Bebelusi de iulie-august 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Lia, eu i-am pus in supa si ardei, si salata, si dovlecel si porumb si pastai de mazare si ceapa si rosie, cum iti ziceam alta data si nu a avut probleme, ba chiar ii place.

Azi parca am vazut si eu ceva alb pe gingie, dar atata se misca copilu asta ca nu stiu daca am vazut bine sau mi s-a nazarit. poate cand doarme sa ma uit mai cu atentie, desi atunci mi-e frica sa nu-l trezesc.

Sa stiti ca Tudor manaca numai cate 80 ml la o masa. Ma refer la laptele praf, ca pe ala pot sa-l masor. Mi se pare mult prea putin. Si totusi, aseara l-am cantarit ca au trecut 2 saptamani de la ultima cantarire si a pus 300g in 2 sapt. Ceea ce e rezonabil entru luna a sasea.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si din tara maraitilor. motivul? lupta acerba cu somnul. dupa circareli prelugite s-a predat, acusi zici ca e parasutat dina von, asa e latit in tot patul. asa ca am timp un pic si de net.
Lia, daca nu mai gasesti la magazin pere, sau mango...sau ...(acusi nu-mi mai merge nici mie neuronul...) ia si borcanele. ii dai o lingurita intr-o zi, 2 intr-a doua si 4 intr-a treia si gata borcanasul. iar despre mincatul fara dat pe el...virsta de 2 ani ti se pare rezonabila? iti pot trimite spre documentare poze cu pitici de 1,7 - 1,9 ani care incearca sa manince singuri cu lingurita....ai vazut imagini din kosovo? cam asa arata si bucataria, si ei, si persoanele din raza de 1km . asa ca rabdare....si plastic in jur!
Monicule somn linistit Mariei si sa nu o chinuie prea mult
dintisorii!
Mitzule pai ia ff bine in greutate, mai ales ca ce spui tu ca sunt 80ml sunt de fapt completare, nu? asa ca tot se fac vreo 180...super, ceea ce se vede si in greutatea lui. mercic inca o data ptr pontul cu legumele congelate...azi am pus pitikuli porumb si mazare in afar de pastirnac, cartof si morcov....a papat fara prea multe mofturi, ceea ce la noi e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici la gagici si pitici!

stiti ca era vorba de o intilneala, ce ziceti mamici, pe 28 decembrie, pe la pranz, e bine ?
cine se inscrie?????
trebuie sa ne vedem !!!!

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Roxi, acei 80 de ml formeaza de fapt o masa, ca eu ii dau vreo doua mese pe zi de la san si restul formula, doar dimineata de la san si seara. Asa ca 80 de ml sunt toata masa lui, cam o data la trei ore. Deci nu e 180...De asta mi se pare mie putin. Uite acum a mancat doar 60, dar de data asta nu-mi fac probleme ca a mai mancat si vreo 60 de supa.

Si noi am fost si mai suntem azi maraiti la greu. Si tot asa se lupta cu somnul si nu vrea sa se lase. Roxi, tu cum l-ai adormit pana la urma, sau a adormit singur?

Apropos de mancat si mazgalit, de cand ii dau supa asta mai fluida, chiar ca e Kosovo si pe la noi. Cred ca nu mai rezist si ii dau din biberon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna mamici!
Mitzura cum de bea baietelul tau si de la san si cu sticla ,cum ai reusit.Al meu inafara de titi nu a vrut altceva,nici macar suzeta si de 3 saptamani ma tot chinui sa-i dau cu sticla( mai mult de 50ml nu a baut,si asta mai mult obligat si cu cantece si plimbari si.........),asta deoarece vreau sa-l intarc.Am cantarit si eu ursuletul meu luni cand a facut o luna de la ultimul control si a pus 700g,ajungand la 7,90kg.
Mamici mai dati si voi idei,cele ce ati intarcat,ca nu mai stiu ce sa fac?!!
pupici dulci

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Noi am inceput (de cand avea o saptamana) cu completare la greu ca nu prea era lapte si am ajuns acu' la 5 luni jumate sa nu mai vrea formula deloc!!! Si mulg, ca daca e treaza nu suge!!
Eu am zis ca dupa 1 ianuarie gata! Dar parca vad ca daca iar imi baga cateva zile de 50ml pe masa mi se face mila!

