuri.
Nu stiu daca e varsta sau tine de aparitia noului membru al familiei. De-aia le intrebam pe celelalte mamici cum reactioneaza copiii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare...multa activitate in zona:0
La multe luni la toti dragalasi:)
Anamaria a mea are ca preferate un Tigger, un fel de floarea soarelui care are ceva zdranganele inauntru si o banana cu maini si cu picioare (am vazut ca sunt si mere) care si ea zdrangane... le-a, vazut pe toate la Wal-Mart... mai i-am luat si o jucarica care se paote lega de manerul de la scaunul de masina sa nu se plictiseasca cand iesim... si se mai uita si la ala.... De curand i-am pus deasupra patului un abtibild cu Winni si cu toti ceillti si tare-i place... cand adoarme in patut se uita la el si se linisteste. Tot la patut mai are si un acvariu de la Fisher & price, cu ceva bule de apa si pestisori care se invart si care o intereseaza ... Eu jucariile i le arat( dranganesc) in fiecare moment in care nu doarme...si ii cant in contiunuu.. l-am inebunit pe taica-su.. a inceput sa ma corecteze.. cica falsez:).. doara n-a crezut c-a luat o primadona:)

Cu parul si eu am aceiasi problema, cade mult, in sarcina nu cadea nici un fir.... asa ca nu ma ingrijorez, nu-mi place numai cand o gasesc pe Mara cu firele mele in gura...

Numai bine,
Timea si Mara 3luni si 1 sapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

La Multi Ani pentru bebe Ilinca-Mada la implinirea a 3 luni de viata si pentru bebe Alma-Danyce, Sorinel-Ionella, Lia-Anamari pentru 2 luni .Sa creasca sanatosi si sa va aduca numai bucurii in viata!
Fetelor imi pare rau ca eu nu pot sa mai scriu insa ma lupt in continuare cu bebe bolnav cu infectie in gat- pt care doctorii nu vor sa prescrie antibiotic -si cu nesuferitele astea de gaze la stomac.A inceput sa nu-mi doarma deloc noptile, dupa baia de seara de la 9pm si pana dimineta la 5am nu doarme.doar plange a foame si dureri de la gaze.De ce oare nu vrea sa manace?De ce refuza si sanul si sticla?rareori cand mananca 30 ml.sunt disperata, as vrea sa vin in tara poate reusesc sa o duc la un medic bun,ca aici toti imi zic ca este normal ceea ce face...e normal sa manance asa de putin?nu a mai luat in greutate de 3 saptamani nici un gram.am ajuns sa o hranesc cu seringa.cum sa procedez sa o fac sa manance si ea normal o masa?sau sa-i stabilesc cat de cat un program?dati-mi si mie un sfat va rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Fetelor ai caror bebei au racit cu ce i-ati facut bine???????????

Teo al meu are mucisori si sunt cam suparata caci tocmai acum de sarbatori imi face probleme

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

E adevarat ca nu e recomandata crema cu flumetazon pe termen lung dar mie mi-a prescris-o medicul. Mi-a zis sa dau o data pe zi in strat ffffffff subtire. Elisei i-a trecut f repede, nu a trebuit sa o folosim multa vreme. E posibil sa ii apara iarasi pielea aceea aspra, doctora a zis ca e de la aerul rece de afara sau poate de la lapte.
Noi am fost azi toata ziua dupa cumparaturi cu bebe in marsupiu.
Va povestesc, daca vreti, cum am nascut cat de curand. Acum am mancarea pe aragaz.
VA salut pe toate

Mergi la inceput

A si fetita mea se numeste Hamos Elisa Nicola, s-a nascut pe 21 sept. la ora 05:45, a avut 2400 grame si 45 cm lungime. Cam micuta, dar acum am crescut, suntem fete mari:), avem 59 cm si 5200 grame. Poate punem si ceva poze cat de curand.
Pa pa pa

Mergi la inceput

Tare aiurita sunt, voi vorbiti despre una si eu raspund alta. Ma obisnuiesc eu si cu scrisul ca de citit va citesc de muuuuuuuuuulta vreme.
Roandre multumim pt urari si pt listuta.
Multumim si celorlalte pt urari. Roandre mi se pare ca fetita ta seamana putin cu a mea. Poate te uiti la poze cand o sa le pun.
Elisa gangureste mult, si zambeste tot atat, doarme noaptea dar cu pauze de masa dese. Ziua mananca foarte des(alaptez). Daca o pun pe burta plange (mai mult striga) de numa numa, nu vrea sa isi ridice capusorul deloc.
Na ca v-am scris acuma de 3 ori intr-o zi.
pa pa pa

Mergi la inceput