Bebelusi de iulie-august 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Completam, completam ... da io una am uitat definitiv cum !!!

Si eu am uitat, sau nici macar nu am stiut. Asa ca astept si eu parola pe PM, please.

Liliana si Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

quote:
Originally posted by rain
acum la stiri l-am vazut pe Badiu ...chiar imi era dor de el, dupa ce ne-am vazut asa des 9 luni de zile, acu ii duc doru'!

Nicole mama si ce mai stai, proiecteaza repede bebe no. 2.

Liliana si Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

si eu vreau parola pleaseee

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_sonyei spune:

Merci pentru mesaj... am reusit sa fac si modificarile si sunt happy...

Acum am si eu o intrebare de 100 de puncte: Au inceput dintisorii la voi? Si daca da, au inceput cu cei de jos (incisivii-parca?!)? Ca la noi apar caninii de jos si nu stiu ce sa fac... Sa ma duc la doctor sa o vada? Ceva idei???

Pupici la mamici si bebici...

Mama Criss si Bebe Sonya-Alexandra (28 iulie 2004)
-------------------------------------------------
Fi fericit in fiecare clipa caci viata e scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata lume,
Eli la multi-multi ani pt Stefanelul tau!! Sa creasca mare si voinic!!
Rox ieri i/am luat Evei piure de zmeura cu afine De abia astept sa/i dau. Macar asta are o culoare mai normala, sper ca nu/i mai face buzele ca ale maica/sii dupa o sticla de cabernet cum face ala de coacaze. Noroc ca inca n/are dinti Si am vazut ca si nestle fac piureuri din salbaticiuni, dar nu stiu daca se aduc si in romania, poate ca sunt pt piata de aici.
Si eu mai folosesc din mixuri de legume, dar nu exclusiv pt ca am vazut ca majoritatea au sare. Ieri imi picase cu tronc unul de broccoli cu porumb si ardei da cica avea si oaresce spiceuri. La puturosii astia trebe sa le faca tot mura/n/gura ca altfel e belea... cine vorbeste...

Mergi la inceput

Laura multa sanatate puiului mic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza !
La multi ani bb-ilor care azi implinesc lunile !!!
Si noi avem 4 luni !!!
Gata, a trecut noaptea, am luat-o pe Giulia cu mine si eu n-am dormit toata noaptea pentru ca ea face sport in somn si ba m-a tras de par, ba m-a luat de nas, b-a mi-a tras un sut, dar febra nu a facut !!! Doamne, ce teama mi-a fost ...
Sanatate la bb-ii bolnaviori !!!

Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

La multi ani si Giuliei si celorlalti bebei sarbatoriti azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Buna dimineatza fetelor dragutze.
Laura, pupici lui Lucas. il doar urechiusa sau e vesel? sanatate si sa va faceti bine cit mai repede!
Daria, ai vazut ca e ok dupa vaccin? data viitoare nu o sa mai fie nici frica....ca suntem mari deja!
Cori, ieri ma gindeam sa ii fac grasunului piure din fructe de padure congelate....dar trebe fierte intati ca altfel is alergene...yuck, mi-e lene (hihihi, mura in gura!) aici n-am avzut piure de "salbaticiuni" de la nestle...probabil cred ca la bananierii de noi nu au "priza". o sa cumpar maine si promit ca nu mai sunt asa lenesa!
pupici la pitici si mamici!

Mergi la inceput

Mey io vroiam sa fac o curatenie ca pe la noi pt Craciun, dar ma tine o leneeee... ufufuf, unde e tanti Elena a mea sa vie sa intoarca toata casa pe dos in juma de zi?? Eu nu sunt in stare de performante din astea. Acum e tragic de/a dreptul, nici cu aspiratorul nu reusesc sa dau la timp...

Mergi la inceput