Chiar asa Roxi, a adormit singur?!
Ca am si eu o intrebare intrebatoare...Piticii se culca singurei!? ca la noi e cam ca in armata, eu o culc cand vine ora de somn. Ca altfel nu se culca singura niciodata...lupta dreapta cu somnul...si ea invinge de cele mai multe ori.
Asa ca o culc eu in brate ca sa pot sa ma tin de programul ei, ca daca e obosita nu mananca...si tot asa.

Am auzit una tare "femeia cu copil mic/nu e buna de nimic!"...hahaha
Acu' eu cica scriu la un articol pe care musai sa-l termin saptamana asta...dar bietul meu neuron comatos nu poate sa se focuseze pe calculele alea...asa ca ma mai dau pe net p'acilea...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai gagici...l-am adormit..cu greu. adica cu suzi (aka sushki) si un pic de lapte (ceea NU e bineeee!!). si dupa o criza majora de plns a adormit suspinind...si a dormit linistit. asa face de obicei cind e ff obosit.
Monicule, si la noi e militarie, adica are ore fixe de somn, 10, 12.30-13 si...17-18, dar citeodata uite ca se lasa cu din astea, cind are prea "multe de facut" si nu se lasa furat de somn.
Alexandra, imi pare rau ca ai asa probleme cu intarcatul....recunosc ca primul biberon i l-a dat lui Patrick mama....ca de la mine nu vroia nimik si eu ma simtem ultima jivina de pe lumea asta. dar ea, mai calma...a reusit. asa ca poate il incerci pe sotul tau. dupa ce a baut primul biberon a fost ok, l-a acceptat fara probleme. in schimb nu bea decit lapte in el, nimic altceva. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna seara si de la noi!
Chiar a picat la fix subiectul cu adormitul. Al meu adoarme seara mancand si il pun apoi in patut fara probleme. In schimb ziua....Daca suntem afara adoarme in carut, altfel tipa de somn si nu adoarme decat in brate plimbat prin casa.M-a terminat. Altfel nu vrea si pace!
Azi a papat 40ml suc de morcovi. Can ziceti sa ii pun in el si suc de mar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare, salutare!
La multi ani Giulia si Stefanel!!!
Avem pozici noi de ieri de la intilnirea cu Mosu.
Revin.

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeAs3DVwzat3Jw

Mergi la inceput

Alexandra, apropos de bautul din biberon, am observat ca aveam o singura sticla, cu tetina din cauciuc, pe care nu o refuza. Eu i-am cumparat sticle din alea smechere, inclinate si cu tetine din silicon, ca sa nu inghita aer, dar nu vrea sa se atinga de ele. Asa ca meritul meu a fost sa descopar chestia asta. Cand ni se strica sticla, nu stiu ce vom face daca nu mai gasim alta la fel. Dar oricum, succesul meu nu e deplin, ca nu bea mai mult de 80-100 ml la o masa. Deci ar fi o idee sa-i schimbi tetina... poate asa il convingi.

Cu adormitul...va intreb pentru ca si eu cam tot plimbat in brate il adorm. Sunt zile in care nu e asa marait si cand i se face somn imi arata, eu il pun in patut si adoarme singur cu degetelul in gura. Dar sunt zile, tot mai multe vad (or fi dintii si la noi), cand trebuie adormit in brate. Ca daca il las singur in pat se foieste ore intregi si nu face decat sa se oboseasca mai tare. Am incercat. Marea mea tristete este ca nu mai prea adoarme seara la san, fie pentru ca nu vrea sa suga, fie pentru ca suge mult prea repede si nu apuca sa-i vina somnul.

Hehe, Cristalina, si eu am de scris! Dar cand adoarme bebe am creierii intr-o ceata atat de groasa, incat imi trebuie vreo ora sa ma relaxez (pe net, evident sau ) si de obicei cand sa ma apuc de lucru, se trezeste el.

Adema eu zic ca poti sa-i dai suc de mar, cate o lingurita la inceput amestecat in cel de morcov.

Mergi la inceput